.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Минимален, минимален, ама около мен има тамън 6 представители на такова забременяване. Чист късмет си е.
    Питала ли си в детайли за съпътстващите процедури?

Използвайте презервативи, ще бъдете по-спокойни.

Супер фен Аватара на Jaune
    Tц, тц, тц...
    Пия противозачатъчни (и по други причини) и винаги с презерватив.

Мега фен
    Господ ма пази мене
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Прекъснат акт/презервативи.
    По-често първото.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ползваме презервативи. Моя грижа са и винаги имам.

С презерватив правим само като съм в овулация.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Tц, тц, тц...
    Пия противозачатъчни (и по други причини) и винаги с презерватив.
    Кому е нужно подобно нещо?
    Що направо не давате с два презерватива един върху друг?

Голям фен Аватара на Dusty
    Какво против имате по-сигурно прдпазване? Представете си, че кондомът се скъса и проникне сперма! Какво става тогава, ако не си пила противозачатъчни!? Аз пия и противозачатъчни и го правим с презерватив! Мисля, че така е най-сигурно!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Аз пия и противозачатъчни и го правим с презерватив! Мисля, че така е най-сигурно!
    Твоя да си направи и вазектомия и тогава ще имате тройна защита
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като пиеш противозачатъчни, няма овулация => няма как изобщо да има бебе,ако ще 1 литър семенна течност да се излее в теб. Презервативът ,обачИ, освен забременяване може да предпази и от болести( открих топлата вода де). Може хората затова да се презастраховат
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кому е нужно подобно нещо?
    Що направо не давате с два презерватива един върху друг?
    Ти преди да знаеш много, що не четеш внимателно? Пия противозачатъчни по други причини ОСНОВНО. Действието на противозачатъчните, освен това, се намалява от
    а) тютюнопушене, при мен е в сила
    б) пропускане, взимане не в 1 и същи час намалява действието на така или иначе слабите контрацептиви, които пия, с осезаем процент - супер често ги пия в различни часове, случвало се е и да забравям
    Затова ще си правя к'вото си преценя

anonymous708973
    Guest
    С други думи, понеже си зависима от цигарите и си разсеяна и безотговорна, хем пиеш хапчета и си тровиш организма, хем се тормозите с презервативи. Браво, прави каквото прецениш наистина, щом на приятеля ти му е все тая.

С други думи, понеже си зависима от цигарите и си разсеяна и безотговорна, хем пиеш хапчета и си тровиш организма, хем се тормозите с презервативи. Браво, прави каквото прецениш наистина, щом на приятеля ти му е все тая.

Извинявай, какво?
    1. Зависима от цигарите не съм.
    2. Разсеяна и безотговорна също не съм. Става въпрос за разлика от порядъка на час и нещо, която обаче е достатъчна. Няма как да си наясно, ако не си пила противозачатъчни обаче.
    3. Дали си тровя организма си знам само аз, също както си знам какво е да нямаш цикъл и да имаш куп хормонални проблеми. Нещо, с което, предполагам, също не си наясно.
    !!! И не, не мисля, че противозачатъчните са най-доброто решение. Но, опасявам се, единственото на този етап и с наличните средства.
    4. Слагането на един презерватив НЕ Е тормозене по мое мнение, за 10 секунди нищо няма да ти стане.

Последно, за какво му е все тая на приятеля ми, че не разбрах? Ако обичаш, мненията си за връзката ми и сексуалния ми живот, за МОИТЕ избори за това, как АЗ да се пазя, запази за себе си и не се изказвай неподготвена.
    Всичко хубаво.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тук отново се водят драматични спорове.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ То не се е спирало..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Еми не се водят никви спорове, просто не виждам защо някой трябва да ми иска сметка и то едва ли не с тон.

anonymous708973
    Guest
    супер често ги пия в различни часове, случвало се е и да забравям
    Разсеяна и безотговорна също не съм. Става въпрос за разлика от порядъка на час и нещо, която обаче е достатъчна.
    i'm done

i'm done
    Аргументът ти е невалиден. Различни часове са 10 и 11. Случвало се е да забравям, да. На всеки се случва да забрави, особено ако е навън или пътува, или просто е скапан.
    Абе ти всъщност коя си да даваш оценки, к'во съм седнала да ти се обяснявам...

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    И аз пия противозачатъчни и го правим без. Не виждам смисъл да се ползва презерватив, особено когато си със сериозен партньор. Ако не си сигурна дали твоя не е болен от нещо разбира се,че ще ползвате. Когато приемаш орални контрацептиви, трябва да поемеш отговорността и за точния им прием, иначе изобщо няма смисъл от тях. Другото което е, алкохола намалява действието им, а цигарите могат да доведат до тромбоза. Спрях ги, когато започнах хапчетата, защото в листовката ясно е опоменато какво трябва и какво не, кое е по-добре и кое не е. Хубаво е по-сериозно да се отнасяме към някои неща, въпреки,че риска и избора си е твой.

Мега фен Аватара на an7raks
    Кастрирам я за по-сигурно.

Аз също съм взимала хапчета, когато бях със сериозен приятел. Тези с по-ниска хормоналност не са чак толкова вредни. Лекарката, която ми ги изписа каза, че са полезни за косата, ноктите и др( не знам колко е вярно) Иначе сега като не пия хапчета винаги използвам презерватив. И все пак бременността не е най- страшното, което може да се случи без защита
    n0 mus1с, n0 l1f3

Презервативи сме ползвали 2-3 пъти, за разнообразие. Иначе съм на хапчета и IUD

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Спрях ги, когато започнах хапчетата, защото в листовката ясно е опоменато какво трябва и какво не, кое е по-добре и кое не е.
    Евала!

Мега фен Аватара на babity
    Освен, че не бих пила противозачатъчни, ако нямам здравословен проблем, то и аз не бих се чувствала достатъчно защитена. Филмарка съм, не го отричам. Т'ва с прекъснатият акт ми се е случвало точно два пъти и понеже вече сапоменах, че съм филмарка, ми са т'кова т'ковато от притеснение докато стане време да ми идва. Пък и аз предпочитам капутите от гледна точка на предпазването от нежелани подаръци.

Едит: В България поставят ли се импланти и (ако да) някой чувал ли е отзиви за тях?
    Последно редактирано от babity : 08-22-2013 на 12:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си