- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- интимен освежаващ спрей Avon
https://www.google.bg/search?biw=136...45%3B225%3B225 Какво мислите за този спрей? И какъв е начина за употреба?
Точно на Avon не бих се доверила за продукти за интимна хигиена.
Иначе това е чисто и просто дезодорант.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не ми звучи като нещо, което бих използвала.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На Avon продуктите не са толкова качествени...Не препоръчвам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Значи аз съм представител на ейвън и ви обяснявам: това е ако си примерно на път за 1-2 дена и няма къде да се измиеш защото много добре знаете че когато не сте се мили започва да ви щипе и просто е некомфортно, е това го успокоява иначе като да продукти аз ползвам интимния гел само че в голям вариант и е страхотен! А относно за това че мислите че се некачествени, е замислете се когато отидете примерно в магазин и си търсите душ гел се замислете колко дни/седмици е престоял, докато когаато един представител пусне поръчка примерно във вторник тогава ги опаковат и вее когато пратката пристигне в петък те са прясно опаковани.. и все пак всеки с мнението си![]()
Айде стига си рекламира продуктите тук. Вярвам, че всяка от нас е пробвала нещо на Ейвън и колко са доволни? На тези цени човек може да си намери по-качествени продукти. А пък ако толкова няма къде да се измие човек има интимни кърпички, които биха свършили по-добра работа от дезодорант.
А и точно относно интимната хигиена не е готино човек да прави експерименти.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За комисионната си и звезди ще ни сваляш.
Като човек изпробвал не един продукт от Ейвън, и в частност интимният ви гел, е не съм попадала на друг продукт за интимна хигиена, който да ми предизвика дразнене, парене и чувство за невероятен дискомфорт. А далеч не съм с чувствителна кожа.
Да, до човек си е, и т.н и т.н. Но ти каквото и да ми "обясняваш" моят личен опит с продуктите на така защитаваната от теб компания ме е накарал да си изградя негативно мнение за тях.
А това с "прясно опаковани"-те дори няма да го коментирам. На 12 ли си?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ооо оправяйте си се, казах ви доста мои клиенти са останали доволни, не мисля да споря за глупости всеки си има лично мнение.. колкото до автора купи си ако искаш и си изкажи мнението![]()
А може ли да препоръчате нещо, което сте изпробвали и сте доволни?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Лично аз съм използвала и продължавам да ползвам спрея от ейвън (винаги когато пътувам) супер е!
Не бих се доверила точно на продуктите на Ейвън за интимните ми части
На Ейвън преди ползвах козметика, но определено не бях доволна. За интимна козметика не ти бих препоръчала да ползваш това, по-добре си купи нещо от аптеката на някоя хубава фирма.
Ако ти трябва когато пътуваш - интимни кърпички на Лактацид, гинекологично тествани!
Не бих ползвала дезодорант за тази зона.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.