.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    А аз пък не разбирам малоумниците, които избират цигарите и алкохола пред спорта, или пък да висят по цял ден по кафенетата! Тва трябва да е наказуемо!!!
    +1

Темата много ми харесва. Нека я направят важна.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Въпроса не е да седиш гладен. Има адски много храни, които са просто баласт. Аз имам разширен стомах от много години, имам предразположеност към наднормено тегло и с'а ми е неудобно, че се ще се самоизтъкна, но не се сещам за по-фрапиращ случай в момента, но свалих 40кг без да стоя дори секунда гладна. Или не, извинявам се, за 18 месеца два пъти ми се е случвало да правя "воден" ден (докато спазвах мнооого модифицирана версия на 90-дневната диета). Дори във времето, в което най-активно свалях се изяждаха няк'ви невъзможни количества храна. Никакъв проблем не ми е в рамките на две хранения да унищижа 13-килограмова диня или цяла кофа домати. А, и между другото, голямо буу хуу за всички, 'дето ще се разпищят, че съм сваляла мускулна маса, 'щото едно, че се пръсвах от млечни продукти и второ, защото съм си следяла мускулната маса и тя прогресивно растеше (като процентно съотношение за целия ми организъм).

Както съм казвала, в университета ни правят едни изследвания и един от показателите е точно RMR, който за мен беше малко над 1700 kcal. Смятай... Мисълта ми беше, че при нормалната ми физическа активност, която включва ежедневните ми задължения (университет, излизания, нищо специално и без тренировки), поглъщам все така огромни количества храна и не пълнея. Започнах да качвам едва когато си останах вкъщи лятото и буквално не си мръдвам гъза на по-далечна дестинация от легло-тоалетна. За к'во говорим?
    Е как няма да сваляш като си била мазна дебела свиня(без извинения) С наднормено тегло при най-малкото внимание и рестрикция на калории почваш да сваляш.Като ги изкараш нещата до детайл тогава говориш. И не само да ги докараш чрез един метод само,ами с различни,за да видиш как ти се отразява..

Мега фен Аватара на babity
    Ами ако четейки повече разбираш, отколкото се чудиш как да окачествиш хората, може и да ти стане ясно какво съм имала предвид. Още повече, че очевидно ме следиш по темите... Къде видя да съм казала, че съм спазвала само един режим? Т'ва че съм писала в една тема за прословутата 90-дневна, не значи, че не съм пробвала и друго. 'Щото не знам на колко си (освен, че не ме интересува), но съм сигурна, че диети съм пазила дет' се вика когат' прави си ходел под масата.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не минавате 1000 калории на ден, а спортувате? Или калориите не са толкова или спорта ви не е спорт.

Супер фен Аватара на Jaune
    1000 калории са гладуване, да, но не съм съгласна и с 2000 (+) на ден системно, освен ако не си с висок ръст, с висок процент активно тегло и със системни, тежки тренировки.

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    1000 калории са гладуване, да, но не съм съгласна и с 2000 (+) на ден системно, освен ако не си с висок ръст, с висок процент активно тегло и със системни, тежки тренировки.
    За това съм дал формулка

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    За това съм дал формулка

Знам я :Д коментирах по горните мнения

Мега фен
    Ами ако четейки повече разбираш, отколкото се чудиш как да окачествиш хората, може и да ти стане ясно какво съм имала предвид. Още повече, че очевидно ме следиш по темите... Къде видя да съм казала, че съм спазвала само един режим? Т'ва че съм писала в една тема за прословутата 90-дневна, не значи, че не съм пробвала и друго. 'Щото не знам на колко си (освен, че не ме интересува), но съм сигурна, че диети съм пазила дет' се вика когат' прави си ходел под масата.
    Със същият неуспех явно от бая години насам.. А това,че си пробвала различни диети не означава нищо.Какви диети са те?Как си експериментирала с макронутриентите,каква е храната,какъв грамаж,кога си я яла,ами как си тренирала тогава? Пробвала ли си цх,войнска диета.Ако диета е диетата на пиер дюкан д-р доцент пръднипишкова от нета и всякаква,която не четеш и не влагаш грам мисъл не се брои въобще като опит.
    /Почти на 19 съм.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Със същият неуспех явно от бая години насам.. А това,че си пробвала различни диети не означава нищо.Какви диети са те?Как си експериментирала с макронутриентите,каква е храната,какъв грамаж,кога си я яла,ами как си тренирала тогава? Пробвала ли си цх,войнска диета.Ако диета е диетата на пиер дюкан д-р доцент пръднипишкова от нета и всякаква,която не четеш и не влагаш грам мисъл не се брои въобще като опит.
    /Почти на 19 съм.
    С успех или не, надали точно ти си човекът, който да преценява. Нито имам намерение да доказвам нещо на някого (най-малко на теб), нито да се изтъквам. Аз за мен си съм намерила начин да се поддържам в граници, които смятам за допустими. Нито спортни цели съм имала някога, нито съм се занимавала с цел да поддържам атлетична фигура. Искала съм да се чувствам добре в кожата си и съм го направила. Нито си налагам режима/вижданията на някого, нито претендирам, че на тема режими и тренировки съм непоклатима, не те знам какъв ти е кяра да ми се обясняваш за макронутриентите (колко тъпа дума ). Може и да си компетентен, към теб специално съм се обръщала с въпроси, благодарна съм, когато ми е отговорено, че ми е отговорено. Надявам се егото ти да си спи спокойно, аз не смятам да продължавам с каквото и да било по темата.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Браво на 'баща ти' за темата! Цялата информация която е нужна ма 'разбирачите' и те пак спорят.
    На тази , където имала приятелка ,която спортува и ядяла по 1000 калории, толкова са и и хубави тренировките на приятелката ти,с 1000 калории за какво възтановяване говорим.
    На тая дето е отслабнала с 40 кг - ти ще отслабваш ,само като намалиш хранта ,която изяждаш,дори не ти е нужен кой знае какъв режим. Не си открила топлата вода.

Абе човек ви поднася информацията на готово вие пак намирате С какво да се заядете,мисля че не заслужавате толкова внимание да ви се обръща.

Мега фен
    С успех или не, надали точно ти си човекът, който да преценява. Нито имам намерение да доказвам нещо на някого (най-малко на теб), нито да се изтъквам. Аз за мен си съм намерила начин да се поддържам в граници, които смятам за допустими. Нито спортни цели съм имала някога, нито съм се занимавала с цел да поддържам атлетична фигура. Искала съм да се чувствам добре в кожата си и съм го направила. Нито си налагам режима/вижданията на някого, нито претендирам, че на тема режими и тренировки съм непоклатима, не те знам какъв ти е кяра да ми се обясняваш за макронутриентите (колко тъпа дума ). Може и да си компетентен, към теб специално съм се обръщала с въпроси, благодарна съм, когато ми е отговорено, че ми е отговорено. Надявам се егото ти да си спи спокойно, аз не смятам да продължавам с каквото и да било по темата.
    Еми браво на теб,аз за това ти казвам да не спориш,защото аз чета и ставам опитно мишле да тествам теорията и имам повече практика,с тренировки и храна,макар и болезнена,защото ме е връщала назад.Повечето хора търсят утвърдени неща,неща които със сигурност носят резултат и малко остават такива,които са готови да експериментират с цел да разберат кое им се отразява най-добре.За всеки е най-лесно да попита тази програма/диета какъв резултат имаше при теб,я дай ся и аз да пробвам и така.. А иначе аз ти казвам за по-нисък процент подкожни,фибри на гърди рамена крака (на гъза съм нямал за сега фибри) а за това трябва за пипнеш хубаво храната и тренировките и се иска вече малко повече знания в детайл.Пък като го правиш сам иска двойно.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Точно за това трябва експериментиране. НВД, ЦХ, ВВД, ДГД,.... универсален режим няма.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Искам да видя твоя снимка със сегашните ти килограми. Виждала съм само някакви, на които си дебела, преди 2-3 години. Може ли? :Д
    Може и да си пускала, ама ме мързи да те столквам честно казано.

Ако си станала шлядка.палава.фолкзвИзда.95 ще зарадваш и голяма част от мъжката аудитория

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не знам защо темата за отслабването тук е най-спорната!!! даже въпросите "бременна ли съм" получават по-малко подигравки. Разбирам,че има хора,които имат повече опит в сферата, но все пак това не е толкова лесно да се постигне и незапознатите искат съвет.А и най-любимото ми е когато двама разбирачи спорят дъъъълго време кой режим е най-добър и накрая стигнат до извода,че си зависи от организъм, но когато се появи незапознат и спомене че има различен метаболизъм и проблеми следва голямото оплюване. Аз и преди съм писала в такива теми и понякога получавам адекватни отговори, понякога се оказва че съм дебела, мързелива и ненормална.Абе защо ли се намесвам като знам че пак ще ме яде жегата

Да не забравяме само, че темата не е направена за мен. Кат' искате снимки - ето ви снимки. Аз нямам какво да крия...
    http://i43.tinypic.com/10z3jad.jpg
    http://i40.tinypic.com/b8u4oy.jpg
    http://i40.tinypic.com/2v97n2b.jpg

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Да не забравяме само, че темата не е направена за мен. Кат' искате снимки - ето ви снимки. Аз нямам какво да крия...
    http://i43.tinypic.com/10z3jad.jpg
    http://i40.tinypic.com/b8u4oy.jpg
    http://i40.tinypic.com/2v97n2b.jpg
    Браво за труда.
    Аз като помолих за снимки въобще не го направих, защото не вярвам или защото смятам, че имаш какво да криеш, просто ми беше интересно преди-след.

рИспект от мене, майна, супер промяна!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Имаше тема за преди и след,но нещо замря много сериозно.А си е хубава мотивация за отслабващите или задържащите килограми.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Браво за труда, промяната е страхотна! ^ Наистина би било интересно пак да се споделят снимки преди и след.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си