- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?
Не, в никакъв случай!
Да, бих, не ме интересува височината!
Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!
Аз имам такова гадже в момента!
Не се изразих добре.
Обаче се сетих нещо - an7raks, много удобно си промени тезата, което също е честа практика в тоя форум. Говорихме за височината като критерий при ИЗБИРАНЕ на партньор, не като (неизбежни) физически промени, които стават след като хората са заедно от 20-30-50 години. Защо смени темата? (Аз ти се вързах, разбира се, ама все пак...)
1.56см съм.
Just this.
И бтв, спала съм с един младеж, точно колкото мен висок. Прекрасно същество беше/е.
Но, по-нисък от мен .. Свикнала съм всеки да е грамаден на фона на мен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сериозна ли си? Не изглеждаш дребничка.
А аз тамън бях започнал вече да се комплексирам от тая тема.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Абе, понякога си мисля, че хората от форума живеят в друг свят, където всички мъже имат лимозини, пари, големи пишки, високи яки тела, същевременно са надути гадняри и мачкат, а пък жените са яки слабички красиви прекрасници, които лъжат, че са спали с 1-2 , а всъщност са 10-20 , и същевременно всеки от форума е стресиран, защото не се идентифицира в нито една от графите и споделя притесненията си с другите.
Просто, тук е друг тип реалност. Всичко е черно и бяло, като в една тема, като го казах, са ме изкритикували, че в животът наистина всичко е черно бяло.
Да .. , субективно черно и бяло.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами не бих била с по-ниско момче от мен,смешно е ,аз съм доста висока наистина доста и имам доста голям проблем с това,защото явно момчетата са до 1,70 повечето или са високи колкото мен,а аз обичам да нося токчета и ми е голям проблем това с мъжете.Как да съм с по-нисък от мен хаха това е невъзможно ,та на мен краката са ми 1метър ..
Не,всъщност за гърдите ми е комплекс ;] Имам ги в повече ,защото като бях на 15 всички имаха освен ,аз и бях в един манастир и се помолих и аз да имам цициKолкото и глупаво да звучи ми се сбъдна
Но сега бих искала да не се беше ,защото всъщност да имаш големи гърди не е никакъв +
Наистина доста пречат.Задника ми далеч не е от идеален
![]()
А за височината съм доста висока ,защото съм волейболистка тренирах 5 години все пак 1,78 съм !
Не бих била с по-нисък от мен, нито с една глава и повече по-висок. Лично мен не ме привлича тази разлика, дори някои да казват, че е готино мъжа да изглежда като мечка в сравнение с миньончето до него.
С приятеля ми имаме нормално малка разлика, по-висок е от мен с 6-7 см. Това ми харесва. Давам пример:
Изглежда ми неестествено и дори някак почти грозно, като видя двойка с големи различия във външността. Ясно ми е, че мъжете са си мъже, а жените - жени, но да видиш 1,90 м кльощав мъж с 1,60 трътлеста госпожичка - леко ме избива на смях.
Не искам да обиждам никого с това. Изказвам мнение, с което не ангажирам никого. Хората са свободни да се обичат все пак. Просто това, което описах, не е за мен.
Не е в живота всичко черно и бяло. В живота всичко е сиво. Само по филмите хората се делят на само добри и само лоши. Само перфектни и само уродливи. От там нататък всичко е различни нюанси на сивото-повече към черно или пък към бяло и зависи от възпитанието и възприята получени във времето му на развитие на даден човек. Какво той приема в даденият момент, какво е склонен да приеме или да не приеме и какво да не приеме категорично, а също и какво той може да от своя страна и ще изпълни ли критериите ако някога евентуално срещне мечтаният от него човек.
Пък и нали знаеш,че по форумите е пълно с мъже с големи пишки...над 20 санта минимум и с жени с огромни гърди и дълги крака. По характер почти всеки има себе си за най-перфектното същество на планетата.
Miglena.M нали знаеш. В леглото всички са равни. Пък в краен случай ще накараш и мъжа ди да ходи върху две трупчета. Какво толкова![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ми, с моя приятел сме общо взето на еднаква височина и ни е екстра... в началото ми беше някво странно, изглеждаше ми по-дребен от мен и някакви такива ;д ама, свикнах, с него се чувствам добре, пък и има доста приемущества да си имаш гадже твоя ръстсамо, където ми липсва това, да се чувствам дребничка и мъничка :/ по-дребна съм от него, нооо можеше и още
а и наистина не бъдете.. тесногръди
в метрото бях видяла една двойка момче и момиче, което момче беше да речем 1 и 70, кльощаво, а момичето се понавеждаше да го целуне, беше дебела, 2 пъти по-широка от него, но бяха супер щастливи, усмихваха се, гледаха се влюбено и се наслаждаваха един на друг... и се съмнявам да са мечтали или дори да са помисляли, че ще бъдат с такъв човек и ще са щастливи, но уви
и аз винаги съм харесвала по-високи момчета, не съм си представяла да съм с по-нисък или колкото мен, но в момента се чувствам мноого добре с моето момче (има рима ;о)
nigga stole my bike
Харесвам нисичките
Може да не ви е приятно, но когато свикнете и се привържете към някои човек, няма да ви прави впечатление.
ей туй женските, не моа да намеря перфектната. ставаам отчелник ;д
Жена към 180 има опасност да стане по висока от мен ако сложи висок ток, а и не мисля че такава височина е добра за жена като цяло, има изключения, но повечето жени с такъв ръст са обикновено непропорционално оразмерени. Мисля че до 175 е супер височина за жена, над това рядко съм виждал красиво изглеждаща жена.
Имаш някакъв комплекс, ако височината би те стряла.
Нда...
Една позната беше около 2 години с едно момче, което беше с около 15-20 сантиметра по-ниско от нея и пак бяха супер сладки заедно.
На мен малко неприятен ми се струва факта, че ще трябва да се наведа, за го целуна примерно...Тоест ще ми дава трудно сигурността, от която имам нужда, поради факта, че е по-дребничък. Демек няма да може да ме накара да го чувствам като такава опора каквато мойто човече примерно. /за протокола-той е с около 15 сантиметра по-висок от мен/
Едва ли някой си избира половинката по височината...Смисъл то не пита. Може да си тапишонче кинта и 50, да се влюбиш в по-нисък от теб и да си супер щастлива с него. /Този пример го дадох, защото видях, че някои моми са казали, че са ниски и едва ли биха намерили по-нисък от тях./ Може и да си същото тапишонче, да се влюбиш във волейболист 2 метра и пак да си супер щастлива с него....
Относително е. ;д