- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?
Не, в никакъв случай!
Да, бих, не ме интересува височината!
Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!
Аз имам такова гадже в момента!
И брус лий е бил 1.70, дали приятелките му са се чувствали несигурни, защото е нисък за мъж и определено доста лек ? Може човек 1.70 - 70кг да е по-опасен от човек 2.00 - 140кг много сте ми забавни с тая сигурност която ви дава. Да не говорим, че рядко като цяло в повечето ситуации в които се изисква един човек може да даде необходимата сигурност дори на себе си.
Защото това е нормалната височина за мъж. А дали 1.80 са високи може да се каже като се види средната височина на мъжете в БГ, ако тя е 170, то 180 са над средното.
Днес па на пук на вас в метрото видях една компания от 2 двойки..
В едната мацката беше по-високата.
В другата момчето беше по-високо.
И 2те двойки бяха супер сладки и си се лигавеха нещо.. натискаха си се.. В единия вариант мацката беше на пръсти.. при другия момъка леко се повдигаше, не беше кой знае какво, ма бяха нек'ви яки пичуе..И не е било кой знае колко странно...
Да ви имам стереотипите, моралните възгледи, комплексите и най-вече критериите...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да ви имам пък на някой широскроеното мислене !
Ок може да са много сладки и незнам си какво но просто на мен ,не ми е красиво и естетично да видя по висока мацка 179, с някъв 170 метров . И може да си се обичат добре хубаво ,но на мен старомодната ,и пълната с критерии ,не ми харесва
180 за мъж наистина е малко виж 190 и над това си е друго <3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
За тоалетната чиния не знам, но за тоалетната определено. Но както казах не само за там
Искаш да ми кажеш,че няколко човека по 1.70, няколко по 1.80 и няколко по 1.90 например не се различават един от друг по нищо ли? А да изпускаш нещо по-важно? Например пропорциата и това,че при няколко човека от един ръст при единият може да има по-дълги крака, при другият по-дълго тяло, а при третият по-голяма глава или някаква друга смеска. Съответно въпрсният полов орган при тримата не е гарантирано,че ще е на една и съща височна от земята И какво правим? А за задна ти ако решиш да се качиш на някое еднометрово шкафче, а той е на Земята и 3 метров може и да не ти е достатъчно висок![]()
Да ти имам пък аз на теб неширокоскроеното мислене. Джобно гадже 1.55 обаче пък нямало как да стане с по-малко от 1.85 да се била чувствала сигурна. Аз лично съм около 1.72 поне толкова бях,когато се мерих за последно не чак толкова скоро и ако някоя 1.55 ми обяви, че съм и нисък щото едикво си не знам дали ще успея да се въздържа да не и се изсмея грубичко в красивото личице.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Малко ми е странно да тръгна с по-ниско момче. Ще бъде странна гледка. Ще трябва да си носи столче,с което да може ме целуне(както и да е.. нека бъда по-сериозна) Понеже аз съм много висока, ако сме като великан и джудже в никакъв случай не бих имала връзка с него..
1.64-5 съм, не си представям да попадна на по-ниско момче.
Преди излизах с доста нисък - 1.67; не ми правеше впечатление височината.
Намерете си момиче 170 см,с перфектни мерки и лицеви черти,холивудска усмивка и адските гърди,и горете в собствения си изкуствен перфектен свят,когато всичко онова което ви се иска да споделите с нея-отива на вятъра.
Мисля,че sneering е прав,а аз трудно бих се навила да бъда с някой по-нисък от мен. Защото това означава никакви обувки на токчета, за да не щръкна съвсем над него. Иначе любовта е сляпа, ама то ръстът обикновено се забелязва веднага
Ти да видиш четенето между редовете до кво води.
Я споделете на кориците на кои списания сте половината от темата!
Тая тема е същата простотия като онази с възрастта. Колко от вас са хубавки и високи , че и претенции за ръста имат. Аз съм 183 см и съм бил с момичета, които са по-високи от мен като си сложат 20 сантовите платформи , не ми е пукало. Тва е като проблема за размера. Kaк никоя позната на живо не е изръсвала претенции ...
на мен знаеш ли кое ми е по-смешно?
някой 1.90 да тръгне с някое джудже 1.55
хаха и ми е много смешно като си избирате гаджета над 1.90 ,за да сте СИГУРНИ с тях.само аз ли съм забелязвал,че тея прекалено високите в повечето случаи са супер кльощави и изглеждат някви супер неориентирани ? :d има изключения ест ама повечето са такива
Какво общо има височината със сигурността? Нищо. А и сигурността има толкова много аспекти.