- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: С колко момчета сте спали досега?
На колко години сте започнали половия си живот ?
С колко момчета сте спали досега и на колко години сте?
на 17 започнах да правя секс
досега съм съм спала с 5ма и съм на 21![]()
на 15 правих секс за първи път сега съм на 22 и съм спала с 11
22 год/ девствена
На 30 години повечето ще сте станали като кофи.
Представи си следната ситуация - в рамките на един-единствен месец, по една, втора или трета причина, всека трета вечер на бар забиваш различен човек, което по груба елементарна сметка прави +- 10 човека. След това незнайно как и защо решаваш че повече няма да го правиш, и изминава да речем година без секс. Е, за година си правила секс с 10 различни човека, което пак звучи фрапантно, НО...сухия период след това пък никой нема да го оцени.
Пойнта целия ми е такъв, че в динамичните времена в които живеем, няма как да очакваме Свети Богородици и Свети Петри...това време може би е било преди 100 години, но не и днес..
Просто някои са по-ебливи и искащи си от други, което абсолютно и не на всяка цена им слага етикет и ги класифицира по някакъв определен начин![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Пхахааха ебаси смешниците . Аплодират некви 22 годишни девственици и се възмущават от момиче което е спало с 11 момчета за СЕДЕМ години!! Кво му е толко фрапиращото не мога да разбера
На 14 за първи път.Сега съм на 17 и съм го правила с 9.
Или да го изгорите Ивито на клада
Между другото съм Ивилина и Ивето не ми звучи добре!
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."