- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пара трябва да взима приятеля ви ?
Дано да не си бил на себе си докато си писал това, защото ако мислиш така - наистина не знаеш на кой свят се намираш, мама и тати ти бършат дупето и си уникално тъп...
Точно обратното е.. всички го знаят. Многото пари водят до много ангажименти и повече отговорност.
Какво лошо виждаш в по-евтините дрехи? Какво лошо виждаш, ако не се храниш в 5 звездни ресторанти? Това ли са за теб идеалите ? Това ли са фактори за хубав живот? А примера с градския транспорт въобще го отхвърлям, защото и с много по-малка заплата може да си позволи шофирането на кола.
Не ме разбирайте погрешно. Парите отварят възможности. Не казвам,че със малко пари се живее добре, но човек като свикне и с много - му става безразлично. Но да казваш,че примерно с 1500 лв са пари за мишоци - е чист срам за теб. Усещам как се опитваш да се изкараш някоя голяма клечка, но ще ти отговоря,че не ми пука. Харчи си със здраве и не сваляй гащите си, нямам желание да си мерим пишките . Над тези приоритети съм .
Много ми е интересно да чуя твоите приоритети в живота ,умния.. А това че като имаш много пари и ти става безразлично от собствен опит ли го казваш или ? :Д и да няма смисъл да си мерим пишките ,аз поне не съм девствен :Д но явно и това не ти е приоритет хахаха
хаххахаха Да, когато едно нещо стане ежедневие , то омръзва. Или дори да не е така, познавам доста богаташи, които имат такива проблеми ( на психологично ниво),че жал да ти стане. Защото човешката алчност край няма.
Моите приоритети също са свързани с материалното, но както казах - без частта с меренето на пишки (каквато ти показваш ), нито сексът за бройки.![]()
Та аз поне уважавам българите.![]()
Един човек може да има 100 пъти повече истински другари, да работи желаната професия, да е живее здравословно, да има връзки и обществена известност, семейство... да е много по-щастлив от който и да е милионер. Това е.
Абе пичове се занимавате с тая отрепка , малдини мисля че знам за кой става въпрос , но няма да го издам тъпото копеле нека не се сети кой съм :Д един мой приятел те би на Орлов мост миналата година :Д баща му е някъв педал а майка му няква духачка на шефа на Мола на стамболийски :Д:Д:Д:Д
хахахахаххахаха това е най-веселото нещо което съм чувал :Д що бе издай де айде :д
Климатроник ,донякъде си прав. Но все пак и богатите хора могат да имат всички неща ,които изброи. Двете неща не са взаимноизключващи се . И преставам да водя тоя безсмислен разговор вече. Всеки е прав сам за себе си.
Хора с доход над 2000 при минимална работна заплата от 310 лева е little bit too much. За храната 250-300 лева стигат,вероятно щом стигат на мен дето съм двоен на теб,би трябвало да стигнат и на теб.Виж,ако ядеш всеки ден сьомга това е друг въпрос.Но и 400 лева не са ааадски много пара за храната. А това за здравословното хранене,че е по-скъпо..Ми нека помисля като знам като вземе някой дето нямал пари 2 големи дюнера 10 лева и си вземе няколко вафли с тия пари си вземам 2 килограма месо. Но как да е. 2000 лева са адски много пари,това че ги изкарват там твоят кръг от няколко стотин човека не означава,че останалите милиони изкарват същия доход.
2 килограма месо са 10 лв ? Къде живееш бро?В сопот ли
И за втори път ми се изтъкваш колко си огромен и и как си два пъти колкото мен..изтърка се вече
За 14 кинта,бро.Просто знам откъде да вземам качествено и евтино.Ама над 8 лв за месо принципно не давам/кг.Като се изтърка ела на живо да ме видиш да може да не се търка.
Ей леко бе бияч :Д
1кг пилешко филе е 10 кинта ,телешкото е 14 ,за ядките да говоря ли изобщо?
1кг пилешко филе е 8 кинта ,всъщност 7.80 ,телешко не ям,понеже не ми харесва,но и то е за 7,80,по-читаво на 9 лева.Ядките са 14-15 лева бадем 16-17 орех и кашу. Въпросът е да знаеш от къде да ги вземаш,чета из форумите и в София има,тъй че не е кой знае к'во.. Конско има за 5,80/kg.
EDIT: Не съм бияч,просто ще ти покажа защо казвам,че съм двоен.Бодибилдънга е миролюбив спорт)
Парите не са най-важното нещо, но все пак трябва да ги има поне до толкова, че да можеш да си осигуриш нормален живот, ако не охолен.
Еми ако професионално се занимаваш с това сигурно си двоен на мен ,за мен е по скоро любителско.
А относно цените дори и да са такива пак излиза по скъпо да се храниш така,отколкото нездравословно и това няма как да го отречеш.
Еми зависи много.Познавам много хора,които дават повече от мен,демек 10+ лева.А като включа и цигарите ,знаеш ли какво точно става..?
Професионално не се занимавам,любителски,но чета и практикувам,за да се науча,но виждам как са нещата,хората дават една камара пари за добавки и после понеже те нямат резултати дори с добавки(а това е от липсата на знания разбира се) аз съм на химия. То това е най-хубавото оправдание за това,че ти не се успял в нещо,да кажеш,че другия мами![]()
Абе с химията много трябва да се внимава аз съм правил един цикъл ,но не смея да правя нов ,а с добавки изобщо не се занимавам за мен са супер безсмислени повечето и само си даваш парите..
+10000 .. съгласен напълно
давам само пример какво предпочитате да карате: http://www.cars.bg/c431867 или http://www.cars.bg/c426091
Азис - Хоп [music]
Не ти трябва много акъл ,за да разбереш,че 2000 лв са много за държавата ни. Знаеш какво вземат учители,икономисти,препода ватели,лекари/не частно/. Далеч са от 2000 лева. Принципно 800-1000 лева се вземат за добър ориентир като нормален доход за живеене и то говорим за София,в малките градове пада на 500-600.А има хора с по 200-250 лева 'ранят по трима човека.
7х минимална работна заплата..