- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Аз се намазах с пшенично и мед ..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
И при мен е така, не използвам преса от началото на лятото, освен за специални случаи ( 10пъти най-много) и определено забелязвам колко по-здрави изглеждат тези кичури.
Малко ме е страх да преспя с Тривитаминол.. Дали да не си сложа само зехтин и на сутринта да добавя Тривитаминол в корените и след 3 часа да се измия?
Много съм доволна от шампоана и балсама на Matrix Heat Resist от Пинкс.
Също така и от олиото на Керастас. Крайниият резултат беше много добър.
Натрупала съм един куп шампоани и маски и вече реших, че ще изразходя поне по-голямата част преди да си купя нови:Д
Разрових се за серията на Матрикс, ама нещо не я намирам още.
Момичета дайте мнение, кое от двете е по- добре да си поръчам?
http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...-smooth-150-ml
http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...-defence-60-ml
или давайте предложения за хубав термозащитен продукт, който го има по магазините и сте доволни
Оле, нацъфтяла ми е косата като побъркана, идва ми сама да се подстрижа!!
Вярно си използвам пресата поне 2 пъти седмично тук, ама не е от това, тя просто винаги е така!
Не оставяй краищата сухи! Винаги когато ги усетиш такива ги овлажни с някое леко масло, например Макадамия.
Краищата са ми ужасно сухи и винаги съм била с къса коса, защото ако пропусна месец подстригване и косата ми е отвратителна, последния месец почти нямам нацъфтяло и съм убедена, че е заради маслото.
+ Домашните маски никога няма да ти навредят, стига да имаш време за тях.
Selsun Blue го купувам от аптеката.
Това на Лакме го имам и не съм доволна особено + ,че се нанася само на мокра
или влажна коса ,а аз не винаги се изправям след къпане и си е неудопство.
Това второто и на мен ми стана интересно ,сигурно ще го пробвам ;д
оо и да питам ,това е маслото от ,което имаше мострички в кутията на пинкс, нали
http://www.enzo.bg/kerastase/nutriti...za-sukha-kosa/ ?
за сега много ми харесва и искам да си го купя в оригинален размер и за това питам да съм сигурна ;д
Последно редактирано от weheartiit : 10-19-2013 на 12:50
Времето ми е ТОЛКОВА кът, че просто няма накъде повече.
Завчера спах наклепана с пшеничен зародиш, че той уж помага. През нощта е единственото време, когато мога да направя нещо за косата си, обаче нямам толкова свободни хавлии или чисти калъфки, че да цапам по три седмично :д (Мия си косата три пъти седмично средно).
А Макадамията хич не е леко масло, мисля. Не рискувам да си мажа краищата, ако след това няма да се къпя, че като се знам, ще си направя косата леш :д
Ти просто ей така ли се мажеш? В смисъл... без да се къпеш след това?
Чудих се дали да не пробвам маските на Балеа за коса - от онези, дето са в едни мънички торбички.
Пантерке аз се мажа докато уча и после вечерта удрям един душ. Поне събота и неделя когато съм си повече време вкъщи, време за това имам. Иначе всеки път слагам масло и спрей след като се изкъпя.
Сега ще ти дам една хубава идея! Купи си шапки за баня. И за маски ми вършат чудна работа, защото не се цапам и за бърз душ без да си развалям прическата. После си я измиваш и е готова пак за употреба.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз уча в библиотеката. Сутринта като изляза през делничните дни за лекции, съм вкъщи чааак към 21-22. А уикенда ... пак същото. 10-12 часа съм навън.
А дори още не е сесия, божееей.
А за шапки за баня - сетих се, но трябва да си издиря по-специфична материя, че няма как да спя и найлонът да ми шумулика :дд
Пробвала ли си Макадамия? Аз слагам мнооого мъничко и точно на връхчетата където е нацъфтяло (1-2пръста). Както казах мажа си косата 2- 3 пъти на ден и си мия косата на 4 дни. Препоръчвам ти да пробваш с малката разфасовка, която е 10мл. и струва 6.50лв.
Злати, писах ти на лични, но и тук да питам: къде го продават този шампоан?
Отделно за тези http://prodavalnik.com/rolki-za-kosa-i31565933 има ли някакъв проблем да спа с тях, защото навсякъде чета, че трябвало да се стои по 15-20 минути.
В най-лошия случай или ще те боли врат/гръб, щото не си спала като хората, или ще мязаш на овца, защото са стояли прекалено дълго.
Аз бих пробвала.
Имам Макадамията аз, ако говорим за Healing Oil Treatment, но моето е 30 мл. Обаче е толкова мазно и гъсто, че абсурд да си го слагам ей така или 3-4 пъти на ден О.о
Ами и аз имам същото и е гъсто, но не ми се струва мазно. Или косата ми е твърде суха, но не мисля![]()
Дайте идеи какво да правя че не си понасям косата ... Толкова къдрава че не се търпи и в краищата е доста суха доста неща пробвах но не бяха от кой знае каква полза
Поливаш обилно със зехтин и оставаш така поне 4 часа, за да може да попие косата. Резултатът след това е видим!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз днес си мазах косата с кисело мляко,масло от жожоба,пшенично,малкоо зехтин и оцет
обаче имах ограничено количество вода и не съм отмилааа
утре съм първа смяна и сутринта не знам какво ще мисля да я правя тази коса,
много ме е яд като не успея да я отмия![]()
Аа.. Аз като знам, че имам маска на косата трябва бойлера да е пълен иначе е много гадно като не успея да я отмия.
Днес по-късно ще си правя маска с трвитаминол в корените + зехтин по краищата. Последния път като я правих ми стана лошо, май от миризмата. Много гадно ми мирише травитаминола ..
^О, аз съм си правила така маска с тривитаминол в корените и зехтин в краищата и после косата ми беше чудна.:д Аз днес също си взех тривитаминол и утре или в сряда ще си направя маска.
Аз вчера бях с редовната маска (хума и бадемово масло).Стоях 2 часа и половина.Ама и аз не успях да я измия![]()