- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опитваме се да бъдем готини, но родителите развалят работата
Обясни ми какво точно правите.Виждм,че псуваш като каруцарка (това няма да коментирам),та напримерно в училище как си с оценките?Пушиш ли,пиеш ли (това най-вероятно е не,но все пак да попитам)? + Я разкажи за "сериозната си връзка".
П.П1 Спомних си как като по-малка (10-11г) исках да се напиша по скайпа "BonbonchityuyyyyYY" или пък "Sladk0 k0teE"![]()
Добре,че тогава беше майка ми да ми влее малко разум в кухата клава..
![]()
Виж сега миличка. Всички разбираме, че на около 13 започваш да се отпускаш да псуваш и ти е "готино" да го правиш, но това изобщо не те прави по-готина и камо ли пък по-голяма.
За дрехите аз не разбрах искаш вашите да те пуснат сама да ходиш да си ги купуваш ли? Аз не съм мнооого по-голяма от теб обаче все още си пазарувам с майка ми. Просто не обичам да си купувам сама. Както при мен и в твоя случай майка ти може да ти даде най-компетентното мнение което можеш да чуеш, а не от някви приятелки колкото теб или продавачка, която винаги би ти казала че си супер само за да си продаде стоката. Така че осъзнайте се малко :**
Много се надявам, че след всичко изписано ще промените мисленето си..
_l_ Хорското мнение след моето погребение! Цунки !!
A тогава защо искаш мнение от нас, хората във форума? Поне като използваш тези клиширани изрази недей да си противоречиш и го направи малко по-правдоподобно. Много съжалявам родителите ти - жалко е дъщеря ти от 13 годишна да псува като каруцарка и да се прави на мноого "яка", каквато ти и да искаш, очевадно е, че не можеш да бъдеш. С този прост език, който показваш не само не си яка, ами си много смешна. Иди да си гушкаш плюшените играчки![]()
А,да бе..Аз като гледам тая тема е пусната наскора,преди 2 дена някъде,при положение,че я има и в spodeli.net и стои там отпреди 2 години,и някой е решил и тука да я пусне и да гледа какъв сеир ще ядат....Сега и да кажеш,че 11 годишните си имат гадже - добре няма да отрека,някои имат..Ама чак пък сериозни..не ми се вярва!! За дрехите - аз сама си ги избирам,защото майка ми знае,че ако купи нещо,което не ми харесва и няма да го нося,просто няма смисъл... Ако дрехите ви са неприлични няма да се учудя,ако е техен избор. Нямам думи.
Здрасти.Аз също съм на 13, но мойте родители не ми дават нищо от това което ти описа.А виж не си единствената с такива родители :Д. Надявам се да си трол, но ако не си ти пожелавам много такива годинки такива каквито ги описа.Защо ли?Ами може би защото ако майка ти и баща ти ти отуснат ''юздите'' знаеш ли какво ще стане от теб?К***а!Ти може да кажеш , че няма така да се получи , но след 1 година някоя твоя приятелка ще прави секс , ще ти каже и за да си в крак с нея и ти ще го направиш!Така че се радвай че имаш два грижовни родителя , които се грижат за теб и им пука за теб.
О и как си готина в училището?Като бягаш от часовете и си вееш п*****а на всеки втори?Аре малко да се стегне младежда , че ще взема да се засрамя , че съм на твойте години :#!
Дете .. Нямам какво да добавя, всичко е изписано горе .![]()
Завиждайте :*
Смешки БОЛ !![]()
![]()
![]()
Някой на 11-12-13 ще ми дефенира ли "сериозна връзка"? ;д
Обожавам тесни дънки и само такива нося.
Просто дадох за пример, може би не толкова на място. Мисълта ми беше, че ще е по - добре да ги носи след 1-2 годинки, или поне аз на 13 не носех тесни дънки, но май вече времената се променят.. `щото като влезнеш в повечето магазини вече - тесни дънки се предлагат.
Maйчице мила как мразя днешните подобни келеши![]()
Родителите ти дрехите ти цял живот да ти кОпуват; Фулмакс да ти избират само; гадже да не си хванеш; само с маратонки булдозер да ходиш;отличничка да станеш; на първия чин да седиш; висше да запишеш по математика; брада да ти порасне даноооооооооооо
http://bringthereality.files.wordpre...picard-812.jpg
Просто един Facepalm не е достатъчен...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!