- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам гърди.
кофти :/
Много шибана случка.Внимавай със силикона,че може да се спукат имплантите
Не прочетох цялата тема... Сметнах го за излишно, аз самата съм пробвала всичко: хапчетата, за увеличаване на бюста, дори да имат ефект, той е малък и е само, докато ги пиеш. Противозачатачните стимулират бюста ти да порасне до размера, който ти е заложен генетично, ако го няма в гена ти, най-много да напълнееш. Другите опции са: упражнения за бюст, развиването на мускула може да качи размера на бюста ти с 1 номер (Питай фитнес инструктор, най-добре); Ежедневни масажи, разширяват кръвоносните съдове и това увеличава обема на самият бюст (около половин размер); операция, препоръчвам подмускулна (лекар ще ти каже, какви импланти, какъв разрез, каква форма са подходящите за теб), ако искаш, пиши на лично за съвет за хирург и информация за цени.
ПП: упражненията и масажите искат постоянство, докато ги правиш, ефекта ще е постоянен.
ПП2: ако успееш да пребориш комплекса си, приемайки, че тялото ти е красиво (независимо как изглеждаш), и осъзнавайки, че има хора, които ще го оценят, такова, каквото е, вероятно ще си най-щастлива. Аз, в края на краищата си направих операция и сексуалният ми живот не се промени усобено след това (ако това има значение), да самочувствието ми се повиш, самоувереността-също, но вече е формалност и си намерих нови комплекси. УСПЕХ
Пробвай с много храна и с много секс![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Здравейте !! Въпросът ми не е точно за тази тема, но не знам къде другаде да питам , много съм отчаяна .. Въпросът ми е - къде в Пловдив мога да си закупя водорасли за суши ? Благодаря предварително за отговорите![]()
Към авторката,ако гърдите са ти по-напред от коремчето - всичко е в ред... ако ли не,поработи върху коремчетоНе се вкарвай в излишни филми с тия операции... и без друго почти не останаха "биологично чисти" жени
Тръгнеш ли към операциите след време ще разбереш какво си имала... чак когато го загубиш.
пробва ли да забременееш тогава би трябвало да ти пораснат
по големи цици![]()
Половината мъже не са цицомани.Аз съм един от тях.
А другата половина са цицомани.
Welcome to the Jungle...