И аз имах една такава, нахулих я, казах и, че е боклук и курва, след което я пратих да си ходи, с най-добри пожелания, на ум все още я псувах де..
И ся ми е супер кеф..
То и на нея й е кеф, навярно, че се е оттървала от теб навреме.
Много сте ми интересни. Едни такива малки, нахъсани, яко избиващи комплекси...
Сами сте си виновни. И ти, и автора, и всички момченца, които се опитват да защитават криворазбраната си чест и достойнство. Заглеждате се по някакви евтини(на външен вид и поведение) момиченца, търсите целенасочено такива, събирате се с тях, позволявате им да ви се качват на главите и им тичате подир задниците, и после се чудите защо ви правят на маймуни. Отговорът е прост: защото могат. Когато си млад и със скромен житейски опит, не оценяваш доброто отношение навреме, вместо това се разглезваш и се държиш зле(като се прецакаш сам няколко пъти се оправяш... евентуално). Затова трябва да се поставят граници. И да се държите като мъже, когато трябва, а не само да претендирате, че сте такива, когато ви изнася.
Много е тъжно тепърва да навлизате в живота и да сте толкова озлобени, злопаметни и примитивни. Бил си с този човек определено време, станалото - станало, не се е получило - давай напред. Какви са тия изпълнения да пиеш за нейна сметка, да й разбиваш профила... Тва лъха единствено на елементарност, селяндурщина и да, излагаш себе си. Единственият срам, който ще отнесе момичето, ако решиш да й го връщаш по този начин е, че въобще е била някога с теб.
Спрете да се излагате - всеки е бил прецакван по някакъв начин, дръжте се малко като мъже и го приемете хладнокръвно, вместо като ощипани госпожици да мрънкате и да опищявате света.