.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Unhappy На прага на смъртта ... от любов

Здравейте. На 15 съм. Страшно много съм отчаяна от живота си... изпаднала съм в ужасна депресия, постоянно плача не ми се излиза не ми се яде... Имах връзка с момче година и половина..всичко вървеше добре до преди 4 5 месеца. Многократно опитвах да прекратя връзката, но не можех да преодолея раздялата и се връщах. На него много не му пукаше че късаме и не правеше опити да ме търси. Днес разбрах, че си има друга.. Просто не мога да го приема не мога и не мога ... за мен живота свърши Мислила съм да посегна на живота си.На прага на смъртта съм. моля ви кажете какво да правя и ако някой има подобен проблем да ми пише на лс ще дам скайпа си просто искам помощ ..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Тегли му една майна, започни да се храниш, и си изкарай простотиите за самоубииство от главата. Явно въпросният боклук не го ебе за тебе, и гледа само да трупа бройки. Като си намериш някой друг, ще видиш как бързо, бързо ще го забравиш.

Мега фен Аватара на pandabear
    прочетох само заглавието и първото изречение, ама аре недей да умираш на 15, де... =/

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Тегли му една майна, започни да се храниш, и си изкарай простотиите за самоубииство от главата. Явно въпросният боклук не го ебе за тебе, и гледа само да трупа бройки. Като си намериш някой друг, ще видиш как бързо, бързо ще го забравиш.
    Много съм отчаяна.. ужасно е .. задушавам се... не мога да дишам.. усещам че вътрешно умирам и няма с кои да споделя

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Стига си си внушавала ... Проблема ти е психологическата нагласа! Имам в предвид това, че се задушаваш и тн, физически не е така, но като си си го втълпила в главата, мозъка ти изпраща грешни сигнали. Ако наистина се задушаваше, едва ли щеше да можеш да се добереш до компа си

Голям фен Аватара на .Wonder
    Бъди щастлива и без него.
    Плачи, ако ти се плаче, излез с приятели, ако ще се почувстваш по-добре. Рисувай, гледай филми, отдай се на хобито си. Не оставяй подобни моменти да те подтикват към крайни мисли като самоубийство. Ти си млада, толкова млада, през живота ти ще преминеш през много трудни моменти и ако се запъваш на всяко предизвикателство, само ще загниваш вътрешно повече.
    Зарадвай се, моля те. На каквото и да било, просто се радвай, че си тук и сега, че си здрава, че имаш покрив над главата си, което мнозина нямат. Помисли за всичко, което можеш да направиш, а още не си. Много хора страдат от болести, които ги обричат на сигурна смърт, а те биха дали всичко за да имат поне още ден живот, да усещат въздуха в дробовете си, силата в ръцете си и живеца, който още гори в тях.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Стига си си внушавала ... Проблема ти е психологическата нагласа! Имам в предвид това, че се задушаваш и тн, физически не е така, но като си си го втълпила в главата, мозъка ти изпраща грешни сигнали. Ако наистина се задушаваше, едва ли щеше да можеш да се добереш до компа си
    Много ми е трудно и тежко.. толкова много мечти, толкова много любов, а сега само болка Няма смисъл да живея

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Убий приятелката му

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Хвани се стегни, живота е тепърва пред теб !!
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен Аватара на 8bit
    Бива ли да си толкова проста? Късаш с момчето и очакваш той да бяга след теб. Няколко пъти опитът ти да се направиш на интересна е минал, но явно на него му е писнало от теб. Така ти се пада като не знаеш какво искаш.

Боже мой...излез от филма.Била на прага на смъртта Ти си на 15? Живота е пред теб..какви са тези глупости да посягаш на живота си, защото си скъсала с гаджето си.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Момиче, живота тепърва предстои и съвсем не се върти около едно момче. Спри да си внушаваш самоубийства, задушавания и прочие, а започни да живееш пълноценно за себе си. Сама го каза, на 15 си, и е смешно отстрани да кажеш,че на 15 искаш да се самоубиеш от любов, извинявай.
    Вземи се в ръце и гледай напред,още много като него ще минат през живота ти и ще си отидат, докато намериш подходящия!
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Момиче, я се стегни , събери си хубаво мислите в главата, прочети няколко пъти темата и виж колко нелепо звучиш. Как може да не искаш да живееш, заради някакъв пикльо, на когото дори не му пука дали е с теб или с някоя друга.
    Всеки път, когато ти се отвори възможност да излезеш, преодолей мислите, които ти казват да не го правиш, вдигни си трибуквието от леглото и излез. Събирай се с приятелки, завързвай нови контакти. Не казвам, че изведнъж ще стане лесно, но с времето всичко се преодолява.
    И стой на слънце и "чист" въздух повече, това застояване у вас само те подтиска още повече.

Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Бива ли да си толкова проста? Късаш с момчето и очакваш той да бяга след теб. Няколко пъти опитът ти да се направиш на интересна е минал, но явно на него му е писнало от теб. Така ти се пада като не знаеш какво искаш.
    +3

Знам, че не ти е лесно, два-три дена е нормално да си седиш у вас и да страдаш, но трябва да се отърсиш от страданието и да започнеш да излизаш, съветвам те да си намериш наистина свястно момче, което няма да те лъже, най-добре да е по-голям от теб, и гледай как ще го забравиш за няколко месеца! Успех
    this is me

Цитирай Първоначално написано от ger4i7y Виж мнението
    най-добре да е по-голям от теб
    Защо по-голям?

Супер фен Аватара на Cloud9
    Щеше да ми е смешно, ако не беше трагично! Много на нейната възраст наистина посягат на живота си заради глупост като любовта.Не е последния и с него живота не свършва.Просто не се самоубивай, отдай си се на мъката известно време и остави времето да си свърши работата.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Недей да умираш още. Само, ако знаеш колко по-добри от него ти предстоят!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На 15 всички сме изпадали в депресия от любовна мъка. Причината не е психологическа нагласа, ами хормоналният дисбаланс по време на пубертета. И единственият начин да се отървеш от това е да се постараеш да спреш да мислиш за него. По-добре се замисли, че ако сега ти минават самоубийствени мисли в главата, как ще се справяш по-нататък в живота? Дай си сметка, че светът не се върти около един единствен човек, колкото и натрапчиво да смяташ, че го желаеш в момента.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Chacho
    Както преди си живяла без него, така ще живееш се оправиш и сега.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    "на прага на смъртта"..о, боже.
    Стегни се, нито си първата, нито последната 15 годишна с любовни драми. Както всички други са се оправяли и се оправят, така ще можеш и ти. Хората се разделят след 15-20 години брак и продължават с живота си, но ти няма да можеш, защото, видиш ли, си си зарязала момчето няколко пъти и той е решил да продължи с някоя, която няма да го мотае. Нали си искала да прекратяваш връзката, защо се депресираш сега?

Нищо фатално не е станало. Ще го преживееш, кофти ти е нагласата. Колко още момчета ще срещаш и ще се влюбваш. Излизай, виж си приятелите, прави нещо, не се забивай вкъщи постоянно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ми самоубий се тогава
    Не й се живеело има болни деца и хора които се молят да живеят а тя рева че не й се живее заради някъв тъпак
    Я се стягай и си взимай живота си в ръце той няма да е първият нито последният
    Наскоро прекратих 3 годишна връзка в която дадох сърцето си е не съм си помисляла и за миг че ще умра
    Никой не е единствен и незаменим нито ти нито аз нито той . Ще има и други след него

tova,prez koeto ti minavash pochti vsqka tineidjurka go e izpitvala (:
    opitite za samoubiistvo nqmat smisyl. Momcheto,koeto haresvash ili obichash ili si vliubena v nego..ne e samo toi,nito e pyrviq nito e posledniq na toq svqt, predstavi si che tam nqkyde ima chovek na kogoto shte mu puka za teb, shte se interesuva za tova kakvo obichash da qdesh,kak obichash da se zabavlqvash, shte se radva na vsqka edna minuta prekarana s teb..?! kak ti se struva?
    a i na teq godini liubov edva li ...
    glavata gore i ne se predavai, bydi silna zaradi horata,koito te obichat i cenqt takava kakvato si, nai-veche za roditelite ti!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си