Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Щом досега не са пораснали, няма и да пораснат. Принципно от противозачатъчни можеш да дръпнеш един размер (без никаква гаранция!), но това е ужасен съвет, да знаеш.
Слагането на силикон е доста сериозна интервенция и ако се решиш да минеш през това, трябва да си много подготвена.
По принцип знам, че растат до 21 годишна възраст и след бременност също, но при всяка жена е различно.
За противозачатъчните също съм чувала, но към това бих прибегнала само ако имах сериозен и постоянен партньор...
Подготвена съм психически, но не изцяло като че ли. Запозната съм с рисковете, парите не са проблем, но просто именно тези рискове ме притесняват и то не малко.

Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
Като забременееш ще ти пораснат,силиконът ще ти стои отвратително щом си абсолютно плоска. Ще изглежда точно все едно някой е забил 2 портокала на мястото на гърдите ти
Предпочитам да са грозни, отколкото да ги няма. Говоря напълно сериозно. Като ще са портокали, портокали да са. Ако ще и да си личи много, че е силикон. Пак ще се чувствам добре. Това е важното.
Не знам как ще забременея, като аз дори гадже не мога да си хвана, защото ме е срам, камо ли пък мъж, с който да се задълбочат до такава степен нещата.