- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Скучно е. Спи ми се. Много френски .-. Почвам да смесвам английския с френския XD
аз ще се побъркам с този немски, много думи, много нещо... всичко иначе е супер, класа е супер забавен и много як, учителите ме кефят всичките и тва е.
Аз се справям добре също. Засега не сме учили нещо прекалено сложно по корейски, но става доста по - трудно.
По английски съм самороден талант, по математика съм самороден талант, по бел съм самороден талант, по ИИ учителката е бившата ни класна, като часовете минават доста леко, по музика говоря безсмислени неща, които се приемат учудващо добре, ИТ-то - там съм си гений, по физическо съм самороден талант, но ме мързи и играя шах.
Информатиката засега е интересна, ще се види по-нататък.Иначе учителите, съучениците, всичко е страхотно.
П.С: Много е студено навън. .-.
а и каза че паралелката ти е
информатика
с английски
откъде изкара в 12 клас 10часа математика, като не ти е профилиращ предмет, интересно, ще ви спукат дупетата май,а? не мислиш ли да накараш вашите да ги съдят за твърде много брой часове, които дори не са ти в профил?
^Как да не си запознат, когато кандидатстваше, не ти ли дадоха на едно листченценце колко броя часове и по какво ще имаш във всяка една година обучение?
а и развлекателни предмети се водят артЪ, който ти приключва след 9 клас, другото са базови предмети, за базови знания (1,5-2ч.3-4макс непроф.) , вече се издъни тук
Нещо не ти се получава опитът да ме изкараш в грешка. Ето ти примерен учебен план за въпросния профил http://pmg-haskovo.org/web_files/UCH...ANGL_13_18.pdf
Но нека плоският ти мозък не забравя, че тук е дадена задължителната подготовка, т.е. сиповете не присъстват.
Май на теб не ти се получава, в самият хорариум се дават общ брой часове година, малките цифри, които нямат нищо с 186ч. математика са часове разпределени седмично, но нали не си ученик, няма как да го направиш безгрешно.
А и какво правиш в хасково, не учеше ли нещо подобно с добрия ти приятел, ама май каза че си от столицата на чалгата...
Лол, аз отдавна те разбрах, погледни си после личните оттам откъдето ти писах, сладкиш
часовете математика в 12 клас са 2 часа обикновена подготовка + 6 часа профилирана + 2 часа математика ЗИП = 8 часа подготовка, като не вкл СИП-а , със СИП-а е 10 часа
информатиката и ИТ са 2 СИП +4 ЗИП + 2 профилирана = 8 часа
Едит: В учебния план си го пише всичко.![]()
Последно редактирано от evtimow :3 : 10-04-2013 на 14:47