- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 24 години съм,а още дори не съм се целувал с момиче
Всъщност момчето не е фейк. Това че вие започвате да правите секс на 12 години, не означава, че няма хора, които дори не са целували друго човешко същество освен майка си.. и са над 20. Да. Ненормалният не е той, ненормални са вашите разбирания и представи. Ще се изненадате колко хора има като него.
П.П: Не съм чела темата след първа страница.
The blood that binds us ..till death unites us
Подмокрям се докато му чета постовете.
Който не тренира да пукне. Как искате да сте добре изглеждащи , да хващате окото , да имате успех с момичетата или с хората изобщо като сте някакъв необикновен човек(я по-дебел , я по-грозен и такива ) , като по цял ден нищо не правите , само седите и говорите. Нищо не става отсамосебе си и от говорене. Говорете си колкото искате , солете ме , обиждайте ме , но колкото и да съм груб това е истината и много добре го знаете или не го знаете , което говори лошо за вас.
Не, аз съм новия Zyzz, пхах![]()
И на тебе нещо не ти се получава да ме натъжиш![]()
ще спасиме м*йка ти от публичния дом![]()
![]()
ПОДКРЕПЯМ с главни букви ;d макар, че само ако разчиташ на едното тяло трудно ще си успешен с к*рвите - това е просто един огромен + към всичко останало![]()
Азис - Хоп [music]
хаха,ей хора гледам че от една обикновена тема стана нещо невиждано-първо това на снимката съм аз преди 6 години,не съм си сложил нова снимка,защото не смятам че има нужда,за хората които писаха че съм гей,съжалявам-не съм,падам си само по момичета и още нещо не виждам смисъл от това да ходя на фитнес,защото на мен ми е много по-важно да си защитя дипломната работа ( магистърска теза ) по история на кръстоносните походи,за хората които не знаят какво е това има Уикипедия,благодаря за вниманието
смешко,когато напишеш 60 стр за Първия кръстоносен поход ми се обади , но знаеш ли кога ще стане това-никога,защото съм забелязал че хората които тренират много не могат едно есе по философия да напишат,така че трай си
хахаха,при моя ръст от 190 см въобще не смятам че съм дебел,ти колко си 160 ли,хаха
Моля да бъде взето предвид, че мъдрости ми идват по-рядко от Халеевата комета.
1. Nobody cares, че си писал 60стр. за кръстоносните походи.
2. Няма оправдание за немарливостта, неподдържането и т.н., ако си достатъчно дисциплиниран в това да разпределяш времето си ще имаш време за всичко.
3. Нямаш си на представа колко хора занимаващи се със сериозни професии, включително и в областта на науката, срещам във фитнеса.
4. Ще е много жалко да си трол, защото следващите ми "умни" мисли се очакват след 76-80 години.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Нем, 1,73см. съм - нормален ръст имам, но като ти гледам снимката на профила си фиданка споко![]()
пък ти си на 24г. пък още не си барал момиче, пхаха
примерно, аз много пъти съм отивал на тренировка, вместо да си подобря оценките в даскало - но това е друг въпрос дори да отделяш в седмицата по 3-4 пъти да ходиш в залата и ядеш здравословно ще имаш резултати
но принципно, бих ти казал да си промениш гардероба, ако все още ходиш с такива дрехи - имат голямо значение за социалния статус: вземи си 2-3 хубави костюма, 4-5 ризи и 2 чифта обувки (аз бих ходил с такива работи, но просто да съм облечен в такива дрехи на 17г. ще изглежда смешно, според мен) - дънки и тениски също си вземи
като гледам нямаш излишни финанси нали си, историкно, ако имаш също така може да си вземеш някакво BMW 2010г. да видиш как ще ти завалят офертите от момичета
можеш да се поклониш на момичето и да кажеш Благодаря, пхаха![]()
Да, и какво? не искам да прогресирам като Реджеп Иведик ;d
Азис - Хоп [music]
Някои хора тук имате супер повърхностно мислене. И ако може някой да ми обясни какво имате в предвид под дебело момиче? Защото именно заради такива изказвания много момичета се вманиачават в това да впечатлят хора като вас и си докарват какви ли не здравословни проблеми. Не казвам , че е лошо да се спортуваш и да се храниш здравословно, лично аз се опитвам да поддържам този начин на живот, но това че някой няма перфектно тяло , не и причина да се държите с него като по - низш от вас.
С този начин на мислене до никъде няма да го докараш tonique. Ако ще да си като излязъл от списание , след като видях много от твоите коментари не мисля , че ще има момиче , което да се задържи дълго при теб, с колкото и хубаво тяло да си![]()