- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво заслужава според Вас?
Здрав пердах!
Забрана да ползва интернет!
Превъзпитание!
Публично линчуване!
Ако е мое дете ще и изкривя носът!
Похвала wtf ?!
Смразяваща, ти си смразяващо проста. Защо си такава клиширана бабичка ?
Всеки има право на мнение, свободна страна сме.
По същата логика и слушащите еминем и гледащите кеч заслужават да бъдат публично наебани.
+1
Грозна картинка е как за нещо толкова дребно се вдига толкова пушилка, а за неща като бебета, намерени в контейнер никой не говори. Мнението си е нейно и никой няма право да я осъжда. Масата обича домати, Иванка - не. Масата няма моралното право да съди Иванка заради вкуса и. Дразни ме само това, че хората си слагат разни снимки със знамената примерно, с Левски, Ботев и прочее из фейса,
украсяват си вратовете със розета или си татуират герба, а не могат да пишат правилно на собствения си език. Това е гнусното, а не Деница и блога и.
Към горните булшити искам да добавя и, че харесвам Ботев дотолкова, доколкото историята и литературата в училище позволяват да харесваш човек, живял векове преди теб. Или да го мразиш.
А, да - и полувини мразя.
tori, май се правиш на много умен ? Ами не си, брат. Даже според мен си комплексар като Ботев.
Още по-зле. Ботев поне е бил мъж.
Виж какво пич, не съм тук да си играя на родилен дом, като искаш да си момиче - добре, приемам го и от сега нататък така ще те третирам. Не се правиш на умна, защото се иска поне малко мисъл, за да се правиш на умен. Отделно, че тъй като вече си момиче автоматично възможността да си умна отпада. Губи се безвъзвратно. Говориш за неадекватно мнение, а само аз съм изтъкнал неоспорими доказателства и доводи.
Само можеш да ме цитираш, утайко ботевска.
Искаш ли да ти обясня как да го правиш и ти че като гледам май не знаеш
Не цитирам отрепки.
Поредният тъп трол намирисвам.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Да де, всеки с мнение различно от вашето е трол. Много удобно.
За заучените фразички мога да ти предложа само едно Нестле да си хапнеш.