.
Затворена тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 222 от общо 222
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от antevasin Виж мнението
    Всеки си има предпочитания! Познавам хора, които харесват пълните хора... но не мисля, че за това ставаше въпрос.
    tonique не просто каза, че няма да излезе с такъв човек.. каза че като види подобно момиче/момче започва да го обижда и да го тъпчe.. дори дебел и той/тя е човешко същество с чувства. И повярвайте ми има хора, които се мъчат да отслабнат, но не им се получава. Познавам момиче което е с наднормено тегло,винаги е на салати,солети и тренировки и все пак си е пълна..бях питала брат и ми каза, че има някаква болест (забравих к'ва ) и за това е с толкова пълна.
    Не мисля, че щом човек е пълен,грозен, с голям нос или с криви очи трябва да се държиш с него като с нищожество...
    Това е, което нямах търпението да обясня на климатика.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не, не бих тръгнал, но не бих я обидил за външността й, камоли да взема да й слагам, щото била "грозно същество".
    аз също. Като те пита защо? Ти ще отг. щото не те харесвам.
    ПИта ли те защо не я харесва? - ще мълчиш или ще измънкаш нещо и ще си заминеш. ( да обаче на ум, подсъзнателно или не - ти се отвъщаваш от нея и си казваш колко е грозна.
    Не мисля,че тункуе на живо ще обиди по такъв начин момичето.
    Ако го направи - тогава наистина е олигофрен, който трябва да бъде изнасилен от 100 травестита.
    Последно редактирано от klimatronik : 08-26-2013 на 20:04

tonique не можеш да си представиш кооолко жалко изглеждаш от страни.. не си заслужава да си хабя думите за индивид като теб. "мастио" :P
    Айде със здраве ушев! тренирай си там, прави си смешните мускули и се мисли за голямата работа.
    "айде ще се сдържа да не ти сипя" - т'ва така и не го разбрах.. ако ще ми сипваш ракийка с удоволствие ще приема !
    Последно редактирано от antevasin : 08-26-2013 на 20:04

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    tonique , нисък си това не влияе ли на плейбойския ти стил? Не знам яките путки да се кефят на ниски момченца

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    аз също. Като те пита защо? Ти ще отг. щото не те харесвам.
    ПИта ли те защо не я харесва? - ще мълчиш или ще измънкаш нещо и ще си заминеш. ( да обаче на ум, подсъзнателно или не - ти се отвъщаваш от нея и си казваш колко е грозна.
    Не мисля,че автора на живо ще обиди по такъв начин момичето.
    Ако го направи - тогава наистина е олигофрен, който трябва да бъде изнасилен от 100 травестита.
    Рядко са толкова прости мацки, че да се налага да им обясняваш що не ги харесваш... Ако все пак, ме пита, ще й изцепя някоя заучена фраза от сорта "Не си пасваме" и толкова, вместо да задълбавам.

Пръскаш сексапил и интелигентност навсякъде, dude. Жалко, че на момичетата не им се слуша трактат за кръстоносните походи от преди 1000г...

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Всеки си има предпочитания! Познавам хора, които харесват пълните хора... но не мисля, че за това ставаше въпрос.
    tonique не просто каза, че няма да излезе с такъв човек.. каза че като види подобно момиче/момче започва да го обижда и да го тъпчe.. дори дебел и той/тя е човешко същество с чувства. И повярвайте ми има хора, които се мъчат да отслабнат, но не им се получава. Познавам момиче което е с наднормено тегло,винаги е на салати,солети и тренировки и все пак си е пълна..бях питала брат и ми каза, че има някаква болест (забравих к'ва ) и за това е с толкова пълна.
    Не мисля, че щом човек е пълен,грозен, с голям нос или с криви очи трябва да се държиш с него като с нищожество...
    Да, направо като видя дебело момиче отивам до нея и давам месо в устата, щот е дебела, пхаха - само когато съм в настроение храня и не отивам баш при нея да и го кажа или нещо казвам на висок глас или и аз не знам ще ви турим един клип да видите с солети, салати и тренировки не се отслабва само

Е вие кво не се ли ебавате с някой хора от вашия клас примерно, че така сте ме нарочили като роб

кво да нямаш криви очи.. родителите ти да нямаш проблеми с зрението - щи се изплюя в очите да се оправиш
    (е кажи са тва как да не ти достави оргазъм)

tonique не можеш да си представиш кооолко жалко изглеждаш от страни.. не си заслужава да си хабя думите за индивид като теб. "мастио" :P
    Айде със здраве ушев! тренирай си там, прави си смешните мусклули и се мисли за голямата работа.
    "айде ще се сдържа да не ти сипя" - т'ва така и не го разбрах.. ако ще ми сипваш ракийка с удоволствие ще приема !
    еми сигурно си пропаднала пияница за тва, искаш ти сипя ракия

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    tonique , нисък си това не влияе ли на плейбойския ти стил? Не знам яките путки да се кефят на ниски момченца
    на тебе, кво да не ти връзват на педалските лафчета
    Азис - Хоп [music]

Мега фен
    Рядко са толкова прости мацки, че да се налага да им обясняваш що не ги харесваш... Ако все пак, ме пита, ще й изцепя някоя заучена фраза от сорта "Не си пасваме" и толкова, вместо да задълбавам.
    Примера не беше действителен. Исках да покажа какво ше си мислиш за нея... ама карай , не ми са сере в темата повече. Лека

Град
    2 метра под земята
    Връзват ми доста не се оплакваМ,70 килограмов билдъре хахахах я постни някоя снимка бе готин

Примера не беше действителен. Исках да покажа какво ше си мислиш за нея... ама карай , не ми са сере в темата повече. Лека
    Схванах ти идеята. Да, ще си го мисля, но няма да я обиждам...
    Ай лека, боклук!

Мега фен
    Схванах ти идеята. Да, ще си го мисля, но няма да я обиждам...
    Ай лека, боклук!
    ааа тъйй научих та да мислиш на глас

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението

Е вие кво не се ли ебавате с някой хора от вашия клас примерно, че така сте ме нарочили като роб
    Ебаваме се, да, ама има разлика между майтап и целенасочени обиди.

кво да нямаш криви очи.. родителите ти да нямаш проблеми с зрението - щи се изплюя в очите да се оправиш
    (е кажи са тва как да не ти достави оргазъм)
    Ако съм кривоглед и дойдеш да ми го кажеш, ще те бия и чукам пред класа. И плюнка няма да ти сложа, щото си хардкор пичага.

Град
    София де Жанейро
    Връзват ми доста не се оплакваМ,70 килограмов билдъре хахахах я постни някоя снимка бе готин
    ти, кво очакваш на 17г. 120кг. ли да съм пък и аз съм ендоморф

мое да пратя снимка на майка ти, ако искаш

Ебаваме се, да, ама има разлика между майтап и целенасочени обиди.

Ако съм кривоглед и дойдеш да ми го кажеш, ще те бия и чукам пред класа. И плюнка няма да ти сложа, щото си хардкор пичага.
    аз пък ще плюя в лицата на цялото ви семейство после ще ги чукам и ще викна няколко клошара и те да се включат в забавата после, мое да ви дам по 2лв. да се почерпите за добре свършената работа
    Азис - Хоп [music]

аз пък ще плюя в лицата на цялото ви семейство после ще ги чукам и ще викна няколко клошара и те да се включат в забавата после, мое да ви дам по 2лв. да се почерпите за добре свършената работа
    Мхм и пак да се събудиш целия в кръв и сперма, гъзът ти да е засмукал чаршафа, а устата ти да е пълна с кондоми, ратегнати до епичен размер. Познато ти е, нали?

Град
    2 метра под земята
    Имаш предвид ектоморф?
    И майки ли оправяш вече тцтц голяма работа си.

Град
    София де Жанейро
    Мхм и пак да се събудиш целия в кръв и сперма, гъзът ти да е засмукал чаршафа, а устата ти да е пълна с кондоми, ратегнати до епичен размер. Познато ти е, нали?
    Да от клипа с майка ти добре я шлякахме всички

Имаш предвид ектоморф?
    И майки ли оправяш вече тцтц голяма работа си.
    е обърках се точно си мислех, да не напиша ендоморф вместо ектоморф ..
    Азис - Хоп [music]

Да от съня с майка ти добре я шлякахме всички

Едит: Защо ли си правя труда да споря с човек, в чиито подпис е Азис?! :/
    Последно редактирано от an7raks : 08-26-2013 на 20:48

Мега фен
    тункое, разочарова ме момче. ща вдиаме за бицепс

HardstyleIsMyStyle
    Guest
    Не съм некъв 1,90см. - 130кг. 17г. - 1,73см. макс най-добрите резултати ми бяха преди морето 69-70kg гръдна 102,5см. - ръка 41см. напомпана - с лежанката съм стигал 85kg. 5 повторения (но това беше малко преди 1 месец някъде) *записал съм си ги в една тетрадка
    Абе мойка на твойте години когато бях с 38 ръка и вдигах 110 на лежанка 2 пъти бе картоф, без даже да съм изпил и 1 протеинов шейк! Това, че си нежно педерунгелче и че те харесват 1-2 прости путки не те прави по-добър от автора, глупак, толкова жалки същества да има днешно време не е истина тръгнал да ми говори как се свалят жени пикляша тея путетата дето те харесват 15-16 годишните жени ли им викаш бе галфон? Баси ненормалното поколение аз преди си мислех, че моя набор 91 има много убитаци ама сегашните 11-12 клас сте още много по-трагични, едва ли не искара, че който не ходи на фитнес, няма как путка да му върже. Аз сега за цяло лято дето работя с общо 4 почивни дни от юни месец до сега и бягам когато имам повече свободно време, бас връзвам, че ще забия повече каки от тебе нищо, че нямам плочки на корема.
    П.С. И аз съм 173, 75 килограма да не намираш извинения пак. Че и аз съм 2 метра 160 килограма......
    Последно редактирано от HardstyleIsMyStyle : 08-26-2013 на 21:39

Супер фен Аватара на tireheb
    още ли се обясняваш, цирк самоходен

Град
    София де Жанейро
    тункое, разочарова ме момче. ща вдиаме за бицепс
    Според мен ръцете са си добре като се върнах от морето е мн кофти положението, почти никаква мотивация да тренирам и поспаднала сила, но вече никога няма да спирам да тренирам дори и за седмица

Цитирай Първоначално написано от HardstyleIsMyStyle Виж мнението
    Абе мойка на твойте години когато бях с 38 ръка и вдигах 110 на лежанка 2 пъти бе картоф, без даже да съм изпил и 1 протеинов шейк! Това, че си нежно педерунгелче и че те харесват 1-2 прости путки не те прави по-добър от автора, глупак, толкова жалки същества да има днешно време не е истина тръгнал да ми говори как се свалят жени пикляша тея путетата дето те харесват 15-16 годишните жени ли им викаш бе галфон? Баси ненормалното поколение аз преди си мислех, че моя набор 91 има много убитаци ама сегашните 11-12 клас сте още много по-трагични, едва ли не искара, че който не ходи на фитнес, няма как путка да му върже. Аз сега за цяло лято дето работя с общо 4 почивни дни от юни месец до сега и бягам когато имам повече свободно време, бас връзвам, че ще забия повече каки от тебе нищо, че нямам плочки на корема.
    П.С. И аз съм 173, 75 килограма да не намираш извинения пак. Че и аз съм 2 метра 160 килограма......
    Еми да съм казал, че съм най-напомпания за мойте године.. НЕ !!
    И не съм казал, че който не ходи на фитнес няма да види п*тка на живо
    просто на автора с това тегло и тия дрехи (ако си му ги видял преди да сложи сегашната си снимка) ще си чака бая време ..

и се едно вече ми омръзна малко да сипвам на грозни същества в тоя форум така, че Adios
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата се заключва по желание на автора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си