.
Отговор в тема
Страница 25 от 95 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2375
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Искам да ви споделя, че виждам много по-голям резултат от нанесено масло на влажна коса отколкото на суха. Разликата е направо огромна.
    Кое е различното? По-ефикасно ли е?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Кой метод?
    Великата ми идея да си разделя косата на две, двете части да ги завъртя и накрая да прикрепя краищата със фибичка зад косата

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Кое е различното? По-ефикасно ли е?
    Има по-голям ефект. В шишенце с помпичка слагам топла вода (НЕ гореща) и впръсквам леко колкото да навлажня косата. Слагам зехтин или какво и да е друго масло и като се изкъпя е уникално мека и хидратирана. Преди като нанасях маслото на суха коса нямаше почти никакъв ефект. Явно по-добре попива в косъма.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Ще пробвам и аз значи )

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз също знам, че преди да се правят маски, се мокри косата в корените май, щото се отваряли порите и по-добре се усвоявали съставките. Не съм го правила обаче. :д

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Дам, вярно е. И бабинка преди, като я боядисвах, си мокреше косата лекичко преди това.
    На мен днес ми е ден за маска. Ще я напръскам с вода и аз този път.
    Обмислям скоро да си взема и коприва, да я сваря и да си впръсквам от нея след баня. (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Днес ходих на фестивала на красотата и ми подариха по 10 мл от
    http://www.enzo.bg/moroccanoil/treat...i-vidove-kosa/
    и
    http://www.feelunique.com/p/Moroccan...ured-Hair-25ml

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Днес ходих на фестивала на красотата и ми подариха по 10 мл от
    http://www.enzo.bg/moroccanoil/treat...i-vidove-kosa/
    и
    http://www.feelunique.com/p/Moroccan...ured-Hair-25ml
    I'm jelly ... ;/

Реших,че тук е темата да искам съвет..
    Колкото и да си филирам косата, след като се изкъпа съм като разплетена кошница (буквално). Използвам някаква маска и не съм доволна.. Стигнах до края. Изправям я с преса.. Ще ми предложите ли нещо, с което да не е чак толкова бухнала и да няма толкова обем..

Колкото е по-филирана толкова повече обем ще има понеже така става по-лека.... затова вече не я филирам

Град
    ..в близката далечина..
    Днес използвах преса за първи път от месеци насам и честно да си кажа съжалявам, естествена стои много по-добре. Поне така забелязах колко е пораснала.
    Взех си бебешкия шампоан, който хвалехте от ДМ, но в корените пак ще си използвам Selsun Blue че мазния тривитаминол трудно се отмива.

Цитирай Първоначално написано от vampire*-* Виж мнението
    Реших,че тук е темата да искам съвет..
    Колкото и да си филирам косата, след като се изкъпа съм като разплетена кошница (буквално). Използвам някаква маска и не съм доволна.. Стигнах до края. Изправям я с преса.. Ще ми предложите ли нещо, с което да не е чак толкова бухнала и да няма толкова обем..
    Мдам и аз съм така. И последния път казах на фризьорката да ми филира само последните 5 см, но тя пак ми филира половината коса.
    Слагай по-тежки масла и така се прибира, но навлажни ли се въздуха пак става като на африканка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Направих си маска с хума и бадемово масло отново.Ще около 2 часа.

Аз напоследък нямам време за маски Навила съм се да си купя тоника против косопад на Билка, но все не ме остават пари за него

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Аз си взех Биотин
    Как ти е лицето ? :Д Чух, че излизат много пъпки..
    расте ли иначе? ^

Ax, как мразя да си отмивам маските... :/ Но ще трябва да издържа месец докато свърши тривитаминола. После ще си почина и ще се къпя, като нормален човек без да съм се намазала с нещо преди това и да трябва да чакам с часове, за да подейства. ^_^

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Нямам време за маски :/ Но пък косата ми видимо живна след като разкарах пресата. Сега си намерих и хубав крем за лице и се надявам да не се омазнява толкова бритона от търкане по челото.

Аз опитах, но не мога без пресата и сешоара. Просто не мога. Сега без сешоар мога някои пъти, но не винаги имам толкова време да чакам да ми изсъхне косата. Особено сега н този студ не мога да излизам с влажна коса, а и съм болна. :д А после ми е толкова безформена, че не мога да не пипна тук там с пресата. Не цялата коса разбира се, но някои кичури...колкото да заприлича на нещо.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    https://www.facebook.com/zlatnaribka...63136220385870
    Може да скокна за маската и маслото.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Как ти е лицето ? :Д Чух, че излизат много пъпки..
    расте ли иначе? ^
    Не знам кой ти я е казал, тази глупост :Д
    Лицето си ми е много добре. Пъпки и т.н излизат при недостиг на витамин Н (биотин)
    Аз го пия от седмица някъде, рано е да се каже, след месец някъде ще споделя мнение

Град
    ..в близката далечина..
    Днес бях решена да отида на фризьор да ми подстриже 1 пръст, защото точно толкова нацъфтяло имам и то само на долния пласт, но мама ми изскочи с някакво суеверие, че когато си болен не трябвало да се подстригваш. И понеже съм супер суеверна ще трябва да изчакам да оздравея и да поразмисля още, защото се колебая. Навсякъде пише, че не е хубаво да се стои с нацъфтели връхчета, но също така че косата ти тъкмо вземе да порасте, подстрижеш я, и накрая няма никакъв ефект. Вие какво ще ме посъветвате? Фризьорката ми е много точна и винаги реже точно толкова колкото искам.

Град
    ..в близката далечина..
    А също да попитам докато ползвам Тривитаминол много ли ще е и да пия Герикапс? Знам, че може да предозираш Витамин Е, затова питам.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ^^ Изчакай да оздравееш. Хубаво е косата да се подстригва след преболедуване. Премахвала се негативната енергия. Така съм чувала.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Днес бях решена да отида на фризьор да ми подстриже 1 пръст, защото точно толкова нацъфтяло имам и то само на долния пласт, но мама ми изскочи с някакво суеверие, че когато си болен не трябвало да се подстригваш. И понеже съм супер суеверна ще трябва да изчакам да оздравея и да поразмисля още, защото се колебая. Навсякъде пише, че не е хубаво да се стои с нацъфтели връхчета, но също така че косата ти тъкмо вземе да порасте, подстрижеш я, и накрая няма никакъв ефект. Вие какво ще ме посъветвате? Фризьорката ми е много точна и винаги реже точно толкова колкото искам.
    Махни нацъфтялото. Аз лично не мога да трая дори да ми е цъфнало само едно косъмче.

Нещо за косопад да ми препоръчате? Че ми писна като се суша или изправям да пада коса, а дори и да не правя нищо при всяко минаване на ръката ми през косата падат по няколко косъма. Някакви ампули ли, или витамини да пия? А също така храната, която ям от значение ли е?
    It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си