.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 195

Hybrid View

MiniBee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Не съм аз комплексираният от външния си вид.
    Браво на теб! Да, комплексирана съм и не, няма да се самоубивам. На теб ти предлагам да се разкараш от темата ми, защото освен да ме солиш, не постигаш нищо. По-приятно ли ти стана, като ми каза това? Попитала съм конкретен въпрос и моля за помощ по него, изнасяй си спама.

Говоря за специални диети, няма диети само за отслабване. Има и други видове, например здравословни. Тази беше уж за увеличаване на бюста + упражненията. Както и да е.
    Аз не казвам, че искам големи гърди, бих се радвала и на много малки гърди, но да ги ИМА. Лично бих искала да имам чашка B, та дори и A, защото аз едвам влизам в АА. Изобщо не съм за сутиен.
    Не знам как съм останала с тая психологическа нагласа, предполагам от подигравки, като съм била по-малка или от телевизията и медията в днешни дни, навсякъде се говори, че големите гърди са прекрасни.
    Както споменах, качвах килограми и свалях през годините, което е нормално. По едно време бях и по-пълничка, гърди пак нямах въпреки това.
    Майка ми, сестра ми и двете ми баби имат големи гърди. Не мога да разбера аз защо съм заслужила това.

Повече от фен Аватара на 8bit
    Цитирай Първоначално написано от MiniBee Виж мнението
    Браво на теб! Да, комплексирана съм и не, няма да се самоубивам. На теб ти предлагам да се разкараш от темата ми, защото освен да ме солиш, не постигаш нищо. По-приятно ли ти стана, като ми каза това? Попитала съм конкретен въпрос и моля за помощ по него, изнасяй си спама.
    Другият вариант беше да те нареждам 5 минути колко си проста. Прекалено повърхностно гледаш на всичко, никое момче няма да те зареже само защото да си плоска като дъска. А това с рисуването на гърдите даже няма да го коментирам. Не мога да си предствавя що за връзка си имала, че те е било срам да се съблечеш ... и все пак си му пуснала.
    Цитирай Първоначално написано от MiniBee Виж мнението
    Майка ми, сестра ми и двете ми баби имат големи гърди. Не мога да разбера аз защо съм заслужила това.
    Може да си осиновена?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си