.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    С други думи, понеже си зависима от цигарите и си разсеяна и безотговорна, хем пиеш хапчета и си тровиш организма, хем се тормозите с презервативи. Браво, прави каквото прецениш наистина, щом на приятеля ти му е все тая.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С други думи, понеже си зависима от цигарите и си разсеяна и безотговорна, хем пиеш хапчета и си тровиш организма, хем се тормозите с презервативи. Браво, прави каквото прецениш наистина, щом на приятеля ти му е все тая.

Извинявай, какво?
    1. Зависима от цигарите не съм.
    2. Разсеяна и безотговорна също не съм. Става въпрос за разлика от порядъка на час и нещо, която обаче е достатъчна. Няма как да си наясно, ако не си пила противозачатъчни обаче.
    3. Дали си тровя организма си знам само аз, също както си знам какво е да нямаш цикъл и да имаш куп хормонални проблеми. Нещо, с което, предполагам, също не си наясно.
    !!! И не, не мисля, че противозачатъчните са най-доброто решение. Но, опасявам се, единственото на този етап и с наличните средства.
    4. Слагането на един презерватив НЕ Е тормозене по мое мнение, за 10 секунди нищо няма да ти стане.

Последно, за какво му е все тая на приятеля ми, че не разбрах? Ако обичаш, мненията си за връзката ми и сексуалния ми живот, за МОИТЕ избори за това, как АЗ да се пазя, запази за себе си и не се изказвай неподготвена.
    Всичко хубаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си