.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нали усещаш колко нелепо звучи "тя да си купи нещо романтично все едно е от мен". Губи се целия смисъл. Все едно да кажеш "ми, пращам й комшията да я чука, все едно съм аз, щото аз не знам как".

Винаги можеш да и дадеш пари.Нали трябва да я изненадаш,да бъдеш романтичен и нежен,а не да и даваш пари.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Нали усещаш колко нелепо звучи "тя да си купи нещо романтично все едно е от мен". Губи се целия смисъл. Все едно да кажеш "ми, пращам й комшията да я чука, все едно съм аз, щото аз не знам как".
    +++++++++++++++++++++++++

Супер фен Аватара на skornex
    Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy Виж мнението
    Зравейтее
    Искам да направя нещо мило за приятеля ми,нещо да му остане за спомен.Засега съм се спряла на тениска,на която да изкарам рисунка на 2 мечета,защото така си казваме, и отзад или отдолу да пише нещо мило.Как ви се струва?Дали е добре или да се откажа?
    вече от много време мисля какво да е и се сещам само за това,други предложения някой? o.O
    bad idea
    F$@k suicide silence!

Ето една идея от мен.Примерно се снимайте някъде или,ако имаш снимка където сте заедно иди в някое студио или галерия и си поръчай такава картина.Ще му хареса.

С моя приятел след 1 месец правим годинка и след голямо умуване реших да нарисувам карикатура на нас двамата и отгоре две птиченца да държат надпис от сорта "Една прекрасна година" или пък датата на която тръгнахме, още не бях го доизмислила напълно.. ноооо много се затрудних с това и май ще се откажа от тая идея, колкото и да ми хареса..
    И сега отново съм на задънена улица :X

Цитирай Първоначално написано от Ивелина` Виж мнението
    С моя приятел след 1 месец правим годинка и след голямо умуване реших да нарисувам карикатура на нас двамата и отгоре две птиченца да държат надпис от сорта "Една прекрасна година" или пък датата на която тръгнахме, още не бях го доизмислила напълно.. ноооо много се затрудних с това и май ще се откажа от тая идея, колкото и да ми хареса..
    И сега отново съм на задънена улица :X
    Това е много добра идея според мен
    Така, последно останах на идеята с Nutella, това ще е :Д
    Нямаше логика,беше любов.

Ако искаш да е нещо наистина мило, с което да му покажеш колко го обичаш и държиш на него, ето ти идея: Можеш да му подариш стихотворение, чиито първи букви да образуват неговото име, или пък някакво друго послание, каквото искаш. Написваш го на хубава картичка и го слагаш в плик за писмо с твоята цекувка отгоре. Това според мен е много романтично и оригинално. Аз един път подарих на моя приятел такова стихотворение, той се зарадва страшно много, почти се разплака от умиление Но понеже не ме бива с поезията, си го поръчах да ми го напишат от този сайт http://podarak-ot-stihove.alle.bg Ако вече си се спряла на друг вариант, моята идейка поне може да послужи на някой друг съфорумец.

Ако искаш да я изненадаш наистина приятно , мога да ти дам един код за отстъпка в www.sexshop.bg . Кода е - valentin9
    За да се възползваш от намалението при покупка го въведи в полето - код за отстъпка )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си