.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Desincet0 Виж мнението
    Здравейте, лято е и голяма част от нас ни мързи ужасно много, лягаме си прекалено късно и сутрин едва ли някой е способен да ни събуди в 6:00 ! Но все пак поддържате ли форма през лятото ? Споделете какви упражнения правите в колко обикновено ставете. Споделете !
    Ние "вси4ки", които категоризира под "мързи ни" не сме теб! Така 4е, говори в единствено число! И, не, не ме мързи лягам си рано, ставам най-късно в 7, рядко в 6. Закусвам към 8, когато съм си в нас, след това трен и така всеки ден, представи си! Поддържам форма целогодишно! Оправдания от типа ся ми е жега, утре ми е студено, в други ден ме боли глава-няма! Който е стриктен и дисциплинаран и уважава тялото си и иска да бъде здрав, спортува целогодишно и до края на живота си без никакви извинения!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ние "вси4ки", които категоризира под "мързи ни" не сме теб! Така 4е, говори в единствено число! И, не, не ме мързи лягам си рано, ставам най-късно в 7, рядко в 6. Закусвам към 8, когато съм си в нас, след това трен и така всеки ден, представи си! Поддържам форма целогодишно! Оправдания от типа ся ми е жега, утре ми е студено, в други ден ме боли глава-няма! Който е стриктен и дисциплинаран и уважава тялото си и иска да бъде здрав, спортува целогодишно и до края на живота си без никакви извинения!
    Е това ми хареса ,браво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си