.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от nansi__00 Виж мнението
    Еми ние се държим небрежно просто , бъдем себе си
    Обясни ми какво точно правите.Виждм,че псуваш като каруцарка (това няма да коментирам),та напримерно в училище как си с оценките?Пушиш ли,пиеш ли (това най-вероятно е не,но все пак да попитам)? + Я разкажи за "сериозната си връзка".
    П.П1 Спомних си как като по-малка (10-11г) исках да се напиша по скайпа "BonbonchityuyyyyYY" или пък "Sladk0 k0teE" Добре,че тогава беше майка ми да ми влее малко разум в кухата клава..

Да ти еба майката селска проста ;**
    Виж сега миличка. Всички разбираме, че на около 13 започваш да се отпускаш да псуваш и ти е "готино" да го правиш, но това изобщо не те прави по-готина и камо ли пък по-голяма.
    За дрехите аз не разбрах искаш вашите да те пуснат сама да ходиш да си ги купуваш ли? Аз не съм мнооого по-голяма от теб обаче все още си пазарувам с майка ми. Просто не обичам да си купувам сама. Както при мен и в твоя случай майка ти може да ти даде най-компетентното мнение което можеш да чуеш, а не от някви приятелки колкото теб или продавачка, която винаги би ти казала че си супер само за да си продаде стоката. Така че осъзнайте се малко :**
    Много се надявам, че след всичко изписано ще промените мисленето си..

Фен
    _l_ Хорското мнение след моето погребение! Цунки !!

Цитирай Първоначално написано от nansi_00 Виж мнението
    Искаме да имаме гаджета, но те се държат с нас като с 5 годишни (на 13 год. сме) и мислят че сме още прекалено малки за връзки, но ние не смятаме така, а сегашните момичета имат сериозни връзки на по 11.
    А деца искате ли?

Повече от фен Аватара на Hidayet
    A тогава защо искаш мнение от нас, хората във форума? Поне като използваш тези клиширани изрази недей да си противоречиш и го направи малко по-правдоподобно. Много съжалявам родителите ти - жалко е дъщеря ти от 13 годишна да псува като каруцарка и да се прави на мноого "яка", каквато ти и да искаш, очевадно е, че не можеш да бъдеш. С този прост език, който показваш не само не си яка, ами си много смешна. Иди да си гушкаш плюшените играчки

Хах, милата :д

Цитирай Първоначално написано от nansi_00 Виж мнението
    Здравейте читатели, ние сме най-добри приятелки, които са неразделни и са от един и същ клас. Ние се дъжим готино и небрежно в училище, но родителите не ни копуват дрехи които ние да искаме, а всичко трябва да купуват по техен вкус. Искаме да имаме гаджета, но те се държат с нас като с 5 годишни (на 13 год. сме) и мислят че сме още прекалено малки за връзки, но ние не смятаме така, а сегашните момичета имат сериозни връзки на по 11.
    А,да бе..Аз като гледам тая тема е пусната наскора,преди 2 дена някъде,при положение,че я има и в spodeli.net и стои там отпреди 2 години,и някой е решил и тука да я пусне и да гледа какъв сеир ще ядат....Сега и да кажеш,че 11 годишните си имат гадже - добре няма да отрека,някои имат..Ама чак пък сериозни..не ми се вярва!! За дрехите - аз сама си ги избирам,защото майка ми знае,че ако купи нещо,което не ми харесва и няма да го нося,просто няма смисъл... Ако дрехите ви са неприлични няма да се учудя,ако е техен избор. Нямам думи.

Цитирай Първоначално написано от terezita97 Виж мнението
    Не им се карайте, те са в тая възраст, в която искат да са модерни и като големите.
    Струва им се, че техните родители им купуват грозни дрехи и не осъзнават, че не бива да носят разголени потничета, тесни дънки, къси полички и токове на 15см. 100% съм убедена, обаче, че дрехите са нормални и прилични.
    Към авторката: не се безпокой, не завиждай на тези на по 11 - те определено нямат сериозни връзки.
    К'во пък му е лошото на тесните дънки? Аз попринцип винаги съм ходила с тесни дънки,не понасям да са ми широки дънките. Е аман. Я разгледай каталога на hm и виж колко тесни дънки има.

Здрасти.Аз също съм на 13, но мойте родители не ми дават нищо от това което ти описа.А виж не си единствената с такива родители :Д. Надявам се да си трол, но ако не си ти пожелавам много такива годинки такива каквито ги описа.Защо ли?Ами може би защото ако майка ти и баща ти ти отуснат ''юздите'' знаеш ли какво ще стане от теб?К***а!Ти може да кажеш , че няма така да се получи , но след 1 година някоя твоя приятелка ще прави секс , ще ти каже и за да си в крак с нея и ти ще го направиш!Така че се радвай че имаш два грижовни родителя , които се грижат за теб и им пука за теб.
    О и как си готина в училището?Като бягаш от часовете и си вееш п*****а на всеки втори?Аре малко да се стегне младежда , че ще взема да се засрамя , че съм на твойте години :#!

Супер фен
    Дете .. Нямам какво да добавя, всичко е изписано горе .

Видяхме ви вече що за "най-добри приятелки сте"

Фен
    Завиждайте :*
    Смешки БОЛ !

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Завиждайте :*
    Смешки БОЛ !
    i nai golqmata sa obadi

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Умри тук! Умри тук!

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Dead By August

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Някой на 11-12-13 ще ми дефенира ли "сериозна връзка"? ;д

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SpringBreakBitch Виж мнението
    К'во пък му е лошото на тесните дънки? Аз попринцип винаги съм ходила с тесни дънки,не понасям да са ми широки дънките. Е аман. Я разгледай каталога на hm и виж колко тесни дънки има.
    Обожавам тесни дънки и само такива нося.
    Просто дадох за пример, може би не толкова на място. Мисълта ми беше, че ще е по - добре да ги носи след 1-2 годинки, или поне аз на 13 не носех тесни дънки, но май вече времената се променят.. `щото като влезнеш в повечето магазини вече - тесни дънки се предлагат.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Видяхме ви вече що за "най-добри приятелки сте"
    През цялото време чаках някой да го каже.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Maйчице мила как мразя днешните подобни келеши

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Родителите ти дрехите ти цял живот да ти кОпуват; Фулмакс да ти избират само; гадже да не си хванеш; само с маратонки булдозер да ходиш;отличничка да станеш; на първия чин да седиш; висше да запишеш по математика; брада да ти порасне даноооооооооооо

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    Какво представлява да се държиш "готиното и небрежното" в училище?Обясни ми го.
    Демек курвенски

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от SpringBreakBitch Виж мнението
    А,да бе..Аз като гледам тая тема е пусната наскора,преди 2 дена някъде,при положение,че я има и в spodeli.net и стои там отпреди 2 години,и някой е решил и тука да я пусне и да гледа какъв сеир ще ядат...
    Аааа 2 часа се чудих къде съм я виждала темата.
    То явно няма смисъл да коментирам при това обстоятелство. Само да кажа, че поне се успокоих, че "цунки" накрая на отговора е тролски коментар. То това като го прочетох направо ме застреля.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    http://bringthereality.files.wordpre...picard-812.jpg

Просто един Facepalm не е достатъчен...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Родителите ти дрехите ти цял живот да ти кОпуват; Фулмакс да ти избират само; гадже да не си хванеш; само с маратонки булдозер да ходиш;отличничка да станеш; на първия чин да седиш; висше да запишеш по математика; брада да ти порасне даноооооооооооо
    Ехееееееее.
    Съмнявам се да има мозъчният капацитет да запише висше.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на NissaN
    Порастнете още 1-2 години и тогава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си