- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче
аз не мога да повярвам в това ,че жена издържа мъжа си ,не в другото.. Представям си какъв мъж е тоя
Това не го разбрах , но добре) и като цяло извода след всичко е .. специално към автора на темата се обръщам ..
Ти си си виновен , човече.. вземи се в ръце, направи нещо за себе си , излизай повече , бъди уверен , ако имаш желание потренирай, потичай - ще се почустваш по - добре повярвай ми .. събери сили , набери самочувствие и излизай наперен навън ! Не си по - малко мъж от останалите, но имай предвид че главата ще ти трябва , както горната така и долната! Трябва да промениш отношението ти към жените защото това явно им действа отблъскващо .. и като цяло усещам , че много се отклонихме от първоначалната темата, която забравих каква беше вече
![]()
![]()
![]()
Извинявай![]()
Кофти ...
Вие сте били много интересни![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Всичко е комплексно. Познавам момчета с хубави тела и симпатяги в лицата, ама акъл йок и при такова положение може ли да ги харесам.
Човек не се влюбва в характера от пръв поглед и като цяло първоначално привличането е чисто физически. Затова е добре човек да се поддържа. Нямам предвид постоянно фитнес, химия, мускули и пр. Дори са ми неприятни толкова изваяните и релефни мускули. Става въпрос да се спортува. Не само за тяло, а като цяло и за здраве, без това да се превръща в мания или начин на живот.
Това не значи, че ще си падна по някой със 160 процент на интелигентност, ако няма подход към жените и разчита само на ума си.
За мен, момчето трябва задължително да е умен, да имаме за какво да си говорим, трябва да е с готин характер и няма да лъжа, че външността няма значение, но не е определяща. Да не говорим, че всеки си има свои разбирания за красиво. "Боклук за един, съкровище за друг."
Първо, бих те посъветвала да си разгледаш социалните умения. Не те познавам, но ми се струва, че не си особено ловък в разговорите с момичетата и нямаш подход. Второ, започни да спортуваш. Пак казвам, че не е най- важното да си с "перфектните размери", но ще си увеличиш самочувствието и шансовете. Не ти трябват плочки, гръб като скала и огромни ръце.
И недей с такова пренебрежение се отнасяй към жените. Не сме плячка, нито трофей, нито предмети.
Пък, ако след всичко изписано продължаваш да се оплакваш и самосъжаляваш, без да правиш нищо по въпроса да се самоусъвършенстваш, си дръж на "за всеки влак си има пътници."
а ти как реши че имаш коефициент на интелигентност 160 ? Пък и момичетата не харесваме момчета със самочувствие ? А твоето май е в повече ? (think)
това ми е много интересно мислене.И маят мъж се поуплаши в един момент че ще взимам повече от него и реши втора работа да започва.Значи ако един ден стана шеф на фирма мъжът ми трябва да стане президент че да изкарва повече? Че иначе срамота! Не се заяждам, казвам само моето мнение.
Значи сега, искам хубаво да помислиш над коментара ми !
Тренирай, защото няма от пръв поглед да се влюбят в характера ти ИЛИ в процентът ти на интелигентност !
Надявам се, че съм ти помогнал
Противен съм ти !??!?!?
Авторе, подозирам че в цялата схема се върти отново диплома от ВУЗ срещу фитнес и кафета. Мога да ти кажа, че ученето може да се съчетава и с излизания и с фитнес ако щеш и каквото там занимание странично искаш. Интелекта на човек не се изчерпва до научаване на една някой кръстоносен поход на 20 уравнения в математиката или решаването на някой казус в унито. Интелекта на всеки човек е съвкупност от много качества и познания, възможност за решаване на проблеми, подход към тях и може би визия за нещата. Проблема ти с жените се корени именно в последното, ограничаваш се до някакви дипломи които в случая няма как да ти помогнат, не само заради естеството им, ами и заради невъзможността да ги прилагаш в тия случай.
Да не забравяме и че критерият на всички жени за умен е коренно различен и се основава често на техният собствен интелект с който често сравняват, а може би и с някой друг убавец![]()
Ебати рекламата си направи
Мускулестите мъже за мен са само за да си изплакна окото с тях. Да погледам, да се понаточа, но дотам. Аз съм човек, който винаги търси по-дълга връзка и някак си като видя мускуляга, автоматично ми влиза в главата, че е глупав и надут. С такива хора не се разбирам най-малкото. Външният вид е от значение - да. Дотолкова, че само да ми направи някакво първоначално впечатление и натам вече всичко зависи от това, което има в главата.
nigga stole my bike