- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 24 години съм,а още дори не съм се целувал с момиче
присъединявам се към 20+ девствените![]()
Потресаваща статистика, потребителите от раздел секс, не правят секс.
О.О ТФА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА , КАК НЕ СИ ПРАЙЛ СЕКС
Грозен си , дебел си доколкото виждам на снимката (ако си ти) , така че фитнес да се оправиш малко и 1-2 курви да те отворят в секса малко да ти се дигне самочувствието.
Между временно при психолога:
-Ще ти дам визитките на много добри фитнес инструктори и пластични хирурзи.
![]()
![]()
Да, само че при автора проблема не е само естетически, а и психологически. Аз имам приятел, който е 100килограма, 180висок и въобще не е поддържан мъж, но е умен и заблудените малки лигли му чуруликат на онази работа. При този момък нещата са доста по-сериозни.![]()
Да доста от проблемите на хората са предимно на психическа основа.
жалко е да, ама е истина
в днешно време, ако се обличаш от Mania (дрехи втора употреба) и си дебел - не знам коя ще ти върже.. освен, ако не е много пияна и грозна
Вие момичетата сте много интересни като толкова казвате, че нямало значение външния вид- вие бихте ли дали дори само да ви заговори момчето от аватара му
Примерно на мене, като ми лафи някво грозно момиче или си права гавра или и казвам да изчезва, щот ме нервира и я храня![]()
Азис - Хоп [music]
Еми вие балъците, като сте на принципа коя върже важно е да има дупка да я ръгам - кво да те праа, аз не излизам с бизони
Оставаше и да нямам изисквания за момичетата.. като посещавам фитнеса повече от 2 години, посещавам козметик и такива булшити, така де с една дума грижа се за себе си, пхаха![]()
Азис - Хоп [music]
plot twist
авторът е гей и се е целувал и го е правил с много момчета
Grumpy old madman
Tonique , доста повърхностно гледаш на нещата ,типично за блъскач от фитнеса . Какво ти пречи да се държиш нормално с някой независимо дали е красив или грозен.
ама нали се сещаш, че няма да те заговоря не ме привличат такъв тип момичета, който си слагат такива призраци за аватари представям си теа пък дори и да го направя няма да можеш да устоиш на външността ми и ще си глътнеш граматиката, пхаха
![]()
![]()
Еми всеки човек е различен, според мен е по-добре малко да се ограничи от мързелуването и яденето по цял ден и да отиде да потренира малко и да отслабне.. или пък да се напива през вечер и да си реди линиите в кенефите, защото повечето на мойта възраст тва правят - за да се чувстват готини![]()
Азис - Хоп [music]
Не ме разбра . Просто е тъпо така да се изтъкваш с това ,че тренираш и едва ли не тея които не спортуват са нисши същества и подчовеци.