- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс между брат и сестра
Не, не съм, а и не съм твърдяла, но предпочитам да избера възможно най-доброто, а ако не дойде - здраве да е. В такъв случай идва момент в който преосмисляш някои свои "ценности" и ако толкова и толкова мерак за отглеждане на дете, хващаш малко по-ниското от топа в йерархията и си живееш живота. Идеален спътник в живота - няма и да има.
Мда, но когато искаш най-доброто за себе си, в 21 век, в който се очаква, че не сме животни, смятаме, че е важно за щастието на всички в семейството родителите да имат добри взаимоотношения. Нима ако харесваш брат си като човек повече, от другите мъже, които си срещала, ще го зарежеш заради шанса за лошо потомство, при условие, че точно защото сме хора, а не животни, можем да си позволим да осиновим дете?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не знам.
В смисъл, сигурно много силна обич към себе си ще срещаш, ако се разболееш от рак на дебелото черво, излекуваш се и оттам насетне всеки, който иска връзка с теб започне да те възприема като рисков партньор и измерва обичта си спрямо това. Вече си измет, това е.
Хората със СПИН също не заслужават семейства.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Как ще зарежа роднина? Това означава, че трябва да съм имала някаква любовна, или в случая сексуална връзк за да го зарежа заради своите собствени принципи?
Казах че чувствата към семейството трябва да бъдат признателност и уважение, а не любов в чистия смисъл на думата, защото ето откъде тръгва цялата идея с тъпата тема.
Колкото и да харесвам брат си като човек, ние с него сме си брат и сестра, не може да погледнеш изведнъж по сексуален начин на някакъв такъв роднина. Затова се насажда от малък какво е хубаво и какво не е желателно да правиш, защото еди що си, еди що си. Не е нормално изведнъж да получиш прилив на любовни чувства, това си е чисто мозъчно заболяване, нищо повече.
Ами какво е? Какво е кажи ми, хомосексуалността? Точно тези насъждения, вземи например тея прословути анимета, колкото по-отрано ги гледа човек, толкова повече влияят на неговия начин на мислене. Мюхтето каза че се е впечатлила именно от аниме, представи си че много деца ги гледат и от по-ранна детска възраст, дори и да не разбират през този период, след време това нанася трайна следа. И това е за всичко останало - филми с насилие, страшни филми - те пък пораждат у детето страх като възрастен индивид след време и постоянна тревожност. Много е важно какво научава детето през ранните си години, защото го изгражда като личност след време, а веднъж възприето отрано и с голям кръг от време, мнение и личност трудно се променят.
Ама чакай малко, аз не ти казвам, че кръвосмешението ще стане хубаво, щото ще се говори от ранна възраст, че не е лошо. Аз ти казвам, че няма обективна причина да се забранява, рискове от наследствени заболявания винаги е имало. Понеже има решения днешно време на този проблем, не е нужно да се ограничават хората. А като изключим заболяванията, нищо друго не виждам да ги спира. Тоест, не е въпрос на насадени мисли, а на липса на обективни причини, които да наложат табуизирането на кръвосмешението като цел на възпитанието.
За хомосексуализма пък още по-трудно минава аргументът, там рисковете са изцяло социологиески (разбирай - пренебрежими).
Или ще е нередно да излизаш със сестра си и да излизаш със спинозен, или обратното.
Та ще се отказвате ли от довода за недъзите в поколението и да търсите друг, или ще го прилагате и за хора, които не са ви роднини, но застрашават поколението ви от недъзи?
Хайде по тази логика и на психопатите да им позволим да измъчват животни.
положението опира до там, че в единия случай, когато си със сестра си - ти сам се буташ в мръсното. Нарочно създаваш риск, който е преодолим. Може да се откажеш. В другия случай със болната- също може да й теглиш майната, но така един вид я обричаш. Докато здравата ти сестра винаги може да си намери друг.