.
Отговор в тема
Страница 24 от 95 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 2375
    Днес забелязах,че крайчетата ми са нацъфтели,подстригвах се преди по-малко от месец и половина......Днес си купих хининова вода,пак ще почвам с растежа.Я кажете някакво масло,балсам,шампоан,какво о и да е,което да запечатва краищата,че не ми се подстригва пак?

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Аа.. Аз като знам, че имам маска на косата трябва бойлера да е пълен иначе е много гадно като не успея да я отмия.
    Днес по-късно ще си правя маска с трвитаминол в корените + зехтин по краищата. Последния път като я правих ми стана лошо, май от миризмата. Много гадно ми мирише травитаминола ..
    А ти Тривитаминола самостоятелно ли го нанасяш в корените или го смесваш с други неща?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Да. Първо мислих да правя тази с жълтък, мас, мед, кисело мляко и май още нещо имаше. Но мразя толкова много неща да си клепам на косата, особено на корените. Та така я правя, ползвам тривитаминола за 3ти път. Имам планове да го ползвам месец, след това 1месец почивка и да повторя още 2 пъти. Отчаяно се надявам да ми порасте и да се избавя от ужасните стърчащи пластове.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Да. Първо мислих да правя тази с жълтък, мас, мед, кисело мляко и май още нещо имаше. Но мразя толкова много неща да си клепам на косата, особено на корените. Та така я правя, ползвам тривитаминола за 3ти път. Имам планове да го ползвам месец, след това 1месец почивка и да повторя още 2 пъти. Отчаяно се надявам да ми порасте и да се избавя от ужасните стърчащи пластове.
    И аз като теб на това се надявам!Да израстват и да съм отново на равна черта.А по колко пъти на седмица го правиш?Аз се чудя веднъж или два пъти.Чувала съм за схемата първия месец два пъти седмично,след това месец почивка.След него един месец по един път седмично и пак почивка.На третия през седмица по един път.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Някой имаше четка-сешоар, но не помня кой. Може ли снимка и да ми кажете дали става за изсушаване( не права, а на четка) ?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на strawberry88
    В момента съм с маска от тривитаминол, жълтък, мед, кисело мляко, ракия и ябълков оцет.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Средно мазни корени и сухи краща имам, през колко време е добре да си мия косата? И как да намаля омазняването й.. ден и половина след баня не е красива

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Средно мазни корени и сухи краща имам, през колко време е добре да си мия косата? И как да намаля омазняването й.. ден и половина след баня не е красива
    Косата се мие когато има нужда. Няма определен график. В маските си слагай хума, масло от гроздови семки, жълтък... те регулират омазняването. Също така може в корените да слагаш такива неща, а в краищата само масла щом са сухи. : )

Жълтъкът ли регулира омазняването? Аз пък гледах някакви маски с белтък точно за мазна коса. Правя си тях и се чудя защо няма ефект.
    Как искам косата ми да издържа и да я къпя през два дни.

Това ще си го взема, реших се! :Д http://www.doppelherz.bg/index.php?o...id=135&catid=0

Повече от фен Аватара на lovelywords
    ^ Ох и аз много искам да си ги купя, но проблема ми е, че не мога да гълтам никакви хапчета, камо ли капсули .. ;/

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    ^ Ох и аз много искам да си ги купя, но проблема ми е, че не мога да гълтам никакви хапчета, камо ли капсули .. ;/
    и аз така.. лелеле ужас а може ли между две лъжици да си го мачкам? .. ох

И аз до скоро не можех да пия хапчета, но вече мога. xД Не било трудно.

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Mishella_s Виж мнението
    И аз като теб на това се надявам!Да израстват и да съм отново на равна черта.А по колко пъти на седмица го правиш?Аз се чудя веднъж или два пъти.Чувала съм за схемата първия месец два пъти седмично,след това месец почивка.След него един месец по един път седмично и пак почивка.На третия през седмица по един път.
    Не съм сигурна как ще продължа да го правя следващите месеци. Хем ме е страх да не се пренасити косата, хем си мисля, че 1 път седмично или през седмица е малко. Ще се мисли по- нататък

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз си взех Биотин

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Чували ли сте за къдрене с тампони http://www.youtube.com/watch?v=gK-v63-rdvM

^ Това вече ме разби

Град
    Луната
    ^ И мен

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Днес бях за 1 час с хума, защото нямах повече време :І

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Онези магически ролки за мен са пълен боклук. Добре, че леля ги хареса и й ги преотстъпих. Аз си намерих друг супер прост метод да си оформя къдрици, но както винаги бритона ми хвърчи и трябва да го изправям.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Онези магически ролки за мен са пълен боклук. Добре, че леля ги хареса и й ги преотстъпих. Аз си намерих друг супер прост метод да си оформя къдрици, но както винаги бритона ми хвърчи и трябва да го изправям.
    Кой метод?

Град
    ..в близката далечина..
    Днес съм отново с тривитаминол и зехтин. Най- накрая имам повечко време да седя с маската

Град
    Луната
    А аз си направих няква странна маска - ракия, мед, кокосово олио, бадемово, зехтини оцет. Стана доста течно и мазно, ще поседя няколко часа и да видим резултата И аз искам тривитаминол

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз смятам да започвам пак с домашните маски. Нямам много време, но поне час ще отделям!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    ..в близката далечина..
    Искам да ви споделя, че виждам много по-голям резултат от нанесено масло на влажна коса отколкото на суха. Разликата е направо огромна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си