- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Интересува ли ви какви оценки имате или за вас е важно знанието.
мен ме интересуват и двете , а и оценките отговарят на знанията ми , останалите не ме дразнят по никакъв начин - не ме интересува кой как е изкарал оценките си, аз гледам себе си , в крайна сметка не живеем за другите.
Аз съм на сто процента съгласен трябва да си голям гадняр за да го направиш, а и плюс това да си бележкар е друго. Случвало ми се е един път два пъти, седя си уча, уча отида на училище, някой двойкар го наместят до мен и оп една петтица или шестица зависи, колко коеректно е преписвал. А бабините деветий, от сорта не преписвай от другарчето, че може да е сбъркало и ти да сбъркаш. Не важат, ако знаеш до кой да седнеш.
Напълно съм съгласна.
Иначе зависи - има предмети, които са ми интересни, разбирам ги и смятам евентуално да се занимавам с някои от тях, по тях освен за оценка се старая и за знания. Но честно казано има и 2/3, по които се стремя повече към самата оценка, от колкото към знанията, но това са предмети, които са ми безинтересни и не смятам, че ще продължа да се занимавам с тях по собствено желание. Иначе хора, знаещи си приоритетите няма как да не ги вълнуват оценките, при положение, че знаят, че от това им зависи бъдещето, а именно дали ще ги приемат там, където искат.