- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Новият клас е много хубав, знам всички по имена, но с половината не съм говорил от 16-ти :Д Даже с едно момиче вървяхме към нас и я попитах, дали продава Mini-Dictionary, които ще ползваме (трябва да ги купуваме от 9 и 10-ти "А" клас, защото само там са се ползвали), е, оказа се, че е от моя клас и сети вдясно от мен
Така е, когато не виждам по-надалеч от себе си.
Учителката ни по математика говори с руски акцент, иначе е много добра, вече правихме входно по математика, което беше много лесно - 6 задачи общо.
По английски е лесно и забавно с нашия учител, не знам как е комбинирал абсолютната дисциплина и хумора, но ми харесваВече купих почти всичко - речници негово производство, граматика на мърфи..., остава в понеделник да дадем парите за учебник и учебна тетрадка.
На голямото междучасие ме мързи да ходя до едно заведение Garry's food, за да си купувам бургер/чийзбургер, затова си взимам от магазинчетата до училището баничка/родопка/тутманик
По английски стаята е направена страхотно, даже през междучасията учителят пуска някаква музика![]()
Последно редактирано от dimitar., : 09-21-2013 на 06:13
До училището има точно три места в който може да си купим нещо .Но все не ни стига времето, а и цялото училище отива там . А много ми е забавно, като бие последния звънец и цялото училище е по стълбите.И ако тръгнеш и ти 5мин ти отнема да излезеш от училището![]()
При нас има 3-4 магазинчета, но аз нищо не си купувам, много е тъпкано, а и почти всички неща в тея магазинчета ми се струват гадни ;дд
Bonne chance à tous ceux qui apprennent le français, хахахаха. (:
Става ми хубаво като я погледна тази тема, защото никога не съм била заекНашите никога не умират гладни, на 1 минута разстояние има 3 лавки, отделно са точно в идеален център /даже не знам дали имаме такова нещо тук
/.
Успешна година на всички![]()
Пантерата явно се е превърнала в звездата и на тази тема.
Май няма никой от моята гимназия, който да пише тук. Ех![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ромен Ролан Стара Загора.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Спокооооо, хахахах, момичето си е супер право. Т'ва, че на вас не ви изнася е друг въпрос.
Аз се чувствам ужасно заради Тренева-вещицата по френски, която ми натрови живота и се налага да прекарвам повече време с нея, отколкото със семейството! Постоянно е недоволна, крещи като луда истеричка и е толкова злобна...ако закъснееш, дори с 30секунди за часа-отсъствие! Или ще й резна крилцата на родителската, или ще се преместя в другата френска паралелка!
Аз явно извадих късмет, няма и един учител (поне засега), който да ми се струва неприятен.
При мен има тази по Биология и тази по Мат(тя не чак толкова строга).
Г-жата по АЕ е адски дразнеща и флегматична -.-
Как ще издържа толкова много АЕ нз...
Казаха ми за вашата по физика![]()
вие при коя сте, защото не знам дали и на нас ни преподава
![]()
лол, всичко е до организъм
и каква е нейната (а и твоята) работа да ми се месиш какво ям, какво не, и дали ще надебелея?
сигурно се храните често с мазна храна, но когато някой друг яде мазна храна - о,не, ти си дебелак, ще надебелееш и пр.
като си вреш носа, където не трябва, падаш в очите на хората.
жалко е.
Какво да ви кажа - дет даскало има едни зверски стълби и в рейса е егати мелето. Наоколо има 1 магазин и то всички ходят там. Аз си нося от вкъщи. Уроците са невероятно лесни. Учим английски от азбуката, по математика съм господ, а по български е горе-долу. Събота съм на модул туризъм -.- ще ходим на някаква обрасла чешма. Ама добре, че избрах туризъм, щот изобщо не ме бива в спорта. Нашите държат да се запиша на нещо, ама аз нямам време. Всеки ден излизам в 7, прибирам се в 3:30 и не ми остава време за нищо. Все пак си избрах да ходя на фитнес събота и неделя. Не ми се ще, ама надебелях лятото и трябва.