- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
А много ли ще й дойде на косата ,ако правя маска с тривитаминол и я мажа тоник на билка?
Ми не знааам, но цветовете ми изглеждат супер готини на тази Олиа.![]()
Полина май беше останала доволна от нея. (:
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ааа, не. Зор нямам.![]()
Вярно е, че Олиа ми пощипа малко на главата,но това е най-трайната боя,която съм ползвала.
2 месеца черният цвят не ми падна от косата, при положение,че месец и половина от този период бях на море.
Всяка друга боя ми се е отмивала до 2-3 седмици.
Аз съм много доволна от черното.
Сложиж си маската на Наши току щоо, по-късно ще се изкажа
Взез си бебешкото шампоанче, мирише много хубавооо. Аз нямам чувството,че ми омазнява косата, а че я прави сухаД
Аз пак съм цялата с пшенично.
Поли, задължително да кажеш за маската!
Иначе мисля следващата ми да е на Гарние (тази новата оранжева серия за цъфтеж) Ако някоя я е ползвала да даде мнение.![]()
аз май ще си взема шампоана на наши и сега ще чакм полина да деде мнение и за маската да видя
дали да взема и нея)))
Момичета,ползвали ли сте нещо за изглаждане на косата от което наистина има ефект и сте доволни ?
Много съм доволна от маската.
Доста по-добре си чувствам косата от Макадамията.
Гладка, лъскава , не се заплита))
Момичета, показаха ми една био аптека където продават био черна къна и то съвсем достъпно. Обаче къната е на прах и не ми е ясно как става точно боядисването. Някой, който се е боядисва да ме светне, моля! ^^
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://beautyexpert.bg/%D0%BF%D1%80%...-Deep-Infusion
взех си 50 мл за проба![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Момичета краищата ми пак са станали сухи и твърдиииписна ми, винаги когато порасне малко и краищата стават твърди .................. Слагам и маски, зехтин по дължината, маслото на Наши след баня и пак .....какво да правя кажете
плюс, че не е нацъфтяла..
Дайте още идеи за стимулиране растежа на косата. И едни въпрос тривитаминолът и хининовата вода вредят ли по някакъв начин и как се процедира с тях? Благодаря отново. А и още един въпрос има ли начин за правене на косата по-гъста?![]()