.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

интимен освежаващ спрей Avon

https://www.google.bg/search?biw=136...45%3B225%3B225 Какво мислите за този спрей? И какъв е начина за употреба?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Точно на Avon не бих се доверила за продукти за интимна хигиена.

Иначе това е чисто и просто дезодорант.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Не ми звучи като нещо, което бих използвала.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    На Avon продуктите не са толкова качествени...Не препоръчвам.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ползвала съм. Просто се пръскаш "там" . Не е нищо кой знае какво. Даже мисля, че е безполезно.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Точно на Avon не бих се доверила за продукти за интимна хигиена.
    Именно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Ползвала съм. Просто се пръскаш "там" . Не е нищо кой знае какво. Даже мисля, че е безполезно.
    Леле звучи ми ужасно! Не е ли по добре да се измиеш, отколкото да ползваш това? Не ми се мисли за какви ухания ще става дума да си немита и да го използваш... ужас. Все едно да ползваш парфюм като си потен...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Леле звучи ми ужасно! Не е ли по добре да се измиеш, отколкото да ползваш това? Не ми се мисли за какви ухания ще става дума да си немита и да го използваш... ужас. Все едно да ползваш парфюм като си потен...
    Ти да не мислиш, че се пръска, като не си се къпал 10 дена?

Иначе и аз не бих го ползвала. Не и на Ейвън.

^^ знам ли при какви обстоятелства го ползват...

Значи аз съм представител на ейвън и ви обяснявам: това е ако си примерно на път за 1-2 дена и няма къде да се измиеш защото много добре знаете че когато не сте се мили започва да ви щипе и просто е некомфортно, е това го успокоява иначе като да продукти аз ползвам интимния гел само че в голям вариант и е страхотен! А относно за това че мислите че се некачествени, е замислете се когато отидете примерно в магазин и си търсите душ гел се замислете колко дни/седмици е престоял, докато когаато един представител пусне поръчка примерно във вторник тогава ги опаковат и вее когато пратката пристигне в петък те са прясно опаковани.. и все пак всеки с мнението си

Цитирай Първоначално написано от dessy97 Виж мнението
    Значи аз съм представител на ейвън и ви обяснявам: това е ако си примерно на път за 1-2 дена и няма къде да се измиеш защото много добре знаете че когато не сте се мили започва да ви щипе и просто е некомфортно, е това го успокоява иначе като да продукти аз ползвам интимния гел само че в голям вариант и е страхотен! А относно за това че мислите че се некачествени, е замислете се когато отидете примерно в магазин и си търсите душ гел се замислете колко дни/седмици е престоял, докато когаато един представител пусне поръчка примерно във вторник тогава ги опаковат и вее когато пратката пристигне в петък те са прясно опаковани.. и все пак всеки с мнението си
    Айде стига си рекламира продуктите тук. Вярвам, че всяка от нас е пробвала нещо на Ейвън и колко са доволни? На тези цени човек може да си намери по-качествени продукти. А пък ако толкова няма къде да се измие човек има интимни кърпички, които биха свършили по-добра работа от дезодорант.

А и точно относно интимната хигиена не е готино човек да прави експерименти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

А и точно относно интимната хигиена не е готино човек да прави експерименти.
    Съгласна k:

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от dessy97 Виж мнението
    За комисионната си и звезди ще ни сваляш.

Като човек изпробвал не един продукт от Ейвън, и в частност интимният ви гел, е не съм попадала на друг продукт за интимна хигиена, който да ми предизвика дразнене, парене и чувство за невероятен дискомфорт. А далеч не съм с чувствителна кожа.
    Да, до човек си е, и т.н и т.н. Но ти каквото и да ми "обясняваш" моят личен опит с продуктите на така защитаваната от теб компания ме е накарал да си изградя негативно мнение за тях.

А това с "прясно опаковани"-те дори няма да го коментирам. На 12 ли си?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ооо оправяйте си се, казах ви доста мои клиенти са останали доволни, не мисля да споря за глупости всеки си има лично мнение.. колкото до автора купи си ако искаш и си изкажи мнението

Супер фен Аватара на LeprikonA
    А може ли да препоръчате нещо, което сте изпробвали и сте доволни?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Лично аз съм използвала и продължавам да ползвам спрея от ейвън (винаги когато пътувам) супер е!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не бих се доверила точно на продуктите на Ейвън за интимните ми части

На Ейвън преди ползвах козметика, но определено не бях доволна. За интимна козметика не ти бих препоръчала да ползваш това, по-добре си купи нещо от аптеката на някоя хубава фирма.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако ти трябва когато пътуваш - интимни кърпички на Лактацид, гинекологично тествани!
    Не бих ползвала дезодорант за тази зона.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си