- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво да правя, имам чувството че съм Бог
Отклоняваш се дори повече от темата. Не ми отговори на въпроса - къде поставяш себе си във всички тези дела? Смяташ ли себе си за "спасен"? Или се бориш за спасение? Не искам да ти се подигравам или да пускам поредната злобна забележка. Питам те конкретен въпрос изцяло с информативна цел. Изцяло в полза на истината. И очаквам истината, защото какъв свидетел на "истински" Бог си ако не говориш истината, когато те запитат?
Последно редактирано от Otis_Driftwood : 08-28-2013 на 14:14
безброй много души се нуждаят от спасение за изобилен и вечен живот, а ти отново си заинтригуван от това какво има в паницата на другиго, истината според Словото на истинският Господ Бог е онова, което е добро за всички(-те) човеци, а не просто някакви факти, има разлика между истина и факти, понеже дори много реални факти могат да се окажат лъжа, виж как човеците в пристъп на болезнена/болна правда са погубили своят единствен Господ и Спасител - Исус Христос, при това най-вече духовни/окултни човеци Го убиха - хора(-та), които уж бяха Божии(-те) духовни служители на земята, осъдиха Го само защото е позволявал на учениците си да ядат с немити ръце и защото е спасявал погиващите/погиналите хора в съботен ден - заради все човешки/суетни правила, които са били реален факт за дълго време, безброй много човеци/души "въздишат" от мъка а почти няма кой да ги спасява докато в същото време мнозина се разполагат удобно за себереализация "измивайки ръцете си" по фарисейски като считат себе си за по-достойни от другите със своята безотговорност към тях подобно на ядящи изрядни ястия насред милиони умиращи от глад, а не си дават сметка че някой ден ролите ще се разменят докато съдбите ще бъдат същите и тогава самите те ще страдат по същият начин като другите, вярата е дадена за да се работи за спасението на всички човеци, а не само за себеспасение, докато много духовни/окултни човеци обърнаха благодатта на истинският Господ Бог в похот(-ливост), която нарекоха: духовност, религия, йога, кришнаизъм, хиндуизъм, сатанизъм, ислям, юдаизъм, йеховизъм, християнство, и т.н., но именно това е първородният и същинският грях
Последно редактирано от npp : 08-29-2013 на 08:40