.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Смешно е да даваш хилядарки (защото с толкова трябва да разполагат родителите ти, за да издържат студент в чужбина), а да се циганиш за 250 лв полет. Това е все едно да спестяваш от закуските в стола за кола.

Другото, което не разбрах, е защо измервате колко е трудно/лесно в чужбина/тук само и единствено по разстояние и разходи. Има куп други фактори, които биха могли и да са по- решаващи.
    И точно защото има др фактори, е различно мама и тати да наливат тук, защото самите мама и тати са ти до гъза, съвсем друго е да наливат (макар и стабилно) и да си на чуждо място (каквото и да си говорим не е баш като у дома и никога няма да бъде)

последно: Наистина изказванията на Пантерата са малко крайни:
    нямало гмназия която да те изкара с немски.. нз си кво, еми дрън- никога не съм имала проблеми да си говоря с германци, ако ще и на най- смотания диалект да говорят
    много се четяло- това, че ти четеш много, не значи, че друг/и не се оправя/т с малко четене
    за едно съм съгласна: там си има работни места достатъчно и не е срамно/ненормално да нямаш висше образование и записват само такива, коиот наистина са амбицирани, тук и най- несериозните записват, колкото да имат, че с диплома за никъде, ама без диплома съвсем..

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

за едно съм съгласна: там си има работни места достатъчно и не е срамно/ненормално да нямаш висше образование и записват само такива, коиот наистина са амбицирани, тук и най- несериозните записват, колкото да имат, че с диплома за никъде, ама без диплома съвсем..
    Ето това най-много ми харесва в тяхната образователна система.

Виоленца, само да ти кажа - никого не заплашвам, това е доста глупаво. Не съм целяла да получи така, споменах нещо, за което се сетих. И няма нужда да ми казваш, че схващаш повече за транспорта, аз няма да го обсъждам вече.

П.П. Хаяши, 400 евро ли имаш предвид? Не са ли ти малко? Чувала съм, че в Тулуза е скъпичко.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Добре че всички студенти в чужбина ги издържат само мама и татко, които естествено са милионери.
    не бе, ясно , понеже говорим аз случая: "тука като си самостоятелен е трудно колкоот там" и "тука, като ти наливат, ти е добре точно колкото там"
    има някаква бройка хора, които съумяват хем да работят, хем да следват в чужда страна, евала им правя, ама да си говорим честно, едно 80% ги издържат от тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си