.
Затворена тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 222
    Повече от фен Аватара на istorika
    От това което прочетох до тук разбирам че темата трябва да се изтрие

Мега фен
    пффф, това дали имаш хубаво тяло въобще не е гаранция,че ще си намериш някоя. всичко е ин дъ брейн

Голям фен Аватара на Mladenoff
    хаха, тоя пичага tonique накращ ще излезе някво pussy...ей сега се върнах от София, язък, че не го извиках да се погаври с мен

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    И на тебе нещо не ти се получава да ме натъжиш

ще спасиме м*йка ти от публичния дом
    Пикльо, майки ще обсъждаш с дебилчетата, с които се събираш! Обзалагам се, че освен очевидното, че IQ-то ти е по-ниско от хлебарките, с които съжителствате из панелните блокове, и на външен вид не си нищо особено.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Пикльо, майки ще обсъждаш с дебилчетата, с които се събираш! Обзалагам се, че освен очевидното, че IQ-то ти е по-ниско от хлебарките, с които съжителствате из панелните блокове, и на външен вид не си нищо особено.
    ++++

не се нервирай на глупостите на някои индивиди

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Адмирации!
    Не ги слушай какво ти говорят, ти много добре си се ориентирал. Те ще си останат комплексари с учебници, а след теб ще тичат женските. Много ясно, че никоя няма да хареса някакъв си там мухльо без плочки и уникално оформени бицепси. И аз не разбирам как може да не тренират по цял ден (или поне по половин, хайде) и да не се интересуват най-вече от външния си вид. Бахти хората... Учене, четене, учене, ми т'ва живот ли е?! Направо съм отвратена!
    май и ти искаш малко да ти сипя

Добрем все някое момиче от форума е ходило тая година на плаж или на море - ще ми кажете, че повече се заглеждате в момчетата който четат книги и си бъркат в носа (точно такъв видях, докато обядвахме с фр-та в някво заведение и до нас имаше басейн на хотела) или примерно някой с тяло като на Лазар Ангелов направо само в него ще гледате или по-зле ще почнете да тичате след него, нали?

Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
    От това което прочетох до тук разбирам че темата трябва да се изтрие
    леле брат недей си сменя аватара, че момичетата ще вземат да се влюбят в тебе

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    пффф, това дали имаш хубаво тяло въобще не е гаранция,че ще си намериш някоя. всичко е ин дъ брейн
    +1 казах го по-рано и аз - това е просто един огромен + към всичко останало

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    хаха, тоя пичага tonique накращ ще излезе някво pussy...ей сега се върнах от София, язък, че не го извиках да се погаври с мен
    Ще кажа само едно: щом нямаш врагове/хейтъри в живота си, значи нищо не си постигнал

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Недей така, миличка - много агресивно момиче ще излезеш, а пък аз не си падам по такива, пхаха

не се нервирай на глупостите на някои индивиди
    Ще те помоля само да ги сваляш на ЛС - ще всички ще почнат да се учат от "istorika" baby
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на tireheb
    иначе отговаряш на всеки поотделно
    да не би някой да си помисли, че не можеш да СИПВАШ яко

пп: деба и постижението, да те псуват у форум :Д

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Не ме разбра . Просто е тъпо така да се изтъкваш с това ,че тренираш и едва ли не тея които не спортуват са нисши същества и подчовеци.
    Виж ся, дришльото/tonique/много мрази фитнеса. Ама като ти казвам много, имам предвид зверски много. Мрази го, обаче ходи, за да е селския 'убавец. И сега, като вижда как на някои не им пука и правят, каквото си искат - ядат, дебелеят, наливат се с бира, нашия човек го е яд, че не може и той така и си избива комплексите върху тях. Трябва да си много тъпо и ограничено същество, за да не можеш един нормален разговор да проведеш, независимо от външността на отсрещния.

Голям фен Аватара на nevermind...
    +1 казах го по-рано и аз - това е просто един огромен + към всичко останало
    Защо аз през целия си живот не съм срещал някой, който прекарва по 5 часа на ден във фитнеса и не е пълен кретен и human trash?
    Последно редактирано от nevermind... : 08-26-2013 на 14:29

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Вие от едната крайност в другата. Видите ли има едни свръхестествени създания, които комбинират ученето с 2-3 пъти седмично ходене за по един час във фитнеса (едит: или какъвто и да е спорт), хранят се здравословно и не са пълни нърдове, нито пък кретени, и изглеждат добре без да са Брад Пит или Анджелина Джоли.
    Последно редактирано от ADMIRALKA14 : 08-26-2013 на 14:52
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Вие от едната крайност в другата. Видите ли има едни свръхестествени създания, които комбинират ученето с 2-3 пъти седмично ходене за по един час във фитнеса, хранят се здравословно и не са пълни нърдове, нито пък кретени, и изглеждат добре без да са Брад Пит или Анджелина Джоли.
    Aхаааа.... сега чак разбирам. За да изглеждаш добре трябва да ходиш на фитнес. Яснооо...

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Защо аз през целия си живот не съм срещал някой, който прекарва по 5 часа на ден във фитнеса и не е пълен кретен и human trash?
    Не отделям по 5 часа на ден в фитнеса - макс по 2 часа и 4-5 пъти в седмицата (зависи, как се чувствам) - (ако тренираш по 5 часа на ден ще изпаднеш в катаболно състояние и ще губиш мускул - не знам дали ще ти помогнат и забранените субстанции за възтановяването) И си мислите, че е някво много лесно да тренираш ограничаваш се от сладко, алкохол (имаше една такава снимка с Zyzz в Facebook) - гледаш да се храниш на всеки 3 часа с ориз, пилешко и някаква салата - ходил съм в залата да тренирам на рождения ми ден, на Нова Година и на доста други празници и защо да не се радвам на тялото си, питам?
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Aхаааа.... сега чак разбирам. За да изглеждаш добре трябва да ходиш на фитнес. Яснооо...
    Не е задължително да е на фитнес, това е просто пример. Тренирай, каквото ти е на сърце - волейбол, футбол, баскетбол, йога, ако щеш. Просто поддържай някакво ниво на физическа активност различна от - от леглото до хладилника и обратно. Никой не иска да изглеждаш като Брад Пит, нито да се криеш под 10 лоя сланина, освен ако не присъстваш на коледната трапеза под по-различна форма.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

violenza
    голяма си овца.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Суетата и ограниченото мислене водят до интересни резултати.
    Welcome to the Jungle...

Лазар Ангелов е идолът на младото поколение, страдащо от ниска самооценка и очевидни комплекси относно външния си вид.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на tireheb
    АМА КОЙ Е ЛАЗАР АНГЕЛОВ БЕ
    и кой е тоо азис дето го повтаря във всеки пост

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Суетата и ограниченото мислене водят до интересни резултати.
    Само се чудя защо досега никой не ми е казвал подобно нещо на живо? може би, защото повечето нямате смелост!!

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Да не повярва човек. Ти взе че схвана иронията.

А Лазар Ангелов има отвратително тяло. Хич не ни го пробутвай.
    Ок, щи предложа модифицирана версия на Лазар Ангелов: http://marica.bg/люси-иларионов-разк...news99353.html

Еми не всички имат еднакъв вкус, но повечето момичета който познавам и не само му се възхищават на тялото
    Азис - Хоп [music]

Защото си карикатура и на никой не му се занимава с теб. Чудя се ква е тая вълна от бездарни слабоумни покемони, която заля форума напоследък...
    Welcome to the Jungle...

а,и tonique, като те видя с тога,което много ме съмнява,тогава чак може да ми даваш акъл,ясен ли съм,човек който не е прочел 2 книги през живота си не може да ми казва как да живея,ясен ли съм

Мега фен Аватара на draid
    май и ти искаш малко да ти сипя

Добрем все някое момиче от форума е ходило тая година на плаж или на море - ще ми кажете, че повече се заглеждате в момчетата който четат книги и си бъркат в носа (точно такъв видях, докато обядвахме с фр-та в някво заведение и до нас имаше басейн на хотела) или примерно някой с тяло като на Лазар Ангелов направо само в него ще гледате или по-зле ще почнете да тичате след него, нали?
    Ти не разбра ли, че може да сипваш само на слабоумните ти съученички с които сте на едно интелектуално ниво ?

Цитирай Първоначално написано от Vladislav Hellsing Виж мнението
    violenza
    голяма си овца.
    Ирония приятелю

Град
    София де Жанейро
    а,и tonique, като те видя с тога,което много ме съмнява,тогава чак може да ми даваш акъл,ясен ли съм,човек който не е прочел 2 книги през живота си не може да ми казва как да живея,ясен ли съм
    то като гледам много интересен лайфстайл водиш, направо отивам да плача - искам и аз да заспивам и да се будя с книгата и като излезна навън всички да ме гледат с насмешка, пхаха

вместо да ми кажеш едно благодаря, че ти казах какво да направиш, ти се прай още на тежкар ..

И предпочитам да съм някой, който си внушава еди кво си и сипва на грозните същества - отколкото да съм 24 годишен без да съм целувал момиче - камо ли да съм праскал нeкоя
    Последно редактирано от tonique : 08-26-2013 на 16:36
    Азис - Хоп [music]

хайде да не задълбаваме,не искам да се карам с деца,всеки да си живее живота както смята за добре-ок

Мега фен Аватара на RagioL
    сипва на грозните същества
    Обичаме да избиваме комплекси а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си