- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Днес забелязах,че крайчетата ми са нацъфтели,подстригвах се преди по-малко от месец и половина......Днес си купих хининова вода,пак ще почвам с растежа.Я кажете някакво масло,балсам,шампоан,какво о и да е,което да запечатва краищата,че не ми се подстригва пак?![]()
Да. Първо мислих да правя тази с жълтък, мас, мед, кисело мляко и май още нещо имаше. Но мразя толкова много неща да си клепам на косата, особено на корените. Та така я правя, ползвам тривитаминола за 3ти път. Имам планове да го ползвам месец, след това 1месец почивка и да повторя още 2 пъти. Отчаяно се надявам да ми порасте и да се избавя от ужасните стърчащи пластове.
И аз като теб на това се надявам!Да израстват и да съм отново на равна черта.А по колко пъти на седмица го правиш?Аз се чудя веднъж или два пъти.Чувала съм за схемата първия месец два пъти седмично,след това месец почивка.След него един месец по един път седмично и пак почивка.На третия през седмица по един път.
Някой имаше четка-сешоар, но не помня кой. Може ли снимка и да ми кажете дали става за изсушаване( не права, а на четка) ?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В момента съм с маска от тривитаминол, жълтък, мед, кисело мляко, ракия и ябълков оцет.![]()
Средно мазни корени и сухи краща имам, през колко време е добре да си мия косата? И как да намаля омазняването й.. ден и половина след баня не е красива![]()
Жълтъкът ли регулира омазняването? Аз пък гледах някакви маски с белтък точно за мазна коса. Правя си тях и се чудя защо няма ефект.![]()
Как искам косата ми да издържа и да я къпя през два дни.![]()
Това ще си го взема, реших се! :Д http://www.doppelherz.bg/index.php?o...id=135&catid=0
^ Ох и аз много искам да си ги купя, но проблема ми е, че не мога да гълтам никакви хапчета, камо ли капсули .. ;/
И аз до скоро не можех да пия хапчета, но вече мога. xД Не било трудно.![]()
Аз си взех Биотин![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Чували ли сте за къдрене с тампониhttp://www.youtube.com/watch?v=gK-v63-rdvM
Днес бях за 1 час с хума, защото нямах повече време :І
Онези магически ролки за мен са пълен боклук. Добре, че леля ги хареса и й ги преотстъпих. Аз си намерих друг супер прост метод да си оформя къдрици, но както винаги бритона ми хвърчи и трябва да го изправям.
Днес съм отново с тривитаминол и зехтин. Най- накрая имам повечко време да седя с маската![]()
А аз си направих няква странна маска - ракия, мед, кокосово олио, бадемово, зехтини оцет. Стана доста течно и мазно, ще поседя няколко часа и да видим резултатаИ аз искам тривитаминол
![]()
И аз смятам да започвам пак с домашните маски. Нямам много време, но поне час ще отделям!![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Искам да ви споделя, че виждам много по-голям резултат от нанесено масло на влажна коса отколкото на суха. Разликата е направо огромна.