- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Все едни и същи грешки в тоя раздел
Е как няма да сваляш като си била мазна дебела свиня(без извинения) С наднормено тегло при най-малкото внимание и рестрикция на калории почваш да сваляш.Като ги изкараш нещата до детайл тогава говориш. И не само да ги докараш чрез един метод само,ами с различни,за да видиш как ти се отразява..
Ами ако четейки повече разбираш, отколкото се чудиш как да окачествиш хората, може и да ти стане ясно какво съм имала предвид. Още повече, че очевидно ме следиш по темите... Къде видя да съм казала, че съм спазвала само един режим? Т'ва че съм писала в една тема за прословутата 90-дневна, не значи, че не съм пробвала и друго. 'Щото не знам на колко си (освен, че не ме интересува), но съм сигурна, че диети съм пазила дет' се вика когат' прави си ходел под масата.
Не минавате 1000 калории на ден, а спортувате? Или калориите не са толкова или спорта ви не е спорт.
1000 калории са гладуване, да, но не съм съгласна и с 2000 (+) на ден системно, освен ако не си с висок ръст, с висок процент активно тегло и със системни, тежки тренировки.
Със същият неуспех явно от бая години насам.. А това,че си пробвала различни диети не означава нищо.Какви диети са те?Как си експериментирала с макронутриентите,каква е храната,какъв грамаж,кога си я яла,ами как си тренирала тогава? Пробвала ли си цх,войнска диета.Ако диета е диетата на пиер дюкан д-р доцент пръднипишкова от нета и всякаква,която не четеш и не влагаш грам мисъл не се брои въобще като опит.
/Почти на 19 съм.
С успех или не, надали точно ти си човекът, който да преценява. Нито имам намерение да доказвам нещо на някого (най-малко на теб), нито да се изтъквам. Аз за мен си съм намерила начин да се поддържам в граници, които смятам за допустими. Нито спортни цели съм имала някога, нито съм се занимавала с цел да поддържам атлетична фигура. Искала съм да се чувствам добре в кожата си и съм го направила. Нито си налагам режима/вижданията на някого, нито претендирам, че на тема режими и тренировки съм непоклатима, не те знам какъв ти е кяра да ми се обясняваш за макронутриентите (колко тъпа дума). Може и да си компетентен, към теб специално съм се обръщала с въпроси, благодарна съм, когато ми е отговорено, че ми е отговорено. Надявам се егото ти да си спи спокойно, аз не смятам да продължавам с каквото и да било по темата.
Браво на 'баща ти' за темата! Цялата информация която е нужна ма 'разбирачите' и те пак спорят.
На тази , където имала приятелка ,която спортува и ядяла по 1000 калории, толкова са и и хубави тренировките на приятелката ти,с 1000 калории за какво възтановяване говорим.
На тая дето е отслабнала с 40 кг - ти ще отслабваш ,само като намалиш хранта ,която изяждаш,дори не ти е нужен кой знае какъв режим. Не си открила топлата вода.
Абе човек ви поднася информацията на готово вие пак намирате С какво да се заядете,мисля че не заслужавате толкова внимание да ви се обръща.
Еми браво на теб,аз за това ти казвам да не спориш,защото аз чета и ставам опитно мишле да тествам теорията и имам повече практика,с тренировки и храна,макар и болезнена,защото ме е връщала назад.Повечето хора търсят утвърдени неща,неща които със сигурност носят резултат и малко остават такива,които са готови да експериментират с цел да разберат кое им се отразява най-добре.За всеки е най-лесно да попита тази програма/диета какъв резултат имаше при теб,я дай ся и аз да пробвам и така.. А иначе аз ти казвам за по-нисък процент подкожни,фибри на гърди рамена крака (на гъза съм нямал за сега фибри) а за това трябва за пипнеш хубаво храната и тренировките и се иска вече малко повече знания в детайл.Пък като го правиш сам иска двойно.
Точно за това трябва експериментиране. НВД, ЦХ, ВВД, ДГД,.... универсален режим няма.
Ако си станала шлядка.палава.фолкзвИзда.95 ще зарадваш и голяма част от мъжката аудитория![]()
![]()
![]()
Не знам защо темата за отслабването тук е най-спорната!!! даже въпросите "бременна ли съм" получават по-малко подигравки. Разбирам,че има хора,които имат повече опит в сферата, но все пак това не е толкова лесно да се постигне и незапознатите искат съвет.А и най-любимото ми е когато двама разбирачи спорят дъъъълго време кой режим е най-добър и накрая стигнат до извода,че си зависи от организъм, но когато се появи незапознат и спомене че има различен метаболизъм и проблеми следва голямото оплюване. Аз и преди съм писала в такива теми и понякога получавам адекватни отговори, понякога се оказва че съм дебела, мързелива и ненормална.Абе защо ли се намесвам като знам че пак ще ме яде жегата
Да не забравяме само, че темата не е направена за мен. Кат' искате снимки - ето ви снимки. Аз нямам какво да крия...
http://i43.tinypic.com/10z3jad.jpg
http://i40.tinypic.com/b8u4oy.jpg
http://i40.tinypic.com/2v97n2b.jpg
Имаше тема за преди и след,но нещо замря много сериозно.А си е хубава мотивация за отслабващите или задържащите килограми.
Браво за труда, промяната е страхотна! ^ Наистина би било интересно пак да се споделят снимки преди и след.