- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Има по-голям ефект. В шишенце с помпичка слагам топла вода (НЕ гореща) и впръсквам леко колкото да навлажня косата. Слагам зехтин или какво и да е друго масло и като се изкъпя е уникално мека и хидратирана. Преди като нанасях маслото на суха коса нямаше почти никакъв ефект. Явно по-добре попива в косъма.
Аз също знам, че преди да се правят маски, се мокри косата в корените май, щото се отваряли порите и по-добре се усвоявали съставките. Не съм го правила обаче. :д
^ Дам, вярно е. И бабинка преди, като я боядисвах, си мокреше косата лекичко преди това.![]()
На мен днес ми е ден за маска. Ще я напръскам с вода и аз този път.
Обмислям скоро да си взема и коприва, да я сваря и да си впръсквам от нея след баня. (:
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Днес ходих на фестивала на красотата и ми подариха по 10 мл от
http://www.enzo.bg/moroccanoil/treat...i-vidove-kosa/
и
http://www.feelunique.com/p/Moroccan...ured-Hair-25ml
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Реших,че тук е темата да искам съвет..
Колкото и да си филирам косата, след като се изкъпа съм като разплетена кошница (буквално). Използвам някаква маска и не съм доволна.. Стигнах до края. Изправям я с преса.. Ще ми предложите ли нещо, с което да не е чак толкова бухнала и да няма толкова обем..
Колкото е по-филирана толкова повече обем ще има понеже така става по-лека.... затова вече не я филирам
Днес използвах преса за първи път от месеци насам и честно да си кажа съжалявам, естествена стои много по-добре. Поне така забелязах колко е пораснала.
Взех си бебешкия шампоан, който хвалехте от ДМ, но в корените пак ще си използвам Selsun Blue че мазния тривитаминол трудно се отмива.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Направих си маска с хума и бадемово масло отново.Ще около 2 часа.
Аз напоследък нямам време за маскиНавила съм се да си купя тоника против косопад на Билка, но все не ме остават пари за него
![]()
Ax, как мразя да си отмивам маските...:/ Но ще трябва да издържа месец докато свърши тривитаминола. После ще си почина и ще се къпя, като нормален човек без да съм се намазала с нещо преди това и да трябва да чакам с часове, за да подейства. ^_^
Нямам време за маски :/ Но пък косата ми видимо живна след като разкарах пресата. Сега си намерих и хубав крем за лице и се надявам да не се омазнява толкова бритона от търкане по челото.
Аз опитах, но не мога без пресата и сешоара. Просто не мога. Сега без сешоар мога някои пъти, но не винаги имам толкова време да чакам да ми изсъхне косата. Особено сега н този студ не мога да излизам с влажна коса, а и съм болна. :д А после ми е толкова безформена, че не мога да не пипна тук там с пресата. Не цялата коса разбира се, но някои кичури...колкото да заприлича на нещо.
https://www.facebook.com/zlatnaribka...63136220385870
Може да скокна за маската и маслото.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Днес бях решена да отида на фризьор да ми подстриже 1 пръст, защото точно толкова нацъфтяло имам и то само на долния пласт, но мама ми изскочи с някакво суеверие, че когато си болен не трябвало да се подстригваш. И понеже съм супер суеверна ще трябва да изчакам да оздравеяи да поразмисля още, защото се колебая. Навсякъде пише, че не е хубаво да се стои с нацъфтели връхчета, но също така че косата ти тъкмо вземе да порасте, подстрижеш я, и накрая няма никакъв ефект. Вие какво ще ме посъветвате? Фризьорката ми е много точна и винаги реже точно толкова колкото искам.
А също да попитам докато ползвам Тривитаминол много ли ще е и да пия Герикапс? Знам, че може да предозираш Витамин Е, затова питам.
^^ Изчакай да оздравееш. Хубаво е косата да се подстригва след преболедуване. Премахвала се негативната енергия. Така съм чувала.
Нещо за косопад да ми препоръчате? Че ми писна като се суша или изправям да пада коса, а дори и да не правя нищо при всяко минаване на ръката ми през косата падат по няколко косъма. Някакви ампули ли, или витамини да пия? А също така храната, която ям от значение ли е?
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe