- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя иска да се запази девствена до сватбата си
EDIT: не съм монах
Последно редактирано от defender : 10-02-2013 на 22:43
Уоу и аз мога да бъда монах, стига само да извадя подходящата маска от торбата, но не и за дълго, постоянството ме мури като пустиня земноводно.
Приятел, истината е само една: Ако наистина обичаш това момиче, както сам твърдиш и не можеш без нея, поинтересувай се къде изповядва християнските си възгледи, не може да няма никаква общост около нея. Никой не може самоцелно да бъде Християнин, защото рано или късно ще отпадне от вярата. След това имаш 2 опций: А: Ставаш вярващ и изповядващ Християнството човек - получаваш момичето което обичаш. Б: Напълно си убеден в атеизма си - губиш любовта на живота си и се връщаш в света да търсиш... Въпроса е какво търсиш. Просто секс (да, секса изобщо не е важен във връзката, но той идва като следствие и е пълноценен, след като си избрал Любовта) или Любов...
Имай в предвид, че ако я убедиш да си легнете преди сватбата или по-лошо - ожените се и я зарежеш след някоя друга година, ще съсипеш живота на това прекрасно създание, което пак повтарям - твърдиш че обичаш.
И още нещо - в този форум няма да намериш подходящо решение на проблема си, тъй като повечето пишещи тук дори не предполагат колко много хора са като твоята приятелка. Но такива като нея не се срещат по дискотеките и тийн форумите...
Дръж си на момичето и си говорете по тази тема. Ще излезете с решение.
Не си пускал тема, но не пропускаш да коментираш и да даваш оценки за хорското мислене и постъпки. Тонът и епитетите, които използваш, говорят достатъчно. Не си дал един полезен съвет, а само хулиш и се заяждаш с всеки, който не ти споделя мнението. Благодарение на изявите ти много теми се превръщат в спам и офтопик.
Последно редактирано от DarkTemplar : 10-03-2013 на 14:14
Welcome to the Jungle...
Още ли се занимавате с клавиатурната нинджа-риба?
още ли се връзвате на тая малоумна тема бе
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Troll.