.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    4 години изобщо не са много. Все пак няма разлика в годините , а в акъла.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Бе не, като цяло в повечето случаи за 4-5 години подрастващите мислят различно, ама зависи на какво се случи, абе недей се вглеждай много

4 години не са от голям проблем,но след време може и да станат.Разликата в мисленето може да създаде малко проблеми,защото ти си на 18 и мислиш по-зряло,а тя е на 14 и мисли по-детски.Аз съм на 14,но мисля зряло,но не всички момичета на тази възраст мислят еднакво.Ти знаеш как мисли тя и реши дали ще имате проблеми,но иначе годините не са много проблемни,ако не обръщате внимание.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от zlatna lqstovica Виж мнението
    4 години не са от голям проблем,но след време може и да станат.Разликата в мисленето може да създаде малко проблеми,защото ти си на 18 и мислиш по-зряло,а тя е на 14 и мисли по-детски.
    Напълно подкрепям тук,тя е още на детски акъл и е възможно това да ви създаде проблеми,но моя съвет е да не се впрягаш да го мислиш.Щом се харесвате,радвайте се на това,което имате,ако излезе проблем,ще търсите как да го решавате,просто не го мисли сега.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Рза сериозна връцка -не очаквай голямо развитие.За секс-малко вероятно е в близката година да се навие.Та ти си прецени каква ще да е тая връзка!

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Рза сериозна връцка -не очаквай голямо развитие.За секс-малко вероятно е в близката година да се навие.Та ти си прецени каква ще да е тая връзка!
    платонична

В една връзка не винаги секса е на първо място.И то не трябва да е на първо място.Като усетиш,че връзката ти е стабилна тогава може да говориш за секс,но не и сега.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом се харесвате взимаите се опитайте моя приятел е по голям от мен с 7 години

Познавам двойки с 11 години разлика ,така че се наслаждавайте на живота . Но ще има много ситуации,в които ще трябва да се съобразяваш с нея.Ако я обичаш давай !

Годините не пречат. Може би повече мисленето. И все пак тя е на 14 и може би не е готова да го направи. Зависи пак от гледната точка. Възможно е да има малко подигравки от сорта на : Гаджето от детската градина ли е?" или нещо подобно. Замисли се дали на теб ще ти е добре без секс и някои други неща и тогава. Ако не ти пука от хорското мнение давай смело и това е.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    До 21-22 години поприницп 4 години разлика са си бая. Но на практика нещата не стоят точно така. Съвсем нормално е във връзките момчетата да са по-големи, защото им е по-лесно да си хванат по-малко, наивно гадже, което ще им върже много по-бързо, а в същото време момичето се мисли за много зряло като се хваща и чука с батко. Тъжното обаче е, че често тези "батковци" са с акъла на 14-15 годишни, което всъщност оправдава разликата в годините. Преди време имах една приятелка точно на 14, която се беше хванала с един 18 годишен. Момчето имаше 2ка на матурата по БЕЛ... Конкретен пример за това, което казах по-горе. Изминалите години от раждането ви сами по себе си не са фактор, важен е натрупаният умствен капацитет. Но все пак - толкова ли не можеш да си хванеш гадже на 16-17 примерно?

--------------------------------------------------------

Минала съм през същата връзка и мога да ти кажа, че тия години пречеха единствено на овците от неговия клас, спорд които "аз бях дете" !!! Не слушай тези глупости, не е важно на колко си, а какъв е акъла ти! А той почти никога не отговаря точно на годините!
    Между другото, ако пишеше момичето, всички щяха да я серат много повече, сигурна съм, защото на 18 момчетата по пр само се възплозват от по-малките. Но щом на теб не ти пречат годините й и не я искаш само за едното ебане, хич не му мисли!

Супер фен Аватара на NissaN
    Според мен годините не са проблем стига любовта да е истинска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си