Първоначално написано от perry_the_platypus Чудя ви се на вас двамата, как може да се самоунижавате по такъв начин. Заболяване на психическа основа, ахахахахахаха. имаш ли представа колко низко трябва да паднеш, за да обиждаш така хора, които са на половината ти години? много спортния вече, мишкар
Първоначално написано от evtimow :3 имаш ли представа колко низко трябва да паднеш, за да обиждаш така хора, които са на половината ти години? много спортния вече, мишкар Жалко, че не целях да те обидя, хаха. Изключително безсмислен спор водим, така че ти пожелавам един ден да се осъзнаеш, макар и късно.
Първоначално написано от perry_the_platypus Жалко, че не целях да те обидя, хаха. Изключително безсмислен спор водим, така че ти пожелавам един ден да се осъзнаеш, макар и късно. Не ме познаваш, че да си водиш безсмислени заключения, сорка.
Първоначално написано от evtimow :3 Не ме познаваш, че да си водиш безсмислени заключения, сорка. Заключенията ми се базират на мненията ти. However, idgaf. (:
Правила