- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да си взема патенце! обаче...
Здравейте! Искам да си купя патенце!
Нооо в нас имаме котенце.
И как да ги съчетая? Котката да не изяде патето.Някакви идеи? В клетка ли да седи, какво?
nigga stole my bike
е, има си декоративни?
не знам, много хора си гледат, които не живеят в езеро![]()
nigga stole my bike
Една жена в един блок близо до училище днес си разхождаше патето навън.
Гледат си с мъжа й и гарга.
nigga stole my bike
Няма декоративни патета/патки. Т.е. всички ще пораснат и ще станат, като голяма мама патка. Ако някой е решил да ги нарече декоративни, защото ги гледа в хола си, това е друг въпрос. И въпреки всичко те изискват много специални грижи, а от котката много ще трябва да го пазиш.
Мандаринките /вид патета/ са мега сладки
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Какво. Защо ти е патка.
защо имаш котка. котката ще изяде патката.
ти ще убиеш котката
никой няма да е доволен
Просто не пускай котката в стаята, в която е пилето. Иначе по-добре си вземи папагалче вместо да мъчиш животните![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Аз имам патка, ако искаш мога да ти я дам да и се порадваш малко.
разхожда си патето.. тва звучи странно![]()
Последно редактирано от RedRanger : 09-10-2013 на 10:54
Аз съм имал патета. Докато бяха малки бяха сладки как ме следваха и поднасяха на завоите.....Тогава не знаех че след 4 месеца ще ги ядем.
Не мисля, че ще и е толкова лесно "просто да не пуска котката в стаята".Не знам, де.Лично мнение.Тва няма ли да и писне всеки ден да отваря и да затваря врати?Все някога ще забрави да го направи.
Веднъж в Борисовата градина до езерото Ариана един човек си носеше едно малко патенце и го хранеше с тревички (мисля) . Беше мега сладкоо !![]()
И между другото едни приятели са имали 2 - 3 малки патета, които си отглеждаха като домашни любимци.Ако мога ще се свържа с тях да ги питам с какво са ги хранили, как са живяли и т.н.
П.П. - аз пък искам декоративно прасенце
Да нямаш предвид, че е разхождала юрдечка?
n00bs
Няма лошо да си вземеш патенце, ама нали знаеш, че ще цвърка в тавата след 4-5 месеца...
Тва за водата са пълни глупости.
Котката ти, ако е възпитана правилно, няма и да погледне бибека.
Та, по същество(гледал съм патици известно време, като храна за питоните)... трябва ти обикновен паток(от крякащите), към 1-2лв макс вървяха някъде, докато е малък, затваряш в щайга и храниш с трици и марули(държи се на терасата, защото СМЪРДИ!), като порасне малко, почваш и с твърда храна и смески, след няколко месеца - ножа, фурната и си купуваш ново.
Не знам, ама тва нещо ще обикаля къщата и ще ти къка навсякъде
Още повече, че я е решило да хвръкне, я ти е изпочупило посудата.
Което ми напомни за епизода от Приятели, дано да нямаш маса за джаги![]()
Извади зъбките и ноктите на котето, може и някой крак да му счупиш, да не гони патето. На патето му режеш крилцата и повтаряш процедурата с краката, за да избегнеш гореизброените инциденти. Така всички ще заживеете щастливо.