- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Когато поръчвате от ензото винаги ли застраховате ? :Д има ли гафове ?
Тъкмо реших да си взема биотин за косата ии гледам в ютуб, че на почти всички са им излязли спр мнг пъпкиии от него?!?!? :ХХ
Днес съм на фризьор да се боядисваам и след това мисля да си взема маска, че моята наистина привършва.
Искам някоя хидратираща, подхранваща. Макдамия, не.
По път ми е Christian of Roma, така че се чудих за маската от серията с бамбук? Или Лореал intense repair???
Moже и друга? :ДД
Последния път като бях там мега много се надъхах на няк'ва маска с арганово масло, ама ми нямах достатъчно пари в себе си.
Шампоана и маската ми на Макадамия свършват.Маската ще си я взема отново,обаче искам
да си купя друг шампоан.Четох назад за този,че сте коментирали
http://www.zlatnaribka.com/lakme/tek...ztoshtena-kosa и си го записвам ;д
Ако имате някакви други предложения ,казвайте (за суха и изтощена коса) само без Лореал,че не
ми харесват тяхните шампоани.![]()
Взех си някаква престъпно евтина маска за коса с мед и пчелен прашец и сега ще я пробвам. Не й давам кой знае какви надежди![]()
Бях чула някъде, че от металните лъжици и купички свойствата на някои от съставките се губят. Вярно ли е ?![]()
Миналото лято косата ми много се изсуши и изтощи плюс косопад и ходих при една билкарка. Препоръча ми един шампоан, изглежда много долнопробно и цената е смешна, но се чувствах идеално с него и още го ползвам. В едни бели шишета е, отпред има зелен надпис Sara. На билкова основа, без химии.
На мен също ми свършиха шампоана и маската и днес ще си търся. :Д Обаче май пак ще си купувам от моя шампоан против косопад :д , защото имам чувството, че ми пада повече от нормалното. :\
И моите шампоани свършват! И снощи четох в БГ мамма,че ето този бебешки шампоан им се отразява на косата много добре. Без сулфати и други вредни съставки е,за 200мл цената е около 4 лв. Днес или утре обмислям да го купя.
![]()
Супер, ще чакаме отзиви.Аз пък току що си направих маска от жълтък, зехтин, мед и кисело мляко.
![]()
Ползвам този най-вдясно, със зеления етикет, за другите нямам отзиви, защото не съм ги срещала по магазините. Лек е, да. И няма няк'ва силна натрапчива миризма както повечето масови шампоани. Жената в магазина каза, че го била ползвала и като душ-гел, дори и като интимен и била много доволна. Аз обаче му правя реклама само като шампоан, защото само така съм го ползвала.
И аз ще си направя маска днес.Мисля да го пробвам този бебешки шампоан, че моя Бочко свършва вече.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
От бебешките шампоани съм пробвала Бочко и ТЕО бебе.От Тео-то съм по-доволнa,защото Бочко хич не прави пяна![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Маската ми на сварцкоп дойде, взех си нов шампоан, имам и за след баня 2 масла даже.
И май искам още нещо ама :Д дайте мнение
http://www.zlatnaribka.com/lakme/tek...e-drops-100-ml
http://www.zlatnaribka.com/macadamia...il-spray-60-ml
Сутринта се изкъпах с новия шампоан и мнооого ми харесва. Приглажда косъма,личи си. Предполагам е поради липсата на сулфатите.![]()
^ Бебешкия ли ?
Аз съм с бадемово в корените и пшенично по дължината.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
взех си днес маската Intense repair, утре ще я пробваам![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...