- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 24 години съм,а още дори не съм се целувал с момиче
От това което прочетох до тук разбирам че темата трябва да се изтрие
пффф, това дали имаш хубаво тяло въобще не е гаранция,че ще си намериш някоя. всичко е ин дъ брейн
хаха, тоя пичага tonique накращ ще излезе някво pussy...ей сега се върнах от София, язък, че не го извиках да се погаври с мен![]()
май и ти искаш малко да ти сипя
Добрем все някое момиче от форума е ходило тая година на плаж или на море - ще ми кажете, че повече се заглеждате в момчетата който четат книги и си бъркат в носа (точно такъв видях, докато обядвахме с фр-та в някво заведение и до нас имаше басейн на хотела)или примерно някой с тяло като на Лазар Ангелов направо само в него ще гледате или по-зле ще почнете да тичате след него, нали?
леле брат недей си сменя аватара, че момичетата ще вземат да се влюбят в тебе![]()
![]()
+1 казах го по-рано и аз - това е просто един огромен + към всичко останало
Ще кажа само едно: щом нямаш врагове/хейтъри в живота си, значи нищо не си постигнал
Недей така, миличка - много агресивно момиче ще излезеш, а пък аз не си падам по такива, пхаха
Ще те помоля само да ги сваляш на ЛС - ще всички ще почнат да се учат от "istorika" baby![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
иначе отговаряш на всеки поотделно
да не би някой да си помисли, че не можеш да СИПВАШ яко
пп: деба и постижението, да те псуват у форум :Д
Виж ся, дришльото/tonique/много мрази фитнеса. Ама като ти казвам много, имам предвид зверски много. Мрази го, обаче ходи, за да е селския 'убавец. И сега, като вижда как на някои не им пука и правят, каквото си искат - ядат, дебелеят, наливат се с бира, нашия човек го е яд, че не може и той така и си избива комплексите върху тях. Трябва да си много тъпо и ограничено същество, за да не можеш един нормален разговор да проведеш, независимо от външността на отсрещния.
Вие от едната крайност в другата. Видите ли има едни свръхестествени създания, които комбинират ученето с 2-3 пъти седмично ходене за по един час във фитнеса (едит: или какъвто и да е спорт), хранят се здравословно и не са пълни нърдове, нито пък кретени, и изглеждат добре без да са Брад Пит или Анджелина Джоли.
Последно редактирано от ADMIRALKA14 : 08-26-2013 на 14:52
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Не отделям по 5 часа на ден в фитнеса - макс по 2 часа и 4-5 пъти в седмицата (зависи, как се чувствам) - (ако тренираш по 5 часа на ден ще изпаднеш в катаболно състояние и ще губиш мускул - не знам дали ще ти помогнат и забранените субстанции за възтановяването) И си мислите, че е някво много лесно да тренираш ограничаваш се от сладко, алкохол (имаше една такава снимка с Zyzz в Facebook) - гледаш да се храниш на всеки 3 часа с ориз, пилешко и някаква салата - ходил съм в залата да тренирам на рождения ми ден, на Нова Година и на доста други празници и защо да не се радвам на тялото си, питам?
Азис - Хоп [music]
Не е задължително да е на фитнес, това е просто пример. Тренирай, каквото ти е на сърце - волейбол, футбол, баскетбол, йога, ако щеш. Просто поддържай някакво ниво на физическа активност различна от - от леглото до хладилника и обратно. Никой не иска да изглеждаш като Брад Пит, нито да се криеш под 10 лоя сланина, освен ако не присъстваш на коледната трапеза под по-различна форма.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Суетата и ограниченото мислене водят до интересни резултати.
Welcome to the Jungle...
Лазар Ангелов е идолът на младото поколение, страдащо от ниска самооценка и очевидни комплекси относно външния си вид.
Welcome to the Jungle...
АМА КОЙ Е ЛАЗАР АНГЕЛОВ БЕ
и кой е тоо азис дето го повтаря във всеки пост
Само се чудя защо досега никой не ми е казвал подобно нещо на живо? може би, защото повечето нямате смелост!!
Ок, щи предложа модифицирана версия на Лазар Ангелов: http://marica.bg/люси-иларионов-разк...news99353.html
Еми не всички имат еднакъв вкус, но повечето момичета който познавам и не само му се възхищават на тялото![]()
Азис - Хоп [music]
Защото си карикатура и на никой не му се занимава с теб. Чудя се ква е тая вълна от бездарни слабоумни покемони, която заля форума напоследък...
Welcome to the Jungle...
а,и tonique, като те видя с тога,което много ме съмнява,тогава чак може да ми даваш акъл,ясен ли съм,човек който не е прочел 2 книги през живота си не може да ми казва как да живея,ясен ли съм
то като гледам много интересен лайфстайл водиш, направо отивам да плача - искам и аз да заспивам и да се будя с книгата и като излезна навън всички да ме гледат с насмешка, пхаха
вместо да ми кажеш едно благодаря, че ти казах какво да направиш, ти се прай още на тежкар ..
И предпочитам да съм някой, който си внушава еди кво си и сипва на грозните същества - отколкото да съм 24 годишен без да съм целувал момиче - камо ли да съм праскал нeкоя![]()
Последно редактирано от tonique : 08-26-2013 на 16:36
Азис - Хоп [music]
хайде да не задълбаваме,не искам да се карам с деца,всеки да си живее живота както смята за добре-ок