- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Beauty влогър
Не е идеята да правиш клипчета без звук, идеята е да си оправиш говора. Нормално е да не си харесваш как звучи гласа ти на запис, защото е различен. Оправи си говора, дразнещ е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На мен ми хареса, да говора е малко кофти, но като за първо видео е добре. Хубава си, много ама козметиката, която изпилваш е просто без коментар...
^ Всъщност Импала имат сайт, от който могат да се поръчват техни продукти.
Иначе за видеото... добре е като за първи път. Наистина диалекта е дразнещ, но може да се оправи, стига ти да искаш и да положиш усилия. В бъдеще е хубаво да си вземеш камера с хубаво качество, ако продължиш да правиш клипове.
btw: Каква програма за редактиране използваш?
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Съветвам да се вземеш един по-хубав микрофон, от онези големите. Не са чак толкова скъпи, но ако искаш да се занимаваш с това си е малка инвестиция.
Аз с диалекта ти не виждам проблем, може би защото живеех в град където много хора говореха така. Но качеството на камерата ти не е най-доброто и когато показваш продуктите, аз всъщност трябва да гадая какви са, защото не мога да го прочета. Съвествам те докато ги показваш да изписваш името на продукта във видеото.Успех и за напред, ще те следя!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На мен от всички неща, които изброихте не ми хареса на първо място използването на Импала. Просто самата аз не съм била доволна от продуктите им.
Друго - прави клипчетата в твоята стая, или поне подбирай фона зад тебче тези трушии отзад много не се връзват.
Относно говора - малко мяукаш, говориш на И в повечето случаи... но не е чак хипер дразнещо. Може да си записваш текста, който искаш да казваш и след това да го четеш - смятам, че като видиш че пише нещш - ще го четеш така както го пише
Иначе клипчето е добро, може да подбираш музика по твой стил, а не нещо просто на фон - хем хората ще слушат музика![]()
Здравей! На мен много ми хареса първоначалното ти клипче, получило се е страхотно!
Тъй като съм гледала и други клипове, които са доста известни, забелязвам, че винаги, когато използват някакви продукти, в началото пускат една снимка на всичко, което ще се използва. Можеш и ти така да направиш или както казаха по-горе, да пишеш какви продукти използваш.
Успех с другите клипчета!![]()
Изгледах клипчето ти, и ми хареса, но спряно другите подобни клипчета, които съм гладала ми направи спечетление следното: Не се усмихваш, усмихвай се ще изглеждаш по лъчезарна и жижнерадостна, показвай продуктите, които използваш. Можеш да добавиш някаква слаба музика за фон.
Да не ти пука от мнението на хората винаги ще се намери някои да не хареса нещо така че действай смело каквото ти харесва на теб го прави