- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Спортувате ли ?
Ооо,разбира се. Фитнес от 6 години и 4 месеца.172см/75 кг. Малко съм лекичък,ама карай. Преди фитнеса бях 54-55 кг.,само кожа и кости, щека
. Ръка стегната 40,3 см (след тренировката стегната 41,5-42 см и отпусната 38 см).
Раменни преси с дъмбели-10х25 кила единия дъмбел. Машина за бедрено разгъване-20х100кг (плочките на машината са до 100 кг)
. Сгъване за бицепс с крив лост 10х38кг. Пуловър-15х30кг с дъмбел,коремни преси-20х20кг и "Молитва"-20х75кг и 15х80кг.
Разгъване на скрипец за трицепс-10х70кг.Прасец на калфмашина от седеж-20х85кг и 15х90кг.Набирания с тесен подхват с 10 кг тежест. Скотово (последно трето упражнение за бицепс когато вече съм изморен максимално)-10х33 кг.
аз нито една впечатляваща тежест не видях, не знам за теб
иначе спортувам всеки ден, муай тай,бразилско джу джицу и щанги по 2 пъти седмично, и последния ден нещо по-леко тип кросче, аеробика а-у. така от 6 месеца насам, но напоследък изнемогвам с въстановяването и май ще спирам джу джицуто, че всеки ден тренировки и бачкане ми идват в повече...
Постиженията на базовите упражнения не ги помня.Трябва да взема ги записвам,щото постоянно забравям какви ми бяха резултатите на базовите.
Еми аз никъде не съм писал,че съм счупил световните рекорди на тези упражнения.Може да не са нищо впечатляващо. Обаче ти не си дал резултатите си на упражненията,които аз посочих. Може би вдигаш повече на тези упражнения? Какви тежести използваш на тях?
Последно редактирано от redbul2 : 09-04-2013 на 17:56