- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя иска да се запази девствена до сватбата си
Или да ти даде да си оправяш някоя друга, или я оставяй.Колкото и да я обичаш, просто ще я потърпиш още няколко месеца и ще я оставиш.Тогава какъв е смисъла да си похабяваш времето с нея?
Да не те е омагьосала?
![]()
![]()
Мисля, че е твърде егоистично да постъпва по-този начин спрямо теб. Като иска да е девствена за какво и е гадже? Според мен иска твърде много, а ти и се връзваш. Не мисля, че съществува толкова истинска и неподправена любов без да има и секс между влюбените.
Това е нейно решение.Надявам се като направим 2 години другия месец да ми пусне,но уви..
Много пъти съм мислил да си намеря друго момиче,с което да правя секс и да съм с моята приятелка.
Как ще се почувства тя?Ще я нараня и дори може да се разделим.
Първите месеци я разбирах,трябва и време,но..
Дали ако и кажа,че ще си намеря друга ще ми пусне?Ами ако ме остави?
Аз съм жена и пак не мога да разбера акъла ти. Как може да си толкова влюбен? Струва ли си всичко това?
Омъжих се миналия месец, естествено че не бях девствена и много се радвам,за което. Имахме 2 години стаж в секса преди да сключим брак и си ми е адски добре. Никога, ама никога не ми е било мечта да се омъжа девствена. Е*бах, но майка ми и баба ми не са били сигурно девствени като са се омъжили, какви са тия глупости отпреди 2 века?
Не знам какво решение, ще вземеш, но едно ще ти кажа: Мисли за себе си, защото в този живот никой няма да помисли за теб. Секса в момента ти е най-малкия проблем. След 10 години като те награби живота дори ще се смееш като се сетиш за това...
Обясни й това което ни сподели и ако те обича може и да ти провърви и тя да се навие![]()