.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 166

Тема: Въпросче

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    то всякакви случаи може да има , аз казвам какво съм виждал аз. А честно казано ми се струва ,че поокрасяваш историята .. ЖЕНАТА да издържа дебеланкото ? Малко трудно ми е да го повярвам ,но дори и да е така това е единичен случай.
    Твое право е да вярваш или не, аз казвам какво съм виждала аз .. и това че не можеш да повярваш, че дебелите хора също могат да бъдат харесвани е много кофти.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    аз не мога да повярвам в това ,че жена издържа мъжа си ,не в другото.. Представям си какъв мъж е тоя

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    аз не мога да повярвам в това ,че жена издържа мъжа си ,не в другото.. Представям си какъв мъж е тоя
    Абе ти, луд ли си

и аз си търся някоя милионерка, ако има да ми пише на ЛС
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Е тактиките ти да ти искам снимка, няма да провървят, скъпа

Еми, ако се държеше всякак е единствената за него преди да се оженят и да я обсипва с подаръци и някви такива - мислиш ли, че сега тя него щеше да издържа Браво на пича
    Това не го разбрах , но добре ) и като цяло извода след всичко е .. специално към автора на темата се обръщам ..
    Ти си си виновен , човече.. вземи се в ръце, направи нещо за себе си , излизай повече , бъди уверен , ако имаш желание потренирай, потичай - ще се почустваш по - добре повярвай ми .. събери сили , набери самочувствие и излизай наперен навън ! Не си по - малко мъж от останалите, но имай предвид че главата ще ти трябва , както горната така и долната ! Трябва да промениш отношението ти към жените защото това явно им действа отблъскващо .. и като цяло усещам , че много се отклонихме от първоначалната темата, която забравих каква беше вече

Е защо не вярваш има го и тоя момент, ако мъжа не може да си намери работа примерно. Вече живеем в такова време, че жените и мъжете са на едно ниво така че няма нищо срамно или странно.

еми малко п*тка си пада ама тя си го обича и просто в момента е безработен .. понеже - "той не може да работи какво да е" .. и за това се получават така нещата

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Абе ти, луд ли си

Супер унизително е жената да изкарва повече пари от мъжа ,още повече да го издържа . Лично мнение

Абе ти, луд ли си

Виж кво милионерките за да те издържат трябва да имаш голяма пишка и акъл в главата, за да не ги излагаш. Така че е голяма вероятността никога да не ти се случи такова нещо.

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Виж кво милионерките за да те издържат трябва да имаш голяма пишка и акъл в главата, за да не ги излагаш. Така че е голяма вероятността никога да не ти се случи такова нещо.
    Хммм, липсвах ли ти?!

Не ти искам снимката спри вече - само нахалсничиш, тва ли искаш?
    Азис - Хоп [music]

Извинявай

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Извинявай
    няма, аз не приемам извинения от момичета който се пишат "melany94"
    Азис - Хоп [music]

Кофти ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Вие сте били много интересни
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Всичко е комплексно. Познавам момчета с хубави тела и симпатяги в лицата, ама акъл йок и при такова положение може ли да ги харесам.

Човек не се влюбва в характера от пръв поглед и като цяло първоначално привличането е чисто физически. Затова е добре човек да се поддържа. Нямам предвид постоянно фитнес, химия, мускули и пр. Дори са ми неприятни толкова изваяните и релефни мускули. Става въпрос да се спортува. Не само за тяло, а като цяло и за здраве, без това да се превръща в мания или начин на живот.

Това не значи, че ще си падна по някой със 160 процент на интелигентност, ако няма подход към жените и разчита само на ума си.

За мен, момчето трябва задължително да е умен, да имаме за какво да си говорим, трябва да е с готин характер и няма да лъжа, че външността няма значение, но не е определяща. Да не говорим, че всеки си има свои разбирания за красиво. "Боклук за един, съкровище за друг."

Първо, бих те посъветвала да си разгледаш социалните умения. Не те познавам, но ми се струва, че не си особено ловък в разговорите с момичетата и нямаш подход. Второ, започни да спортуваш. Пак казвам, че не е най- важното да си с "перфектните размери", но ще си увеличиш самочувствието и шансовете. Не ти трябват плочки, гръб като скала и огромни ръце.
    И недей с такова пренебрежение се отнасяй към жените. Не сме плячка, нито трофей, нито предмети.

Пък, ако след всичко изписано продължаваш да се оплакваш и самосъжаляваш, без да правиш нищо по въпроса да се самоусъвършенстваш, си дръж на "за всеки влак си има пътници."

the_vamps
    Guest
    а ти как реши че имаш коефициент на интелигентност 160 ? Пък и момичетата не харесваме момчета със самочувствие ? А твоето май е в повече ? (think)

Супер фен Аватара на Cloud9
    Супер унизително е жената да изкарва повече пари от мъжа ,още повече да го издържа . Лично мнение
    това ми е много интересно мислене.И маят мъж се поуплаши в един момент че ще взимам повече от него и реши втора работа да започва.Значи ако един ден стана шеф на фирма мъжът ми трябва да стане президент че да изкарва повече? Че иначе срамота! Не се заяждам, казвам само моето мнение.

Цитирай Първоначално написано от the_vamps Виж мнението
    а ти как реши че имаш коефициент на интелигентност 160 ? Пък и момичетата не харесваме момчета със самочувствие ? А твоето май е в повече ? (think)
    напълно подкрепям!!

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Кажи го на Коко, Ицето 100така и Веско аптекаря.

А на теб не знам как не ти писна да се рекламираш във всяка възможна тема. Поне се забавляваме, айде.
    А ти какво мислиш, че не припада статуса им - на първо място парите и второ известността им в България ?!
    Не ми омръзна, забавлявам се.
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Lian4ety Виж мнението
    Адски се дразня като слагате всички под общ знаменател "вие момичетата харесвате еди си какви". Това,че няколко пъти си ударил на камък, не значи,че всички са еднакви. Както казаха преди мен няма как човек да се влюби в мозъка от първия път. Външният вид не е най-важният, но е някакъв вид фактор за първо впечатление. Всеки с вкуса си.
    +1
    Абсолютно съм съгласна.Като го видиш за пръв път и ще ти допадне външният му вид,няма как да се влюбиш в ума му веднага-това става в последствие принципно.Всеки с вкуса си.Аз също харесвам мускулести и умни,както повечето хора,но рядко се срещат.

Супер фен
    Значи сега, искам хубаво да помислиш над коментара ми !
    Тренирай, защото няма от пръв поглед да се влюбят в характера ти ИЛИ в процентът ти на интелигентност !
    Надявам се, че съм ти помогнал

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Мускулести мъже пък никога не са ми хващали окото, ама грам. Дори такива с плочки са ми супер отвратителните. Такива дето се имат за много умни и го изтъкват, са ми не по-малко противни обаче. Хубаво е да си знае възможностите, ама не и да ги представя като по-добрата алтернатива от еди какво си.
    Противен съм ти !??!?!?

Авторе, подозирам че в цялата схема се върти отново диплома от ВУЗ срещу фитнес и кафета. Мога да ти кажа, че ученето може да се съчетава и с излизания и с фитнес ако щеш и каквото там занимание странично искаш. Интелекта на човек не се изчерпва до научаване на една някой кръстоносен поход на 20 уравнения в математиката или решаването на някой казус в унито. Интелекта на всеки човек е съвкупност от много качества и познания, възможност за решаване на проблеми, подход към тях и може би визия за нещата. Проблема ти с жените се корени именно в последното, ограничаваш се до някакви дипломи които в случая няма как да ти помогнат, не само заради естеството им, ами и заради невъзможността да ги прилагаш в тия случай.

Да не забравяме и че критерият на всички жени за умен е коренно различен и се основава често на техният собствен интелект с който често сравняват, а може би и с някой друг убавец

Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
    Защо момичетата си падат повече по мускулести мъже,отколкото по умни ?
    Не че няма и такива,които харесват умни,но повечето от вас момичета ще предпочетете някой с мускули отколкото някой с коефициент на интелигентност 160 примерно,но без тяло
    най-доброто, мисля че е моя случай. тялото е с нормална форма, плочки (не много яко откроено, норм), без някви изпъкнали мускули по ръцете (имам предвид имам, ама не изпкват) и иначе пълен отличник. е това е да си трепач

Ебати рекламата си направи

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от $cream Виж мнението
    най-доброто, мисля че е моя случай. тялото е с нормална форма, плочки (не много яко откроено, норм), без някви изпъкнали мускули по ръцете (имам предвид имам, ама не изпкват) и иначе пълен отличник. е това е да си трепач
    Отличник != интелигентен

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Мускулестите мъже за мен са само за да си изплакна окото с тях. Да погледам, да се понаточа, но дотам. Аз съм човек, който винаги търси по-дълга връзка и някак си като видя мускуляга, автоматично ми влиза в главата, че е глупав и надут. С такива хора не се разбирам най-малкото. Външният вид е от значение - да. Дотолкова, че само да ми направи някакво първоначално впечатление и натам вече всичко зависи от това, което има в главата.
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си