- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам гърди.
Тоя па… ^^
Дай на ЛС, ако имаш нещо за казване, да не спамим темата на момичето.![]()
На 18 съм.
Споделяла съм и със семейство, с по-близки приятели и с психолог.
Всички са на мнение, че още има някакво време да пораснат малко, а дори и да не стане това, трябва да се харесвам такава, каквато съм, защото гърдите не са най-важното нещо.
Но явно съм останала с психологическата нагласа, че това, че съм плоска е грозно и смешно.
Влияя се от негативното мнение на хората лесно и явно това ми е попречило да се приема такава, каквато съм.
Дали си на 18 или на 19 няма голяма разлика. Моят съвет е да спреш да се комплексираш от това, не е болка за умиране. Това, че някой си те е оставил, заради това, че нямаш гърди, не значи, че няма да намериш подходящото момче, което ще те харесва такава, каквато си.
Ако си гледала оня филм, какъв беше… А, „Мъжкото Жиголо“, ще се сетиш какво имам предвид. Най-накрая всяка една от жените се урежда…
P.S.: 8bit, ти започна пръв, така че… Аз нямам нищо за казване.![]()
Може би си прав и може би има време да намеря момче, което пък си пада по плоски момичета. Просто до сега не съм попадала на нито едно такова.
От друга страна аз пък самата не се харесвам такава и бих си сложила силикон заради себе си, за да мога да се чувствам добре в кожата си и да се приемам.
Има време да реша. Може би мисленето ми ще се промени. Може би ще ми пораснат малко гърдите - кой знае.
Отново много ти благодаря за позитивно настроените коментари и доброто отношение.)
Наистина ме накара да се замисля.
Помпай на лежанката повече![]()
![]()
Как един фр ми викаше като беше в основен период: то брат, аз имам по-големи гърди от мойте съученички![]()
но иначе, според мен само тунинга ще ти помогне (силикона) или просто гледай да бъдеш по-красива в лицето и тялото - не всичко е едните гърди
и какво гледах ПО ДЯВОЛИТЕ.. тоя травестит в youtube..
Азис - Хоп [music]
Смятай при какъв психолог си била. Той не е успял да ти промени мнението, но два поста във форума бяха предостатъчни![]()
Не съм си променила мнението и не виждам къде съм го написала.Казах, че постовете ме накараха да се ЗАМИСЛЯ. И психолога ми ме накара да се замисля, но мнението ми не се промени.
Може би ще се промени, може би няма. Има време това да стане докато събирам парите.
Тренирам и съм доста добре в корема, както и в задника.
Може да не звуча особено скромно, но смея да твърдя, че и в лицето не съм зле.
Харесват ме момчета, но просто ме е страх да започна нова връзка именно поради този факт, че нямам гърди.
Не искам да се отчаят от липсата на гърдите ми, като си сваля сутиена.
А с вашите говорила ли си на тема „силикон“? :/
Явно толкова си се замислила или ти е толкова интелектуалният капацитет, щом не разбираш колко нерационално постъпваш.
Споменавала съм го, те естествено не харесват идеята и ме молят да се замисля, но все пак знаят, че тялото е мое и разбират, че ако наистина го искам толкова много и би се отразило добре на самочувствието и психиката ми, биха ме подкрепили.
И как по-точно разбра какъв ми е интелектуалният капацитет? Всъщност единственото глупаво нещо, което правя е да седя и да ти се обяснявам в тоя форум. Може би просто мразя да оставам недоразбрана. Имам доста богата обща култура, мога да разсъждавам, отличничка съм, мога да мисля и да живея самостоятелно, да осъзнавам кое е по-добре за мен. И знам, че нямаш това в предвид, когато ме наричаш едва ли не глупава и осъзнавам, че тези неща сигурно далеч не те интересуват, но тъй като тръгваш да ме солиш, без реално да ме познаваш, реших да си кажа. Ти четеш тази тема, четеш глупостите, които съм правила, които са тайна за по-голямата част от хората, които познавам. Всеки човек си има такива тайни, които са срамни. Аз просто реших да си ги споделя анонимно, да поискам мнение и съвет. Напълно добре ЗНАМ, че нещата с рисуването на гърдите и подплънките са глупави, та дори и сигурно ужасно смешни отстрани. ЗНАМ, че има момчета по света, които имат напълно различно мнение по въпроса, които си падат само по плоски жени също. Но аз не съм попадала на такива никога и няма да си пропилея живота в надежди и предположения. Искам да имам някакъв шанс с някое момче, което аз поискам, а не само да се надявам, че на него не му пука за размера на гърдите.
Аз тренирам, ходя на фитнес, спортувам, имам и плосък корем и хубави бедра, задника ми също е оформен. Просто момчетата, на които аз се натъквам не гледат главно това, за съжаление. Лично аз щях да се харесвам много повече ако имах хубави, оформени и стегнати гърди. Не искам да са големи. Достатъчни са ми дори съвсем малки, както споменах вече. Ще се чувствам много по-добре така. Ще се чувствам страхотно в кожата си и няма да ме е срам да се събличам. Това ще ми вдигне самочувствието и ще ме отпусне. Не виждам как тези чувства и разсъждения ме лишават от интелектуален капацитет.
Унижаващо е, да. По-добре ли се чувствам така? Пак да.
Но не го правя вече и в двата случая.
Скоро може би няма и да ми се налага да го правя повече никога.
Като забременееш ще ти пораснат,силиконът ще ти стои отвратително щом си абсолютно плоска. Ще изглежда точно все едно някой е забил 2 портокала на мястото на гърдите ти
По принцип знам, че растат до 21 годишна възраст и след бременност също, но при всяка жена е различно.
За противозачатъчните също съм чувала, но към това бих прибегнала само ако имах сериозен и постоянен партньор...
Подготвена съм психически, но не изцяло като че ли. Запозната съм с рисковете, парите не са проблем, но просто именно тези рискове ме притесняват и то не малко.
Предпочитам да са грозни, отколкото да ги няма. Говоря напълно сериозно. Като ще са портокали, портокали да са. Ако ще и да си личи много, че е силикон. Пак ще се чувствам добре. Това е важното.
Не знам как ще забременея, като аз дори гадже не мога да си хвана, защото ме е срам, камо ли пък мъж, с който да се задълбочат до такава степен нещата.
Чела съм много за тази процедура и просто не ми се струва съвсем "безобидна". Знам, че уж се случва рядко, но все пак силиконът може да се спука и да доведе до нежелани последствия... мдам. Също така не бих искала да си помислям за рак на гърдите / млечната жлеза. В интернет наистина е пълно и с лъжи и някои статии наистина преувеличават, но не дай боже попадна на някой некадърен хирург и тея неща се случат именно на мен, всичко е възможно.
От това се страхувам. Иначе го искам.
fisherman, прекъсваш ми разговора с цвет.
MiniBee, ти също пречиш, постарай се да пишеш по-малко.