- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
здравейте скоро си купих кокосово масло и си направих маска, но стана нещо ужасно.Аз ли нещо не съм направила не знамзначи сложих си и след 1 час си измих косата / не си сложих в корените / и като си я изсуших косата ми беше тооолкова мазна и слепена и просто не знам как да го опиша.Някакви предположения на какво се дължи това ?
^ Не си отмила хубаво кокосовото масло?
Дано утре да има свободен час фризьорката, че и аз не трая нацъфтяло. Малко ми е тъпо, защото точно на средата на използването на Тривитаминол, но трябваше да се сетя преди да го почна.
Някой от вас ползва ли дървена четка с косъмчета от глиган? Много съм се навила да си я купя, защото ми омръзна постоянно да съм с наелектризирана коса.
Аз се подстригах с гореща ножица :Д даааано да не цъфти толкова вече, аман ;д
Абе мацки някоя от вас пробвала ли го е това Flawless Macadamia Natural Oil?
Довечера мисля да се накльопам с обичайната маска-жълтък, мед, бадемово масло и ракия.
Тези които са ползвали Макадамията (маската).. на всяко къпане ли я ползвате? Колко време стоите с нея?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ох.. отново съм с къса коса, тъкмо се зарадвах, че съм я пуснала. Гледам в ягодата Лореал Рипеър маската е намалена доста, но пише за извънредно изтощена коса а моята си е напълно здравичка
и сега се чудя дали да я поръчам, но май няма да е.
Дано успея да направя маската с Тривитаминол 2 пъти тази седмица, че не ми се очертава никакво свободно време.
Последно редактирано от zlatit0o : 10-30-2013 на 12:11
5см под раменете. Дано можеш да си го представиш, сметнах го г/д на око. Преди имах супер дълга под средата на гърба коса, но от ежедневното изправяне/къдрене.. Случвало ми се е да я изправям 3пъти на ден и всеки път като ходих на фризьор ми режеше всичко изгоряло и така се стигна до тази дължина(късина) на косата ми.Добре, че се осъзнах на време, защото можеше и толкова коса да не ми остане
![]()
Еее, не е чак толкова къса, аз си помислих, че до ушите си я отрязала. Ама как така си се изправяла по три пъти на ден :O Между другото и моята беше много дълга почти до кръста ми беше стигнала, ама да не ти казвам колко ужасна беше, при мен от обезцветяване и боядисване, не толкова от преса... и просто не се търпеше, не можех да се среша, а дори да успея приличах на кошница и тогава се подстригах до раменете г/д твоята дължина и положението много се подобри, сега е добре обаче нацъфтяла, а я подстригвах на скоро, сигурно търябва да се подстрижа 3-ти номер![]()
ЯсноСега каквото намеря, че е вредно за косата го сменям на безвредно. Примерно всички шампоани до сега, които съм ползвала са били от масовите със сулфати и какви ли не вредни в-ва. Вече използвам само Био или когато нямам възможност - бебешки. В момента се реша с пръсти, освен преди къпане, когато се сресвам с гребен с широки зъбци). Скоро ще си взимам дървена четка за коса с косъмчета от глиган. Само и единствено от сешоара не мога да се откажа, но правя някакви опити
Аа и също винаги съм на плитка, за да не се търкат краищата на косата.
Имам големи надежди за дълга косичка![]()
![]()
Момичета, с какво си нанасяте маските? И колко време сте с тях? Час добре ли е? Или зависи от какво е маската?
Извинявам се, но не съм много запозната с домашните маски.![]()
Аз направо с ръце нанасям![]()
И аз съм нанасяла с тампони, но с тях е същото мазало и затова си карам с пръсти. Евентуално с евтина голяма четка за пудра или руж би се получило по-добре, но не съм си купила. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ще ми разясните ли ползването и значението на сухия шампоан? Също така препоръчайте марки![]()
Сухият шампоан се използва когато са се омазнили корените да обере излишното омазняване, за да не се налага мазната коса да се мие всекидневно. Може да се ползва и за придаване на обем в корените и за леко оформяне.
Аз се канех да си взема от многохвалените Batiste, но все нямам пари. >w<
Да се похваля, че не съм се изправяла от 2-3 месеца. И косата ми отново е потресаващо асиметрична, защото от единия край се чупи повече.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en