- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Аз съм използвала на Клоран с магнолия, той е за блясък и като повечето такива - омазнява.
На морето ей сега бях с ... оф, овес ли е, какво е, ама е бял и е за честа употреба. Доста съм доволна, ама пък не е като да съм имала време да видя дали ми се омазнява или изсушава, защото я миех всеки ден.
Имам и сухия шампоан, определено като за 18 лв се справя доста по-добре от Балеа-та за 4-5.
Впечатлиха ме на първо виждане с това, че са медицински и нямат силикони, за разлика от масовите продукти на пазара, а на ревютата на продуктите хората дават ниски оценки, защото очакват нещо специално.
Пробвах един за омазняваща се коса с коприва ли кво беше и няма да повторя.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Що бе?
Аз не съм ползвала точно техния, но един от най-най-любимите ми шампоани е с коприва на Трестан. И преди съм го препоръчвала, огромно количество за никакви пари е, пробвайте.
Фъкинг, ако ще си взимаш Клоран за 16-18 лв, по-добре дай 20 за ЛакмеНикой не ти говори за масови, тях отдавна съм ги отписала, особено ако се произвеждат специално за източния блок. Като отида на Запад, пак ще изкажа мнение.
На Клоран,едно време, съм използвала шампоана с хинин и ми хареса.![]()
Все пак поръчах. Нямаше нищо общо с първоначалния план да купувам Loreal, но все пак...
http://www.enzo.bg/klorane/huile-de-...kha-i-krekhka/
http://www.enzo.bg/klorane/camomille...-za-rusa-kosa/
Това са. Ще ги видим като пристигнат. Не очаквам нещо грандиозно, както по-нагоре написах, защото нямат силикони. Засега ще разчитам за да укротявам сухата ми и хвърчаща коса с олиото на Elseve и един стар лосион на Hollywood beauty.
Взимай и едно кокосово масло и вечер си мажи косата,на сутринта отмивай. Честно казано,от всички домашни маски,които досега съм пробвала,кокосовото масло ми хидратира косата най-добре.
Правя си аз домашна маска за коса, седа с нея, къпа се с шампоан. После да слагам ли балсам с измиване? Всеки път, в който не слагам маска, го използвам.
А й да питам, до какво ниво да си мажа косата с кокосовото масло? И в корените или по дължина да наблегна?
Здравейтеее))
По-назад бях писала впечатленията си от Гарние Олиа. Е, вече е точно на два месеца, кажи-речи един месец море и чак сега се вижда на слънце как леко е паднала боята. Много съм доволна!:Д
Поръчах си на Макадамия подхранващия крем, чакам утре да дойде. С него ще пристигне и 20 мл мостра на шампоан на Филип Кингсли.
Обмислям за есента да си взема еластисайзера, но се чудя обикновен или екстрийм?
Също и маска трябва да си взема, че свършва. Някакви педложения?
Много ми се ще да е на Керастаз, ама не ми се дават 60 лв..:Д
Предложете ми нещичкоооо![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Момичета,преди 2 дни се върнах от морето.Е,огледах си косата и ми идваше да заплача.Много е суха (по принцип съм с мазна в корените и нормалната по дължината) и няма никакъв блясък,ужасна е просто.По време на почивката не ползвах слъцезащитен спрей за коса,защото четох,че морската вода и слънцето помагали.Отделно,че всеки ден я миех с шампоан.Повече няма да повторя тази грешка.Ясно е,че ще ходя на фризьор,няма как.А и леко са ми цъфнали крайчетата,така че е решено.Ще ми препоръчате ли шампоан,балсам,маска или нещо друго,само да има ефект?![]()
Момичета някоя правила ли си е маска с лук :О ... гледах в ютуб доста си правят ,но нещо не мога да се навия най-вече заради '' прекрасната '' миризма ,която ще остане..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Момичета, отдавна не съм писала в темата и не знам дали ме помните, но днес си начупих косата с пресата и се сетих за вас.Ето снимки: http://prikachi.com/images.php?images/435/6448435F.jpg
и преди това : http://prikachi.com/images.php?images/447/6448447U.jpg (съжалявам за лошото качество)
Последно редактирано от wiiwa : 08-15-2013 на 13:40
Днес стоях около 2 часа с маска от яйце, кисело мляко, зехтин и масло от пшеничен зародиш и ми се отрази перфектно, особено след такова горещо лято, басейни и мореУспях да я опазя това лято и изглежда по-здрава от всякога.
Подстригах си крайчетата съвсем мъничко и косата ми доста е пораснала, вече е мъничко над закопчалката на сутиена.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Около 20 измивания
А ако започна да се боядисвам с къна пак ли ще пада толкова бързо?
Kъна върху боята в никакъв случай недей да слагаш. Не те съветвам да се къносваш, няма махане, само ножица и търпение.
А ако все пак решиш, боядисвай само израсналите корени, недей върху боята.
Hayashi, тривитаминола ти смърди? Ъм, сигурна ли си, че не е гранясал?![]()
ето и маската : http://woman.hotnews.bg/n/ukova-mask...osata.551.html някой ако се навие да я изпробва и да даде мнение после ?
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
а също така я намерих и в друга вариация от бг-мамма : Една-две глави лук /зависи колко са големи/ се пасират или настъргват на ренде и се поставят в бурканче от бебешка храна. Заливат се с водка или домашна ракия до ръбчето на бурканчето. Бурканчето се затваря плътно и се оставя на тъмно за 14 дни. Не е нужно да е в хладилник, може и в шкаф, но да е на хладно. След 14-дни се прецежда /аз не го цедя/ и се втрива цялото количество в корените на косата. Покрива се с найлон и хавлиена кърпа и се седи поне 2 часа. Косата се измива както обикновено. Хубаво е да се прави на мръсна коса, за да се предпази косъма от прекалено изсушаване. Прави се ново количество от маската и след 14 дни отново се прилага. Не е хубаво по-често, защото е възможно да изсуши прекалено косъма или скалпа. Косопадът спира след 2-3 третирания. Ако има боя или къна, те падат, така че е добре да се съобразят третиранията и с това.
Маската е изпробвана многократно и ми е препоръчана от фризьор. Ампулите ряпа да ядат в сравнение с нея
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
аз съм отново : а знаете ли дали в някой супермаркет от големите продават авокадо,защото живея в малък град и тук няма![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3