- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Ее,много по-добре от там тогава. Честно казано,feelunique може би ще ти го доставят по-бързо от ензо.
Аз май си избрах нова четка за коса- The wet brush
http://agirlsblog-agirlsblog.blogspo...g-post_18.html
И за нея бях гледала в Youtube.![]()
А от ензото щях да ви питам за колко време идват поръчките? Всеки се оплаква :Д
аз стига съм гледала, че си напоръчах 1000 неща:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Моята поръчка в ензо я чаках 1 седмица. Има хора,които са си получавали нещата за 3 дни,но има и за 10.![]()
О чудесно![]()
Поне да беше безплатна доставката, ами то тия 6 лв пффффу:Д
От ензо нещата са по - евтини от фийлюник и идват по - бързо, но доставката от 6 лева ми боде очите![]()
безплатна е![]()
:O
Сериозно ли? Ето от къде ще ми бъде следващата поръчка.
Другия месец отивам на фризьор за кичури 2ра част, този път с обезцветяване.
Такаaaaaa, на всеки му е познато чувството да ти липсва отрязаната коса:Д еееее при мен много бързо дойде, не че не я харесвам сега, напротив, изглежда много по-жива от преди, ама винаги може и повече, нали така:Д
Въпросът ми е за стимуланта на Икаров, колко често се ползваше?:Д
^2 пъти в седмицата, като останалите маски и маслаИли поне аз така го използвах. Търся си термозащитен спрей, да е професионален. Купих си маската на Макадамия и да се похваля не съм си боядисвала косата вече над 3 месеца
![]()
Поли, страшна коса!!!Иначе и аз си я представях много по-къса след подстригването.
![]()
Здравейте момичета! Присъединявам се към вашата тема с един въпрос.
Естествения цвят на косата ми е кестен (тъмен). Бях на кичури, боядисвах се, за да ги покрия в златисто кафе. Омръзна ми. После се направих червена. По едно време бях махагон виолет. Сега искам да си изсветля косата. Ходих на фризьор, изсветлих я и от червено стана карамелена, но не е равномерно. Тоест корените ми са по-светли. Изсветлявам се с боя за коса на Престиж, най-доволна съм от нея, взех си 210 номер. Дайте ми някакъв съвет, как да я направя равномерен цвят с корените? Два пъти го правих, последния път не боядисвах корените, но си стои все така тъмна. Не искам да използвам блондор. Някакво мнение?
Да, но аз искам да стане светла както е в корените.. Замисляла съм се през колко много е минала, но за сметка на това въобще не е изтощена.
Боя на Престиж.. хм... аз нямам доверие на марки от подобен клас, пък камо ли да дам да ми сложат такова на главата. Но всеки си преценява сам за себе си, де. Според мен отиди отново на фризьор, но нека този път тя ти избере боя. Нищо чудно, че се е получило неравномерно с твоята.
ПС: Получих 2 отзива за шампоаните на Здраве. Българска медицинска козметика, от производителите на всеизвестния крем. Единия е от момиче, работещо във фирма, в която са го тествали - без сулфати е и е много нежен. Също и от още една жена, която е най-доволна от него. Свърши ли Клоран-а, взимам Здраве със сигурност! И без това е доста по-поносимо за джоба ми![]()
боядисвала съм се и с мус боя на SYOSS и на лореал... уж хубави, пък след 2-3 измивания цвета си заминава..
Garnier Olia пробвай
наплесках се със стимулант, сега ще влизам да си мия косата и се чудя кой шампоан да пробвам Филип Кингсли ( да, още не съм:Д) или Клоран ??? :Д
Klorane пробвах в крайна сметка![]()
честно казано не виждам нещо кой знае какво:Д Придаде ми блясък ,да, но не мога да кажа със сигурност дали е от него или от това, че скоро се боядисах ,а може би от маслото на Наши. Ще се изкажа след другото измиване пак
Aз май реших, че след месец ще отида да си филирам косата отдолу, харесвам я така, но е многоооооооо:Д и ми идва малко трудна за стилизиране. Ще помисля още.
edit: oo забравих, че се мазах и със стимулант, също така ползвах и маската за втори път. Не знам от кое от всичките чудеса е, но съм доволна![]()
Последно редактирано от POLLINA : 08-30-2013 на 15:13
преди имах лоши спомени от Глис, но мисля да си взема някоя серия, шампоан и балсам де, някой ползвал ли е тези за боядисана коса?