- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пара трябва да взима приятеля ви ?
Предполагам говорите за София или по принцип след време колко искате мъжът ви да взима,защото тия цифри за по-малките градове за хора без никакъв или минимален стаж са почти невъзможни.
абе истината е ,че ако живееш в голям град и дохода ти е под 2000 лв си обречен да живееш като пълния мишок
няма начин през първите години след дипломирането някой да изкарва такива пари без чужда помощ като изключим някои ИТ специалности.. Има разбира се изключения, но аз например, ще съм доволен първоначално и на доста по-малко
Еми явно имаме различни разбирания за мишоци хаха
Много по малко от 2000 лв ? И кво купуват си дрехи от илиенци , пътуват с градския транспорт и закусват баничка с боза ли ? :Д ебаси живота
Климатроник , да всичко си е до нагласа . Но когато имаш пари живееш по-лесно ,не си психически затормозен и това се отразява и на начина ти на живот .
Ти сигурно пък, 'щото само маркови дрехи си купуваш..
Бас хващам, че не можеш да се сетиш и за 10 човека, чиято заплата е по-голяма 2000 лева..
Въпросът не е само в нагласата, а и в това до колко си способен да спестяваш..Какъв е проблема да пазариш качествена, евтина и здравословна храна, вместо да си купуваш преекспонираните на пазара марки и да изхарчиш сума ти пара за нещо, което дефакто няма да ти хареса? Абсолютно никакъв...С дрехите е по същия начин..
Ооо извинявай..Ние нали сме българи..Как ще спестяваме като можем да мрънкаме колко сме недоволни? Айде моля ти се..Мрънкането е много по-приятно.
Бухахаххахаа
Първо имам страшно много познати ,които имат доход в пъти над 2000 лв все пак съм учил в частно училище :д
Второ да купувам си само качествени дрехи
И трето ти здравословно ли се храниш ? Щото здравословното хранене излиза в пъти по-скъпо от тва да ядеш боклуци. И къде видя да мрънкам ??
Хаха ама ти си на 15 кво ли ти се обяснявам : D
^Допълнение: Не си мисли, че като съм на 15 нямам представа какво се случва около мен.![]()
Самият факт, че го каза с такова самочувствие показва доста..
Не казвам, че го разбирам много повече от теб, а че не съм тъпо лапе, което не знае на кой свят се намира..![]()
Всичко опира до мироглед.
Докато за някои разбиранията за добър живот се изразяват в обикаляне по моловете за маркови дрешки, кръгчета из града с колата от тати и мятане на салфетки по чалготеките, няма как да им стигнат и 5 хилядарки месечно.
За някои други цената на дрехата не определя качеството й и няма по-вкусна закуска от домашно приготвеният тутманик.
Разни хора, разни идеали.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote