- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Beauty влогър
Здравейте на всички!
От доста време искам да започна да снимам beauty клипчета, но не намирам смелост, защото имам странното чувство, че много хора ще hate-ват това, което правя... Много мои приятелки, познати и роднини са ме насърчавали да започна с това да правя видеота, свързани с грим,прически и маникюр, но винаги отлагам нещата във времето... Най-после събрах кураж и мисля утре да заснема първото си видео, но нямам никакви идеи как да се казва канала ми във youtube, където мисля да качвам клиповете. Та това е и моят въпрос към вас... Ще ви бъда много благодарна ако ми дадете някакви свежи идеи!
Действай смело! Щом мислиш, че имаш качествата да го правиш, значи нищо не те спира. Все още има много малко български изяви от такъв тип, затова на мен лично ще ми е интересно да гледам клипчетата тиАз пък все още обмислям идеята за Бюти блог, но ще видим..
![]()
Дано измислиш някакво готино име за канала. За жалост нямам много въображение за такива неща и не мога да помогна :Д
На мен вече ми е малко като мечта да заснемам клипчета, но на английски :д В момента най-много ме спъва това, че нямам камера..
Оооо давай. Винаги ще има хора, които няма да харесват това, което правиш, но щом искаш защо това трябва да те спира.
За име нищо интересно не ми идва на ума. Намери някакво вдъхновение в тъмблр например или нещо такова ;д
Давай!
В България има адски малко бюти блогъри, какво остава за влогъри. За име не мога да помогна, но гледай да е нещо, което да не се повтаря с други канали, защото ще имаш по - малко посещения. Примерно предишното име на блога ми беше sakura-box и в гугъл веднага изникваше Сакура от Наруто![]()
^ Абсолютно! Избери нещо оригинално, което да се показва първо в гугъл.
Името ми на блога идва от песен, но съм супер учудена, че на мен ми излиза преди текста на песента.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря на всички! За жалост се разболях и нямах сили дори да стана от леглото.... Клипчето предполагам ще го заснема днес, но все още не съм измислила име на канала... Голям зор ще видя с това име ми се струваИначе имам много идеи, които не смятам,че се препокриват с това, което съм виждала. Ако имате желание, когато кача първият ми клип, ще ви го изпратя тук, за да видите и ако ви хареса евентуално да се абонирате.
![]()
Винаги ще има хейт. Ти си прави каквото ти харесва, пък не се притеснявай от другите неща.![]()
Недей да мислиш за хейтърите те са навсякъде, мисли за хората който те гледат и ти се възхищават.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
http://www.youtube.com/channel/UCxmprdc5hA6DAjYMIIS3KbA Заповядай, но още не съм качвала нищо. Другата седмица обещавам да има клип!
Браво за смелостта! И аз отдавна съм се наканила да си правя канал в youtube, но искам да е на английски. Точно заради това все отлагам, искам първо да науча английския доста добре и тогава да се захвана с правене на клипове. Пък и си е голяма занимавка и се изисква време, което не винаги имам. :Д
С удоволствие ще изгледам първото ти видео, когато го качиш!
П.С. Какво мислите за нещо като sophisticatedbeauty или wonderbeauty за име на канал?
Последно редактирано от RainbowGirl : 09-07-2013 на 15:54
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Благодаря! Браво и на теб за идеите ти и плановете тиМного амбициозно като цяло, а и си страшно права, че изисква супер супер много време ( заснемане,обработка,качван е ) .. А за име на канал - страхотни са ти и двете идеи, но второто звучи по-лесно и в същото време интригуващо.
) Успех ти желая с направата на канала! И да не забравиш да ни пратиш линк към него, за да следим
![]()
Хейтъри винаги ще има, но това не трябва да те спира. За много от beauty влогърите това се превръща в професия, така се издържат и си е наистина сериозно. Отделно много козметични компании им предлагат партньорства, канят ги по разни събития, като жури на конкурси, имат свои рубрики в известни женски списания. Ако решиш да правиш клипчета на български ще си изградиш таргет публиката много по-бързо, защото както вече казаха в България beauty влогърите се броят на пръсти. Докато от англо-говорящи е пренаситено, може да браузваш из youtube в часове откривайки нови и нови.
За програми бих препоръчала Sony Vegas & Adobe After Effects - едни от най-добрите и често използвани. Успех!
Това, с което си решила да се занимаваш е чудесно. Давай!
Но аз се включвам само да ти кажа, че има вече български канал с много подобно име на това, което си избрала (MyBoxofBeauty) и е сравнително известен.
Мисълта ми е, че вероятно ще се почули някакво объркване.
http://www.youtube.com/watch?v=1qhyBKzi0Fo
Enjoy( Гласът ми попринцип не звучи така.... но това беше най-доброто, което можех да направя )
На мен си ми скучна. Не можах да изгледам видеото докрай.
Не съм си включила звука, но доколкото виждам.. не говориш?
Говори, ама това, което говори, е на запис.
Гримът ми хареса, добре си монтирала видеото. Усмихвай се повече, с времето сигурно ще свикнеш де, предполагам, че си се притеснявала доста.
Това, което не ми хареса е диалектът ти. Когато се занимаваш с нещо такова би трябвало да говориш правилно. Не го казвам за да се заяждам, виждам как и преподаватели в университета правят забележки на колегите ми. Просто за да го вземат под внимание.
Успех ти пожелавам с канала.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5