.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, в никакъв случай!

24 26,97%
  • Да, бих, не ме интересува височината!

21 23,60%
  • Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!

40 44,94%
  • Аз имам такова гадже в момента!

4 4,49%
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 175
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    1.55 съм по ниско момче от мене няма
    Харесвам много високите момчета над 185
    Не мога да си представя че ще ходя с момче под тая височина
    Това ще да е велика сценка. Как видиш ли понеже си 1.55 обаче тия под минимум 1.85 ти били ниски та се надигаш на пръсти в по-добрият случай или те вдига той или използваш нещо на което да стъпнеше ако не носиш към 25 см ток (не знам дали изобщо такива има) за да го целунеш

Иначе не, височината не ме притеснява изобщо. Вярно че има някаква разлика между това едно момиче да ти се изгуби в ръцете и ти да се изгубиш в неговите, но това за мен са разни комплексарски истории и следене на някакво одъртяло обществено мнение и разбиране. Ако се чувствам екстра с даденият човек изобщо няма да вадя линийката от джоба си.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Да бе, ядове няма. Ще си нося и сгъваема табуретка ако се наложи. Само дето трудно да се намери 180+ девойка.
    Веднага мога да ти донеса, ако има желание!
    Имам едно такова женско в моя клас. 1,83 беше последно, сега не знам колко е.

Ами аз съм 1,72 и доста от момчетата, с които съм излизала в компания са били по-високи от мен.
    По принцип предпочитам по-високи момчета. Нещо от сорта на 1,80 до 1,90.
    Аз се водя висока и никога не ми е било комфортно момче да бъде по-ниско от мен.
    Още не съм тръгнала да излизам с никое по-ниско момче, но мисълта ми е, че няма да ми е удобно на мен,
    ще ми е някак тъпо примерно аз да се навеждам, за да го целуна. Самата картинка ми е странна.
    *сън*

Не казвам че са ниски тия под 185 ,а казвам ,че много рядко харесвам момче под тая височина . Просто си имам големи пристрастия към много високите момчета и това е . и токчета не нося . Харесва ми да се надигам на пръсти да за го целувам <3

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Епа кви са тея момчета дет ще тръгнат със запъртъци като теб бе

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Не казвам че са ниски тия под 185 ,а казвам ,че много рядко харесвам момче под тая височина . Просто си имам големи пристрастия към много високите момчета и това е . и токчета не нося . Харесва ми да се надигам на пръсти да за го целувам <3
    Тва е яко!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Веднага мога да ти донеса, ако има желание!
    Имам едно такова женско в моя клас. 1,83 беше последно, сега не знам колко е.
    Ако е легална и хубава - пращай я по ЕКОНТ към Стара Загора

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Glamour92
    По-нисък от метър и шейсе' и две?
    Dafuq,no !
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на tori
    Малко са момчетата, които са по-ниски от мен. Метър и шестдесет съм, едва ли има много момчета, по-ниски от мен. Инак ако се появи такъв индивид, с който нещата вървят гладко, харесвам го и ми е приятно да сме заедно, що не? Годините, сантиметрите, заплатата, това са само цифрички. Любовта не се разбира особено добре с математиката.

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Любовта не се разбира особено добре с математиката.
    йес!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    емм да, тесногръди сте
    как може да отрежеш някого 'щото ти е под/над критериите за височина :О
    или пък в другата тема 'щото е по-малък от теб с година :О
    Еми как? Лесно. :Д
    Височината е едно от нещата, които забелязвам в един мъж, съответно това е нещо, което ме привлича. Когато е нисък, колкото и прекрасен и невероятен да е, не вярвам да му обърна внимание. Критерии. Колко тесногръдо от моя страна, че ги имам. :Д

Бях влюбенa в едно ниско момче. Шести клaс сме, и двaмaтa се хaресвaхме, не ни пречеше, просто товa, че е нисък въобще не ме притеснявa, момчетaтa стaвaт високи по-късно. Просто го обичaх толковa много, че товa беше немислимо дa ме откaже от него.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DanitouWee Виж мнението
    Бях влюбенa в едно ниско момче. Шести клaс сме, и двaмaтa се хaресвaхме, не ни пречеше, просто товa, че е нисък въобще не ме притеснявa, момчетaтa стaвaт високи по-късно. Просто го обичaх толковa много, че товa беше немислимо дa ме откaже от него.
    Дъа..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мхм. Ама предвид, че не съм миньонче, рядко ми се случва. :д

Излизала съм с момче на моята височина, даже май беше 2 см по-нисък... е беше ми омръзнало всеки път да си слагам най-ниските обувки, ама почти без подметка, за да нямаме разлика. Откровено - нъцки, нека е тесногръдо.
    Same, same, same! И аз имах такъв период от живота ми. Е, спомням си, че нон-стоп ми е било некомфортно, дори не се изправях в раменете, когато той е близо до мен, че да не личат малкото сантиметри разлика. Пък и по-високите ме привличат повече, де да знам...Туй то.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    по банално от за любовта граници няма, няма, но предпочитам 25 санта отгоре ми идват повече от идеално.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Не ми пречи, не съм тръгнала да тръгвам с модели, че да очаквам висок и хубав ;д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Не ми пречи, не съм тръгнала да тръгвам с модели, че да очаквам висок и хубав ;д
    Сега ако кажеш че и ниски и дебели харесваш - направо ще ти повярвам
    Вие сериозно ли ? Жените винаги са харесвали високи мъже - разбирам скромност , ама вие монахини се изкарахте.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Годините, сантиметрите, заплатата, това са само цифрички.
    В отговор на този кифленски статус желая да покажа тази картинка:
    http://www.funnyjunk.com/funny_pictu...s+just+a+room/

В смисъл... постът ми е отправен не само към теб, ама вярвате ли си?
    Годините нямали значение, височината нямала значение, заплатата нямала значение, етносът нямал значение, размерът нямал значение, дали имал плочки или шкембе нямало значение, дали е вегетарианец или не нямало значение... Сега, за марката на колата може и да се съглася, ама за останалото... хайде, моля ви се. Стига сте се правили на по светци от папата.

На интелигентния въпрос "що не", ще ти/ви отговоря със следното: Щото след 5 години ще ти е писнало да ходиш ПОСТОЯННО - в ежедневието, на бар, на сватба - с ниски обувки. Аналогично може да се отговори за всички останали неща, които изброих. На 17-18 години заплатата, например, може да не е проблем, ама хайде да не се заблуждаваме и да си обясняваме как няма да се ядосвате, като решите да обзавеждате жилище и 2 години не може да си купите всички мебели. На 17-18 години може и да не изглежда особен проблем да се загаджите с турчин... или айде да не е толкова фрапиращ примера, да речем испанец, ама след 10 години, АКО почнат разправии на тема възпитание на деца, роля на жената и т.н., друга песен ще запеете. С последното далеч не осъждам интернационални връзки, защото съм много за тях, а само казвам, че не е нормално на 17-18 години да не си даваш поне СМЕТКА колко наивно разсъждаваш.

Щото ако ви слуша човек... какви критерии ви остават, много ми е интересно. Че по това, което пишете... пардон, по начина, по който ВЯРВАТЕ, че се изкарвате широкоскроени, "над тия неща", може да тръгнете с първия що-годе мил селяндур, който сваля звезди от небето, нали, мил е, "разбирате се добре", следователно другите неща са просто цифри - тоест, няма значение, че бицепсът му е 25 см, а коремната обиколка - 90, че е на 35 години и взима 350 лв със зор.

Нали. Само цифрички.
    Хората, които са "над тия неща" - да се чете наивни глупости - вярват и притежават високи критерии, защото смятат, че могат да бъдат съдени според същите - както в краткосрочен план, така и в дългосрочен.

Град
    В мислите на хората
    Ъм все още не разбирам що ниския мъж е кофти избор? И кво пречи девойката да е по висока и/или на токчета? Кво против ниските мъже имате?

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ъм все още не разбирам що ниския мъж е кофти избор? И кво пречи девойката да е по висока и/или на токчета? Кво против ниските мъже имате?
    нищо против нямаме

Мега фен Аватара на an7raks
    На интелигентния въпрос "що не", ще ти/ви отговоря със следното: Щото след 5 години ще ти е писнало да ходиш ПОСТОЯННО - в ежедневието, на бар, на сватба - с ниски обувки.
    Е те с това не мога да се съглася! Защо да не можеш да си ходиш на високи обувки? Да не го комплексираш? Или щото някоя от злобните ти "приятелки" ще започне да генерира простотии по твой адрес колко си смотана, че си тръгнала с по-нисък?
    Другото е що-годе така.

Град
    В мислите на хората
    Е що се мусите на ниските тогаз? И що да не се качите на токове, ако момъка е по нисък? Изобщо ква е цялата тая чудесия със стереотипа - той тря да е по висок от девойката? Що? Кво ако момата стърчи 20 санта отгоре примерно?

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Е що се мусите на ниските тогаз? И що да не се качите на токове, ако момъка е по нисък? Изобщо ква е цялата тая чудесия със стереотипа - той тря да е по висок от девойката? Що? Кво ако момата стърчи 20 санта отгоре примерно?
    'щото са си втълпили, че момчето непременно трябва да е по-висок иначе...омг
    нЕма нещо по-глупаво от това да отрежеш някой само щото е по-малък с година, две или щото е по-нисък... -.-

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Сега ако кажеш че и ниски и дебели харесваш - направо ще ти повярвам
    Вие сериозно ли ? Жените винаги са харесвали високи мъже - разбирам скромност , ама вие монахини се изкарахте.
    Къде пък съм казала, че и дебели харесвам? ;д просто ми е все тая дали е висок или нисък, за това казах модел, а не за външния вид ;д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    В отговор на този кифленски статус желая да покажа тази картинка:
    http://www.funnyjunk.com/funny_pictu...s+just+a+room/

В смисъл... постът ми е отправен не само към теб, ама вярвате ли си?
    Годините нямали значение, височината нямала значение, заплатата нямала значение, етносът нямал значение, размерът нямал значение, дали имал плочки или шкембе нямало значение, дали е вегетарианец или не нямало значение... Сега, за марката на колата може и да се съглася, ама за останалото... хайде, моля ви се. Стига сте се правили на по светци от папата.

На интелигентния въпрос "що не", ще ти/ви отговоря със следното: Щото след 5 години ще ти е писнало да ходиш ПОСТОЯННО - в ежедневието, на бар, на сватба - с ниски обувки. Аналогично може да се отговори за всички останали неща, които изброих. На 17-18 години заплатата, например, може да не е проблем, ама хайде да не се заблуждаваме и да си обясняваме как няма да се ядосвате, като решите да обзавеждате жилище и 2 години не може да си купите всички мебели. На 17-18 години може и да не изглежда особен проблем да се загаджите с турчин... или айде да не е толкова фрапиращ примера, да речем испанец, ама след 10 години, АКО почнат разправии на тема възпитание на деца, роля на жената и т.н., друга песен ще запеете. С последното далеч не осъждам интернационални връзки, защото съм много за тях, а само казвам, че не е нормално на 17-18 години да не си даваш поне СМЕТКА колко наивно разсъждаваш.

Щото ако ви слуша човек... какви критерии ви остават, много ми е интересно. Че по това, което пишете... пардон, по начина, по който ВЯРВАТЕ, че се изкарвате широкоскроени, "над тия неща", може да тръгнете с първия що-годе мил селяндур, който сваля звезди от небето, нали, мил е, "разбирате се добре", следователно другите неща са просто цифри - тоест, няма значение, че бицепсът му е 25 см, а коремната обиколка - 90, че е на 35 години и взима 350 лв със зор.

Нали. Само цифрички.
    Хората, които са "над тия неща" - да се чете наивни глупости - вярват и притежават високи критерии, защото смятат, че могат да бъдат съдени според същите - както в краткосрочен план, така и в дългосрочен.
    Ти си безчувствен материалист, прикриващ се под маската на препатил реалист. Ако харесваш един човек, какъвто е, нищо друго няма значение. Щом харесваш статистика - гледай си цифрите(бицепс, трицепс, корем, заплата и други). За наивност нямаш право да говориш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е те с това не мога да се съглася! Защо да не можеш да си ходиш на високи обувки? Да не го комплексираш? Или щото някоя от злобните ти "приятелки" ще започне да генерира простотии по твой адрес колко си смотана, че си тръгнала с по-нисък?
    Другото е що-годе така.
    Защото АЗ няма да се чувствам добре. Защото обичам да съм мъничка (което е трудно, щото не съм 1.55), слабичка и - ако може - да ми се налага да съм на високи обувки или да се повдигам на пръсти, за да го целуна. Защото АЗ няма да се чувствам добре да се наведа, за да сложа глава на рамото му, докато танцуваме на бавна песен на сватба, на която съм с обичайния си 12-13-сантиметров ток.

Нищо против ниските момчета нямам, но не бих ходила с такъв.

CONVICT:
    ХАХА, добре, нека нищо друго да няма значение :д Материалист съм била. Точно срещу това такъв пример мога да ти дам, че ще ти се завърти главата, но понеже не си направи труда да попиташ възпитано, няма да си направя труда да ти го дам.
    Ще ти дам и нематериален пример... малко не видях как излязох материалистка, щото държа мъжът да е висок, ама нейсе, пак ще го дам. Имам доста високи изисквания към хранителните навици на мъжа срещу себе си. До такава степен, че категорично мога да заявя, че консерватизъм относно храна + кофти култура на масата + преценка от моя страна, че не може да бъде "превъзпитан" - категорично означава липса на дълготрайна връзка. Просто защото отказвам на тоя същия мъж да му готвя след 3-5-10 годинки.
    За мен това влиза в купчинката с фактори, за да го харесам такъв, какъвто е.
    Пък нека съм материална.

Просто се чувстваш засегнат, защото излиза, че го написах срещу мъжете. Само дето мога да напиша същото и в обратния смисъл.

На твоите години може и да не ти прави впечатление, че приятелката ти забравя да си изтрие грима преди лягане. Когато след 10-години обаче я видиш същата тая жена и установиш, че има три пъти повече бръчки и тъмни кръгове от нейните връстнички, ще се сетиш откъде изгрява слънцето. Може сега да не ти прави впечатление, че дава по 40 лв на месец за ноктопластика, щото нали... то е само цифра... при това цифра, която техните (а не ти) плащат, ама след време ще се усетиш. Може да не ти прави впечатление, че нагъва глупости по цял ден (щото въпреки това си тежи 45 кила), ама след 10 години като й се позабави метаболизмът и се налага "автобусът да си отвори аварийната врата", пак ми кажи, че гъзна обиколка от 120 си е само цифра.

Също така... тръгни с 30-годишна жена и обясни на родителите си как възрастта е само цифра
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-22-2013 на 18:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си